Cautare

3590 de rezultate pentru "rom telekom financiar nr telefon" (4.93 secunde)
Banii românilor care muncesc in strainatate ar aduce beneficii numai in conditiile in care ar fi investiti si nu folositi pentru consum. Numai ca nevoia românilor pentru consum este de ani intregi in continua crestere si pare ca nimic nu o mai poate tempera.
DCNews / Telekom Romania: ... si Comedy Central Extra, incluse in grila de programe Surpriza de la Telekom Romania pentru clientii de televiziune. Televiziunile de filme si seriale Paramount Channel si Comedy Central Extra si cele pentru copii, Nickelodeon si Nick Jr., s-au lansat, vineri, in grilele Telekom Romania, potrivit Mediafax.
Redactia Alba24.ro citeaza o informatie aparuta pe gsp.ro, conform careia Telekom Romania s-ar putea transforma dupa modelul DigiSport. Potrivit acestei stiri, Telekom, gigantul din telecomunicatii, ar urma sa-si reorganizeze afacerea din Romania, atat din telefonia mobila, cat si din televiziune, acolo unde are Telekomsport.
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii.
In urma implicarii in program, elevii centrelor scolare Nr. ... Putem spune ca, in ultimii doi ani, alaturi de Eco-Rom Ambalaje am continuat sa consolidam bazele educatiei ecologice in Romania", declara Liliana Preoteasa, Subsecretar de Stat Ministerul Educatiei Nationale.  Protetia mediului inconjurator este o responsabilitate a tuturor.
Presa a semnalat in aceste zile ca peste 5 milioane de abonati Telekom au primit facturi umflate din cauza faptului ca programul informatic care genereaza facturile abonatilor a luat-o razna: ... La numerele de telefon ale companiei nu raspunde nimeni.
Vodafone si Telekom ofera astfel de servicii, insa din pacate cei de la Orange au in oferta doar abonamente.
Faceti poduri cât mai multe peste Prut, impânziti Republica Moldova cu intreprinderi românesti si româno-basarabene, vindeti si cumparati unii de la altii si casatoriti-va copiii, tot asa de-o parte si de alta a Prutului.
Preluarea de catre statul român a actiunilor detinute de partea coreeana la Daewoo Craiova ar putea sa nu se faca pâna la sfârsitul lui noiembrie, asa cum spera reprezentantii Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
FUN MOM DINNER T.rom. ... AMERICAN MADE T.rom. ... GIRLS TRIP t.rom. ... LES AS DE LA JUNGLE t.rom. ... RENEGADES t.rom. ... VICTORIA AND ABDUL t.rom.
Comisiile pentru drepturile omului si egalitate de sanse din Senat au avizat favorabil, miercuri, propunerea legislativa initiata de catre deputatul PDL Silviu Prigoana prin care denumirea "rom" este inlocuita cu "tigan".
Compania de reciclare Eco-Rom Ambalaje a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 32,6 milioane lei, cu peste 40% mai mare decat cea inregistrata in anul 2007.
Actorul, aurul, cuprul si ciocolata Rom.
Rom - 49; ... Rom - 7 (5 goluri); ... Rom - 2; ... Rom - 2; ... Rom - 1; Esp - 0.
SC Pesit Rom SRL si SC Bohlen & Doyen SRL, ambele din Bucuresti, au incheiat contracte cu Distrigaz Sud SA, in urma licitatiei.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Cu exceptia celor de la UDMR si a unui democrat liberal, membrii celor doua comisii cred ca Romania nu ar trebui sa foloseasca termenul de rom in documente asa cum se intampla din 1993 incoace.
De la inceput, omul de afaceri si avocatii lui au exercitat presiuni asupra comisiei de licitatie, pentru excluderea societatii ROM BLIE INTERNATIONAL din Bucuresti, pe motiv ca s-a inscris cu o ora si cateva minute dupa termenul-limita.
Numarul turistilor straini care vor vizita Rom‰nia in acest an ar putea creste cu circa 22% fata de anul trecut, c‰nd au sosit in tara noastra peste 1,7 milioane de turisti, potrivit unui studiu realizat de World Travel & Tourism Council (WTTC) si publicat de compania Peacock Hotels.
PENTRU TINE SUNT ROM, PENTRU MINE SUNT TIGAN! ... A declarat despre el, intotdeauna, ca este tigan si nicidecum rom. ... Spune ca de cand s-a apucat de politica si chiar dinainte, de cand era doar un activist civic, a adoptat denumirea de rom.
google-analytics.com