Cautare

2091 de rezultate pentru "rezultate bac licieul industrial nr 2 sighetu marmatiei" (2.87 secunde)
Imediat dupa ghiseu, turistul s-a asezat la coada de masini, in timp ce un bac pleca. ... Nu le-a parut rau deloc de faptul ca au asteptat al treilea bac, pentru ca astfel au avut timp sa faca poze pe indelete si sa intre in vorba cu oamenii care asteptau.
Din punct de vedere industrial, se vor dezvolta, în primul rând, capacitatile deja existente pe platforma de est a Craiovei. ... Bania are un parc industrial, dar extinderea lui se decide în instanta. ...   Statiunile gorjene iau amploare Statiunea montana Rânca detine peste 2.000 de locuri de cazare.
Din punct de vedere industrial, se vor dezvolta, în primul rând, capacitatile deja existente pe platforma de est a Craiovei. ... Bania are un parc industrial, dar extinderea lui se decide în instanta. ...   Statiunile gorjene iau amploare Statiunea montana Rânca detine peste 2.000 de locuri de cazare.
Oamenii de afaceri au investit sute de mii de euro si urmeaza sa creeze peste 500 de noi locuri de munca pe fosta platforma a SC Avioane SA Craiova, transformata in parc industrial.
Cu toate ca din exterior pare mai mult o distractie decât o meserie, alpinismul industrial este o afacere cât se poate de serioasa, ce are la baza trei ingrediente - seriozitate, pasiune si munca, toate la superlativ.Acrobatic este o firma din Craiova care în cei aproximativ 12 ani de activitate a reusit sa devina unul din principalii furnizori de servicii de alpinism industrial din Oltenia.
Compania finlandeza Nokia va beneficia pentru fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, de scutire de la plata taxelor si impozitelor locale pe teren si cladiri pentru o perioada de 30 de ani, a declarat directorul Parcului Industrial Tetarom, Viorel Gavrea, citat de Mediafax.
Administratorii parcului industrial care gazduieste incubatorul asteapta terenuri pentru extinderea zonei de afaceri. Incubatorul de afaceri Craiova, dezvoltat de Consiliul Judetean (CJ) Dolj, isi va deschide portile la 1 octombrie, a anuntat ieri Marin Nicoli, administratorul parcului industrial al orasului - in incinta caruia va functiona incubatorul.
DB s-a nascut in 1968 si a crescut in satul Craciunesti, din judetul Maramures, sat aflat la circa 9 kilometri est de Sighetu Marmatiei, aproape de Tisa, care face acolo granita cu Ucraina.
El, cu mama, sora M si fratele V (cu trei ani mai mare), veneau din Camara, un cartier marginas din Sighetu-Marmatiei, situat cam la 3 km de centrul orasului, si urcau pe o coasta domoala, pe o carare care trecea pe langa o livada.
Mircea Serban, de la un ziar local din Viseu de Sus, s-a prezentat ieri la fosta inchisoare comunista din Sighetu Marmatiei, unde se afla intr-o vizita si presedintele Traian Basescu.
Presedintele Ucrainei a mentionat ca Ucraina are 2.500 de kilometri de granita cu Romania, pe care sunt amplasate 21 de puncte de trecere a frontierei.
Mai mult, opt parlamentari ai UNPR (4 deputati si 4 senatori) aspira la functii locale, alaturi de cinci membri ai UDMR (3 deputati si 2 senatori) si un reprezentant al minoritatilor nationale.
Takko este prezent in Romania in Bucuresti, Sighetu Marmatiei, Satu Mare, Oradea, Cluj, Reghin, Targu Mures, Odorheiu Secuiesc, Arad, Alba Iulia, Medias, Timisoara, Deva, Resita, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Sibiu, Ramnicu Valcea, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Campina, Giurgiu, Slobozia, Buzau, Constanta, Galati, Tecuci, Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Roman, Iasi, Suceava, Botosani, Alexandria, Caransebes si Medgidia.
Mihail Sebastian nr.
In acest moment, Takko are magazine in Bucuresti, Sighetu Marmatiei, Satu Mare, Oradea, Cluj, Reghin, Targu Mures, Odorheiu Secuiesc, Arad, Alba Iulia, Medias, Timisoara, Deva, Resita, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Sibiu, Ramnicu Valcea, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Campina, Giurgiu, Slobozia, Buzau, Constanta, Galati, Tecuci, Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Roman, Iasi, Suceava, Botosani, Alexandria, Caransebes, Medgidia, Sfantu Gheorghe si Petrosani Potrivit datelor de la Ministerul Finantelor, Takko Fashion Romania a raportat pentru 2013 o cifra de afaceri de 125,25 milioane lei (28,3 milioane euro), in crestere cu 7,5% comparativ cu anul anterior.
Dupa proiectiile de la Bucuresti, Festivalul Filmului Rus isi va continua drumul prin tara in orasele Ploiesti, Cluj-Napoca, Satu Mare, Suceava, Sighetu Marmatiei si Iasi.
Punctul de trecere a frontierei Sighetu Marmatiei din Maramures a fost pentru doi fosti iubiti, locul unei revederi emotionante. Tanarul, care este fotograf a incercat timp de o saptamana sa-si scoata fosta prietena din Ucraina.
Nascut la 21 septembrie 1955 la Sighetu Marmatiei, Ducu Bertzi considera originea sa maramuresana o sansa. Dupa ce studiaza vioara 8 ani, infiinteaza o trupa rock.
Potrivit sursei citate, exista suspiciuni cu privire la starea de sanatate psihica a barbatului, astfel ca s-a dispus internarea acestuia la sectia de psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei, pentru realizarea unei expertize medico-legale psihiatrice de catre Serviciul Medico-Legal Judetean.
s-a nascut in 1968 si a crescut in tinutul istoric Maramures, din nordul Romaniei, in satul Craciunesti, aflat la circa 9 kilometri est de orasul Sighetul Marmatiei. ... era inalta de peste 2,5 metri, poate chiar trei.
google-analytics.com