Cautare

1691 de rezultate pentru "rezultate" (2.91 secunde)
Cu statiile de calcat cu boiler de inalta presiune, echipate cu tehnologii de ultima generatie, Tefal garanteaza un abur puternic, ce patrunde adanc in tesatura, pentru rezultate perfecte intr-un timp redus cu pana la 50% in compararie cu un fier de calcat traditional.
Pentru a te ajuta sa te bucuri mai mult de timpul alaturi de cei dragi, Rowenta a creat Instant Soft Compact, un aparat pentru indepartarea semi-permanenta a parului, cu ajutorul caruia vei obtine rezultate vizibile inca de la prima utilizare si o piele fina pentru o perioada indelungata.
Tefal Optigrill®+ este un gratar electric de ultima generatie, ce beneficiaza de o tehnologie patentata, unica in lume, garantand rezultate perfecte de fiecare data.
Cand nu sunt rezultate la o echipa, antrenorul pleaca primul. ... Chiar daca de fiecare data a stat perioade scurte la echipa, fie la baieti, fie la fete, a avut rezultate satisfacatoare.
"Am avut o intalnire cu jucatorii si le-am spus ca nu accept, dupa ce am schimbat sute de jucatori, sa nu avem rezultate. ... Dupa ce am ales crema fotbalului, acum vreau rezultate.
"Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa. ... Si cei de la Astra vin dupa cateva rezultate nefaste, au schimbat antrenorul si cred ca vor da totul ca sa castige.
de 2001 si 2002, Vali David, s-a declarat multumit de evolutiile elevilor sai, care au obtinut rezultate ce dau sperante.
Noi incercam sa facem o echipa competitiva, sa jucam un fotbal placut si sa obtinem niste rezultate, in masura posibilitatilor, care sa ne mentina pe podium.
Este un lucru bun daca gandesti in perspectiva, dar noua ne trebuie rezultate acum... ... Venim dupa doua rezultate mai putin faste, iar baietii trebuie sa inteleaga ca trebuie sa fie mai atenti si sa nu se mai joace cu ocaziile.
"Am obtinut rezultate bune cu aceasta formatie. Sper ca aceasta echipa sa obtina rezultate bune si in viitor"
Tinand cont de ultimele rezultate inregistrate, pompierii au obligatia sa obtina cel putin un punct daca vor sa ramana in cel de-al treilea esalon. ... "Situatia noastra din clasament nu este tocmai buna, desi in ultima perioada am obtinut rezultate pozitive.
Badea, multumit de rezultate Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, este multumit de rezultatele reprezentantelor sectiei de atletism: "Este o sectie care ne da rezultate an de an si pe plan national, si international.
Avem sportivi buni in mai multe ramuri, oricare dintre ei pot sa obtina rezultate bune. ... Echipa de gimnastica a Romaniei este coordonata de cel mai bun cuplu de antrenori si sunt convinsa ca fetele antrenate de Octavian Bellu si Mariana Bitang vor da cele mai bune rezultate posibile.
Romania a pierdut insa primele trei meciuri, 10-14 cu Tara Galilor, 14-19 cu Georgia si 7-14 cu Anglia, urmand sa mai joace duminica impotriva Portugaliei (10,44). Alte rezultate:
Am 12-15 neurochirurgi care realizeaza cu rezultate excelente acest tip de interventii chirurgicale", spune profesorul doctor Mircea Gorgan. ... De asemenea, operatia se impune si dupa ce se constata ca tratamentul administrat (antiinflamatoare, antialgice etc.) nu mai da rezultate.
Toleman era o echipa destul de mica si nu isi permitea sa investeasca prea mult in motoare, ceea ce, in cazul unor rezultate pozitive, i-ar fi scos in evidenta talentul pilotului.
Steaua 0 p, 4. FC Zurich 0 p. Rezultate: ... Rezultate: Astra â€" Austria Viena 2-3, Plzen â€" AS Roma 1-1.
Renta viagera poate fi constituita, in functie de intelegerea partilor, pe durata vietii .Legea sportului prevede ca sportivii romani cu rezultate deosebite, care au obtinut medalii la olimpiade sa primeasca rente viagere din partea statului roman.
Odata cu lansarea au aparut pe Internet si primele rezultate ale performantei modelului E2140. Astfel, comparat cu Core 2 Duo E6300 (1.86 GHz, FSB 1.066 MHz, 2MB cache L2), E2140 se afla in medie la 10% in spate, cu salturi spre 25%, dar si cu rezultate egale.
Romania a inregistrat rezultate semnificativ mai bune, in timp ce in Europa de Vest au scazut vanzarile de telefoane mobile", se arata in raportul France Telecom. ... "Am obtinut rezultate incurajatoare in trimestrul trei din 2011, atat ca venituri, cat si ca numar de clienti:
google-analytics.com