Cautare

847 de rezultate pentru "salariu de tehnician" (2.96 secunde)
FARCAS) Pe latura sudica a Muntilor Fagaras, cei mai inalti din Carpatii Romanesti, pe raul Arges, se afla barajul VIDRARU, de 166 metri inaltime. Pe coronamentul acestuia trece un drum, parte din TRANSFAGARASAN Barajul colecteaza apa intr-un lac cu suprafata de aproximativ 9 kilometri patrati.
FARCAS) Am mentionat, intr-un episod anterior, ca, la initiativa lui Calin Turcu, a functionat, incepand din 1974, un grup informal, autointitulat RUFOR (prescurtare dupa Romanian UFO Researchers -Cercetatorii romani OZN), care a publicat, intre 1979 si 1986, 27 de numere ale unei reviste samizdat cu acelasi nume:
FARCAS) In noaptea de 8 spre 9 Iulie 1996, plutonierul de politie Marian Mancu si paznicul voluntar Maricel Rusu isi faceau rondul prin satul Certesti, judetul Galati. ... Locuinta sa era intr-un bloculet cu un etaj, aflat pe partea cealalta a soselei asfaltate fata de postul de politie.
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
1943/2002, fiecare localitate trebuie sa aiba specialisti in constructii care pot fi arhitecti, ingineri constructori, conductori arhitecti, subingineri, tehnicieni constructori sau absolventi ai unor scoli de constructii.
Partidele politice prezente in Consiliul Local Craiova nu s-au inteles in privinta componentei Consiliilor de Administratie de la regiile autonome, desi ieri membrii acestor organisme urma sa fie validati in sedinta ordinara a legislativului.
Centrul canin de la Facai va fi supus unui test de catre inspectorii DSV Dolj. ... Dupa ce a fost inchis, la sfarstiul lunii ianuarie, din cauza conditiilor precare, adapostul de caini de la Facai va trebui sa treaca saptamana aceasta mai multe teste pentru a putea fi redeschis.
Senatorul PSD Miron Mitrea, cel care este acreditat ca fiind liderul social-democrat care a constreuit templul guvernarii PSD - PD-L, a declarat luni, inaintea intalnirii reprezentantilor PSD si PD-L la Senat, ca nominalizarea lui Emil Boc in calitatea de premier desemnat schimba "profund" lucrurile, el referindu-se la trecerea de la profilul lui Stolojan - de economist, la cel al lui Boc - de politician.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Gorj ofera mai multe joburi in tari ale Uniunii Europene. Potrivit reprezentantilor AJOFM Gorj, locurile de munca sunt afisate pe site-ul Eures si pentru ele pot aplica romanii interesati.
Ministerul Transporturilor se pregateste sa emita un nou ordin, prin care sa reglementeze strict activitatea scolilor de soferi si sa elimine "portitele" prin care unii ocoleau legislatia in vigoare.
Cadrele de nadejde aduc un omagiu Primei Elene", pe care il puteti citi in continuare. Elena Udrea nu a ajuns savant de renume mondial, dar este doctorand in stiinte militare, absolvent al Colegiului Superior de Aparare, si lector universitar al Universitatii Dimitrie Cantemir.
Persoanele care au absolvit o anumita forma de invatamant in tara si vor sa lucreze in Italia, de exemplu, in domeniile corespunzatoare calificarilor pot sa obtina echivalarea diplomelor.
Doljenii care au o calificare si doresc sa munceasca într-o tara membra UE au în prezent la dispozitie aproximativ 270 de locuri de munca vacante. Salariile oferite de angajatorii straini pleaca de la 600 de euro pe luna.
Doljenii care au o calificare si doresc sa munceasca într-o tara membra UE au în prezent la dispozitie aproximativ 270 de locuri de munca vacante. Salariile oferite de angajatorii straini pleaca de la 600 de euro pe luna.
Numarul locurilor de munca vacante puse la dispozitia doljenilor prin reteaua Eures este de peste 250. „Meseriile în care sunt oferite aceste locuri de munca vacante sunt, spre exemplu:
Pentru a avea succes, e bine sa va alegeti cariera nu numai în functie de abilitati, ci si de ce se cauta pe piata fortei de munca.
Pentru a avea succes, e bine sa va alegeti cariera nu numai în functie de abilitati, ci si de ce se cauta pe piata fortei de munca.
Compania rusa Gazprom a dispus marti reluarea livrarilor de gaz catre Europa via Ucraina, in jurul orei 07.00 GMT (09.00 ora Romaniei), potrivit unor imagini transmise de postul de televiziune rus NTV.
Dificultatile economice au determinat companiile doljene sa concedieze si o parte din staff-ul administrativ, peste 150 de directori sau persoane de conducere figurand acum ca someri. In general, problemele financiare ale unei companii taie posturile de la baza ierarhiei in societate.
10 intrebari despre cariera lui Mircea Lucescu TEST ONLINE Este o zi grea pentru antrenorul roman Mircea Lucescu, ranit in urma unui accident de circulatie. ... Intrebarile vizeaza strict cariera in fotbal a actualului tehnician de la Sahtior Donetk, nu si viata sa personala.
google-analytics.com