Cautare

848 de rezultate pentru "salariu de tehnician" (3.34 secunde)
Combinatului siderurgic ArcelorMittal Hunedoara si-a reluat actvitatea, luni, dupa ce, la inceputul lunii decembrie, muncitorii au fost trimisi in somaj tehnic, iar de la 1 ianuarie cei care au venit la lucru nu au efectuat decat lucrari de reparatii si intretinere.
patronii nu au de unde sa dea mai mult sau nu vor/nu pot sa achite la stat sume uriase sub forma de contributii si impozite.
In Romania, salariul este taxat de catre stat cu 45,5%, in timp ce angajatul primeste in mana doar 54,5% din adevaratul lui venit salarial. ... Stim cu totii ca, din salariul de incadrare al unui angajat, statul se alege cu o cota parte destul de importanta.
Comunitatea de informatii urmareste ufologii (Autor :
Un raport IPP incrimineaza reteaua de firme care distribuie proiecte standard "la minut" si lipsa de transparenta in privinta evaluarii.
Presedintele Basescu si-a "ranfortat" echipa de consilieri si, maine, va demara o noua lucrare politica. Textul care o anunta e suficient de cuminte pentru a nu fi fost pe data completat si explicat de politicieni si politologi.
Culmea este ca, impotriva cehilor, stelistii au facut cel mai bun meci din aceasta campanie europeana, numai ca necuratul a driblat toate mataniile si donatiile facute la Muntele Athos pentru a da lovitura la singura ocazie mai de Doamne ajuta pe care si-a creat-o o echipa, sa recunoastem, de duzina...
Cel de-al 13-lea salariu va ajunge anul acesta mai devreme in buzunarele bugetarilor. Daca pana acum institutiile statului acordau acest salariu in luna ianuarie, anul acesta functionarii publici isi vor primi banii in decembrie.
Horatiu Ioani este unul dintre cei mai apreciati medici neurochirurgi de la noi.
Este una dintre promisiunile europarlamentarului francez Jean Louis Cottigny, care s-a aflat pentru o vizita de trei zile in judetul nostru.
Salariile foarte mari ale angajatilor din Justitie si Afaceri Externe trebuie sa ramana la nivelul actual pana in 2015, pentru a se putea ajunge la un raport de 1 la 15 intre cel mai mic si cel mai mare salariu din sistem bugetar in urmatorii sase ani.
Constantin Balan, fostul viceprimar al comunei Cumpana, conform declaratiei de avere, semnata pe data de 14 aprilie 2008, a incasat de la administratia locala pentru activitatea desfasurata un salariu anual de 170. ... In traducere libera, Constantin Balan primea lunar de la Primaria Cumpana 14.
Raportul dintre cel mai mic si cel mai mare salariu din sistemul bugetar, care trebuie sa ajunga de 1 la 15 in urma aplicarii Legii unitare, este in prezent de 1 la 29,3, a declarat ieri Valentin Mocanu, secretar de stat in Ministerul Muncii.
Liderii sindicali au respins ieri propunerea Guvernului de majorare a salariului minim la 640 de lei, solicitand Ministerului Muncii sa faca noi simulari cu valori ale venitului minim la 675 de lei, respectiv 705 lei. "Daca acceptam o astfel de varianta vom nenoroci sistemul privat.
De la 1 ianuarie 2006, salariul minim brut pe economie a fost majorat de la 3,1 milioane de lei vechi la 3,3 milioane.
Desi constantenii de rand nu prea reusesc sa se descurce din punct de vedere financiar, acestia gasesc o metoda de a mai amortiza lipsurile financiare, imprumutandu-se de la persoane pe care le cunosc, prieteni, rude, vecini, cu speranta ca vor avea din partea acestora intelegere daca se mai intarzie cu banii, evitand astfel problemele pe care le-ar putea avea cu banca sau cu alte firme de creditare in cazul restantelor.
Incepand cu 1 septembrie, BNR va impune conditii de creditare mult mai drastice. Astfel, craiovenii care doresc sa-si achizitioneze produse electronice si electrocasnice fara a face dovada veniturilor prin adeverinta de salariu mai au la dispozitie doar doua saptamani.
Pentru a achizitiona o locuinta printr-un credit ipotecar, craiovenii au nevoie de un venit lunar cat sapte salarii minime pe economie.
Serviciul Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local si-a aniversat ieri, la sediul institutiei, 5 ani de activitate. ... De asemenea, prezent la eveniment, primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a afirmat ca toti angajatii Administratiei Publice Locale vor primi un plus la salariu de 350 de lei.
Astfel, lipsa fortei de munca din industria constructiilor ridica pretul imobilelor. ßi asta pentru ca aproximativ 20% din pretul unei constructii reprezinta costurile cu forta de munca.
google-analytics.com