Cautare

1378 de rezultate pentru "real" (5.23 secunde)
Iubirea iti da strafulgerari ale meditatiei, reflectii ale lunii in lac - desi sunt reflectii, nu lucrul real. ... Exista o definitie frumoasa a realitatii dobandite prin iubire in minunata carte a lui Margery William, The Velveteen Rabbit - Ce e real?, a intrebat intr-o zi Iepurele.
real,- prezinta in cadrul Zilelor Italiei peste 200 de produse specifice bucatariei mediteraneene. ... real,- Hypermarket desfasoara o ampla actiune de promovare a produselor italiene in cadrul celor 25 de magazine ale retelei din Romania.
Peste 21 milioane de euro reprezinta investitia pentru construirea si amenajarea celui de-al doilea hypermarket Real din municipiul Constanta, situat pe b-dul Aurel Vlaicu, in apropierea centrului comercial Metro I, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Tjeerd Jegen, directorul general al companiei Real Hypermarket Romania.
Cel de-al cincilea complex comercial din reteaua dezvoltata in Romania de compania germana real,- Hypermarket (dupa Timisoara, Constanta, Oradea si Sibiu) se deschide astazi la Craiova. ... Potrivit reprezentantilor firmei, investitia in real,- Hypermarket s-a ridicat la peste 20 de milioane de euro.
Cel de-al cincilea complex comercial din reteaua dezvoltata in Romania de compania germana real,- Hypermarket (dupa Timisoara, Constanta, Oradea si Sibiu) se deschide astazi la Craiova. ... Potrivit reprezentantilor firmei, investitia in real,- Hypermarket s-a ridicat la peste 20 de milioane de euro.
Alexandra Ciubotariu din Brosteni, Suceava, este castigatoarea tonei de combustibil din promotia toamnei la Galeria Real.
Tjeerd Jegen, de origine olandeza va prelua functia de director general al Real Hypermarket Romania. Acesta il va inlocui pe John Rix, originar tot din Olanda care paraseste compania Real pentru o noua pozitie in Statele Unite ale Americii.
Alina, care este si capitanul echipei de fotbal Real Craiova, a revenit ieri acasa si a spus primele impresii despre experienta de peste Prut:
Începând din acest an, personalul hipermarketurilor real,- din tara care-si desfasoara activitatea în meseriile de brutar, cofetar si patiser va fi scolarizat la Craiova.  "Centrul de Excelenta brutar fara egal", care va functiona în cadrul real,- Hypermarket Craiova, a fost lansat miercuri.
Astazi, real, - Hypermarket Romania a organizat conferinta de presa legata de inaugurarea celui de-al 22-lea magazin din reteaua sa, in cadrul AFI PALACE Cotroceni, investitie ce se ridica la suma de 23,4 milioane de euro.
La cel putin 5 emisiuni de la acest post de televiziune, ca si in alte interviuri, el a afirmat ca fenomenul contactelor cu civilizatiile extraterestre este real si compatibil cu teologia in intelesul bisericii catolice. ... sau totul este real, sau totul este fals.
In cursul zilei de astazi se vor deschide portile centrului comercial REAL, primul hypermarket din Constanta, avand o suprafata acoperita de 6.000 mp.
Cunoscutul lant de hypermarket-uri Real (divizia de retail a Grupului Metro) desfasoara in perioada 15 august - 15 septembrie a.c. campania promotionala "Cu Real, esti cel mai tare din clasa!".
magazinele Real vor fi deschise in intervalul 6:00 - 23:00. Daca in acest moment magazinele Real din afara Bucurestiului functioneaza in regimul orar 8:00 - 23:00, incepand cu data de 1 februarie a.c.
Antrenorul fotbalistelor de la Real Craiova, Sorin Patrascu, a vorbit despre obiectivele oltencelor pentru partea a doua a campionatului Fotbalistele de la Real Craiova mai au putin timp sa se bucure de vacanta, pentru ca la inceputul lunii viitoare antrenorul Sorin Patrascu a programat reunirea.
Infrangere pentru FC Barcelona in campionatul Spaniei, scor 2-3 cu Osasuna, care ii duce pe catalani la sapte puncte de Real Madrid, care are si un meci mai putin disputat.
Un scurt moment festiv s-a desfasurat sambata 17 martie a.c., in jurul orei 13.00, in incinta hypermarketului Real din Constanta, festivitate prilejuita de aniversarea a unui an de prezenta in Romania a acestui cunoscut lant international de unitati comerciale de mari dimensiuni.
Liderul din Primera Division, Real Madrid, nu a obtinut decat un rezultat de egalitate duminica seara, pe "Santiago Bernabeu", scor 1-1, contra formatiei Malaga, golurile fiind marcate de Benzema ’35, respectiv Cazorla 90+1.
Bayern l-a ingenuncheat pe Mourinho Real Madrid si Bayern Munchen au oferit un spectacol de gala in a doua semifinala din Champions League. Real a pornit ca din pusca si dupa 15 minute parea ca rezolvase calificarea prin golurile lui Ronaldo.
Real Madrid castiga trofeul suprem pentru a treia oara consecutiv si a 13-a oara in istorie. ... Real Madrid a intrat pe teren ca mare favorita. ... O finala fara Real incepe sa para de neconceput. ... Inaintea meciului de sambata, Real Madrid avea deja in vitrina 12 trofee de Liga Campionilor.
google-analytics.com