Cautare

3590 de rezultate pentru "rom telekom financiar nr telefon" (3.42 secunde)
27 de cereri de acordare a sprijinului financiar din bugetul statului pentru activitatile din sectorul zootehnic au fost aprobate de reprezentantii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Gorj.
Celebrul economist este invitatul special al editiei din acest an a Forumului Financiar de la Bucuresti Nouriel Roubini, economistul care a estimat cu acuratete magnitudinea crizei financiare globale, vine in Romania, in perioada 24-26 mai 2010, la invitatia Forum Invest.
Firmele doljene mai au la dispozitie doar doua zile pentru a solicita sprijin financiar nerambursabil prin Schemele de ajutor de stat si de minimis.
Doljenii cer sprijin financiar pentru peste 440.000 de hectare de terenuri cultivate. ... Judetul Dolj se afla pe primele locuri in tara, atat in ce priveste numarul de cereri, cat si suprafata pentru care se solicita sprijin financiar. ... Din octombrie, cultivatorii vor primi prima transa din sprijinul financiar.
Ziarul Financiar: ... Romania, pe locul 8 in lume in functie de efortul financiar pentru a cumpara un litru de carburant Romania are cea mai ieftina benzina din Uniunea Europeana, arata statisticile publicate pe data de 11.02.2013 de catre Comisia Europeana.
Starea de sanatate ii sustine, numai ca financiar au de asteptat pana vor primi primele gratificatii. ... Zile norocoase - joi Zile fatidice - sambata TAUR Sunt cei mai avantajati nativi in sectorul financiar.
Abia pe la 45 de ani devii cu adevarat independenta si stabila financiar, ba chiar ai sanse de castiguri frumoase. ... Esti ambitios si capabil si consideri o obligatie de onoare sa fii independent financiar.
In plan financiar, sansa e de partea lor dupa 24 aprilie. ... In plan financiar, sansa e de partea lor in ultima parte a lunii. ... In plan financiar, Saturn retrograd complica situatia: ... Pestii au parte de provocari in plan financiar.
Din punct de vedere financiar ai parte de o revenire si vei investi mai mult Dragoste: ... Financiar nu stai foarte bine, cheltuielile din trecut se vor resimtii abia acum Dragoste: ... Financiar esti mai bine fata de perioada trecuta, dar fii mai chibzuit Dragoste:
- Acces prin linie de telefonie fixa Accesul unui utilizator la Internet prin intermediul retelei de telefon analogice fixe traditioale: ... Apoi modemul formeaza numarul de telefon al unui furnizor de servicii Internet - ISP.
Ea primea telefon. De fapt era cineva in sala care raporta tot timpul la telefon si-i spunea ce sa faca. ... Si mie, daca as fi fost in alta parte, mi s-ar fi dat telefon:
Liberalul Eugen Nicolaescu a sustine insa ca, dincolo de scrisoare, Teodor Melescanu a fost amenintat in mod "ordinar" la telefon de catre presedintele Traian Basescu.
Cam aceeasi situatie era seara trecuta si in "curtea" conservatoare, unde mai multi membri PC vorbeau neincetat la telefon si ii trimiteau pe reprezentanti sa asiste la desfasurarea procesului electoral. ... Unii vorbeau la telefon, altii trageau cu sete din tigari.
Despre afirmatiile lui Traian Basescu cu privire la existenta unui telefon in biroul de la Palatul Cotroceni de la care poate fi apelata o persoana care sa-i spuna presedintelui interimar cine a afectat imaginea tarii, Iliescu a declarat:
De fiecare data cand s-au organizat donatii, teledoane, s-au afisat numere de telefon la care sa suni pentru a dona automat anumite sume de bani, chiar cand s-au organizat centre pentru ajutoare, multi ezita sa contribuie la astfel de actiuni.
Romanul adora sa vorbeasca la telefon.
Pentru remedierea deficientelor au fost stabilite termene clare, unele dintre deficiente (afisarea numerelor de telefon) fiind remediate pe loc.
Si cum majoritatea anunturilor de angajare pun la dispozitia celor interesati un telefon la care pot stabili o întâlnire ulterioara, candidatii trebuie sa aiba în vedere anumite reguli.
*Mamaia - sediul locatiei la Hotel Ovidiu - telefon: ... *Neptun - Hotel Miorita - telefon: ... *Costinesti - sediul BTT - telefon:
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
google-analytics.com