Cautare

1085 de rezultate pentru "pro" (2.90 secunde)
Asociatia Pro Democratia Galati a facut publice ieri rezultatele preliminare ale raportului "Transparenta decizionala in Romania anului 2007" pentru a arata cit de transparent este actul decizional la nivelul consiliilor locale si primariilor din 15 localitati ale tarii, printre care si Galati.
Marti, presedintele Asociatiei Pro Democratia, Cristian Parvulescu, si-a afirmat optimismul in legatura cu disponibilitatea tuturor partidelor de a gasi o solutie pentru deblocarea negocierilor pe marginea votului uninominal.
Gestul sefului statului vine in contextul in care Liga Pro Europa il criticase pentru ca, in calitate oficiala, a sarutat mana Patriarhului Daniel.
Asociatia Pro Democratia (APD) va observa turul I al alegerilor locale din 1 iunie cu ajutorul celor 1.700 de observatori acreditati, dar si cu ajutorul cetatenilor de rand, carora organizatia le-a pus la dispozitie o linie telefonica gratuita pentru a reclama posibilele nereguli.
Asociatia "Pro Carpatina" si fundatia "Valurile Dunarii" din Galati au lansat un atac la adresa intregii clase politice, despre care sustin ca a compromis societatea civila.
Consider ca aceste afirmatii calomnioase au exclusiv scop electoral si atat timp cat cei care le sustin nu vor face cu documente proba veridicitatii lor, imi rezerv dreptul de a-i actiona in instanta", a sustinut Crin Antonescu (citat de Mediafax), ca reactie la aparitia sa intr-un document elaborat de Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie, Asociatia Pro Democratia si Activ Watch - Agentia de Monitorizare a Presei, si intitulat "Actiunea pentru un vot uninominal curat".
In loc sa se lupte cu ciclul economic prin politici stimulative, Romania adopta in continuare masuri pro-ciclice. ... Ele nu trebuie sa vizeze doar reactii pe termen scurt la contextul international, ci si nevoile de dezvoltare pe termen lung ale Romaniei, de o maniera pro-activa.
Agentia de Monitorizare a Presei - Active Watch, Asociatia Pro Democratia, Centrul de Resurse Juridice si Transparency International Romania spun ca prededintele se foloseste de referendum in campania electorala, promoveaza ideea de parlament unicameral fara sa dea sansa unei alte optiuni.
Pe site-ul de stiri Pro TV, cititorii au postat comentarii dezaprobatoare la adresa presedintelui Traian Basescu, care a petrecut in direct de Revelion si a facut urari intr-o maniera considerata fariseica de cititori, dar stropite din belsug cu sampanie.
O cedare in fata partizanilor pro-guvernare precum Mircea Geoana, Adrian Nastase sau Ion Iliescu, i-ar diminua lui Ponta sansele de a-si consolida puterea in PSD in urma alegerilor parlamentare din 2012, pe care mizeaza pentru a-si intari propria echipa de conducere in dauna vechii generatii social-democrate.
Prin urmare, din cele doua proiecte de lege privind Educatia, al Guvernului si cel discutat de Parlament, cel de-al doilea, rezultat din dezbaterea in comisia de specialitate si care elimina prevederile pro-UDMR, a fost "scos din joc" sine die, spre linistea puterii PDL-UDMR.
De aceea, citind aceste telegrame, se creaza impresia gresita ca singurul clivaj din politica din Romania care conteaza ar fi acela dintre pro-americani si pro-rusi.
Acestea sunt principalele teme pe care le va aborda presedintele Romaniei, Traian Basescu, la emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata de la orele 10.00 de PRO TV DESPRE VIZITA IN SUA A fost o vizita foarte bine pregatita.
Raluca Turcan si Sever Voinescu si ziaristi, pana de curand, fanatici pro-Putere. ... Spuneam de ziaristi fanatici pro-Putere care proslaveau orice actiune venita de sus si care, deodata, au intors armele.
Prin intermediul unor oameni de stanga, el face cunostinta cu Fidel Castro, liderul miscarii revolutionare "26 iulie" aflat in exil si care ataca fortele presedintelui cubanez pro-american Batista la Santiago de Cuba (al doilea oras dupa Havana).
"Sunt niste provocari si este regretabil ca oficialitatile maghiare se antreneaza in asemenea actiuni" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, ca declaratiile presedintelui Parlamentului ungar, Laszlo Kover, reprezinta o provocare, fiind vorba despre inhumarea unei persoane pro-fasciste.
Atentie, acestia nu sunt votanti pro-Traian Basescu. ... Ar trebui sa existe si o a patra categorie, a votantilor pro. Daca exista astfel de votanti, ei sunt intr-o cantitate neglijabila (exceptand pe cei din categoria 2).
De ce America, Germania, Franta, Comisia Europeana, ba chiar Marea Britanie par sa se fi informat DOAR din surse pro-Basescu, ca si cand ar fi tinut, din capul locului, ca lucrurile sa se produca intr-un anume fel?
Social-democratul invoca "episodul penibil legat de numirile la Parchete si DNA" si o presupusa apropiere intre seful Guvernului si presedintele Traian Basescu, in conditiile in care "Este de notorietate faptul ca votul masiv obtinut de USL la alegeri a fost in mare masura anti-Basescu, personaj devenit odios la populatie, dar si pro-USL." Andrei Alexandru a fost purtatorul de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu pe vremea cand acesta era premier si este considerat un apropiat al lui Vacaroiu si Ion Iliescu.
De aceea, pe langa demersurile pe care le-am anuntat deja ca delegatie - solicitarea pe care o vom face pentru sanctionarea lui Nigel Farage in Parlamentul European, precum si obtinerea de sprijin pentru o rezolutie anti-extremism, de aparare a romanilor - vom colabora cu toate fortele pro-europene din actuala legislatura, indiferent de familia politica, pentru ca astfel de voci xenofobe sa fie izolate in Parlamentul European.
google-analytics.com