Cautare

8653 de rezultate pentru "primul" (4.11 secunde)
Nissan Leaf devine primul autoturism 100% electric laureat de juriul celebrei competitii "Masina anului" ... Dacia Duster, primul SUV fabricat in Romania, a strans cele mai putine puncte dintre cele sapte modele calificate in finala acestei editii.
Noua structura a cosului de consum al populatiei, dupa care se calculeaza inflatia, arata ca familiile au fost nevoite sa-si restranga drastic cheltuielile de zi cu zi.Inflatia din anul 2011 se calculeaza pe baza comportamentului de consum al populatiei consemnat in 2009 (primul an de criza) si evidentiat in ancheta bugetelor de familie, realizata de Institutul National de Statistica (INS).
Primul pas spre normalitate in politica romaneasca - momentul cand guvernul vine catre un primar din opozitie.
Valoare nominala 10 lei Metal argint Titlu 999‰ Forma rotunda Diametru 37 mm Greutate 31,103 g Calitate proof Cant zimtat Aversul 1 prezinta portretul lui Alexandru Ioan Cuza - domnitorul in vremea caruia s-au deschis lucrarile primului parlament al Principatelor Unite si cel al mitropolitului Nifon - primul presedinte al parlamentului, numele celor doua personalitati, stema Romaniei, anul de emisiune, valoarea nominala "10 LEI" si inscriptia in arc de cerc "ROMANIA".
Primul excavator romanesc dupa aproape 10 ani Compania braileana Promex Braila a construit primul sau excavator dupa o pauza de productie de aproape 10 ani. ... Compania Promex Braila a montat in aceasta luna primul excavator dupa opt ani in care fabrica a fost inchisa.
Cu doua zile inainte de Craciun, au fost inaugurati si 27 de kilometri din primul lot al autostrazii Lugoj- Deva, desi se poate circula efectiv doar pe 17 kilometri din ei, pentru ca autostrada se termina in camp.
Ieri, Profi a inaugurat la Sighisoara primul magazin modular din sud estul Europei, concept care datorita unei tehnologii inovatoare face ca magazine in format ideal sa poata fi deschise acum in chiar imediata vecinatate a cumparatorilor.
Primul magazin verde PROFI a fost inaugurat recent la Lipova, judetul Arad, evidentiind efortul acestei retele de a pastra un mediu cat mai curat.
dezvaluiri din spatele cortinei Cristi Borcea si Nicolae Badea s-au intalnit ieri pentru prima data de la momentul in care primul a amenintat ca se va retrage din actionariatul lui Dinamo .
Tenismenul roman Horia Tecau si americanca Bethanie Mattek-Sands, cap de serie numarul 8, au castigat, duminica, proba de dublu mixt la Australian Open, primul Grand Slam al anului, dupa victoria in fata perechii Elena Vesnina/Leander Paes (Rusia/India), favoritii 5, scor 6-3, 5-7, 10-3.
Energia Rovinari este obligata sa castige jocul de astazi, de la Targu Jiu, cu Gaz Metan Medias, pentru a nu fi eliminata din play-off Gaz Metan Medias i-a administrat doua infrangeri Energiei Rovinari, scor 84-69, respectiv 86-71, pe teren propriu, si conduce cu scorul general de 2-0 in primul tur al play-off-ului Diviziei A de baschet masculin.
Federer si-a inceput seria castigatoare la Wimbledon in 2003, cand a obtinut chiar primul sau titlu de Mare Slem din cariera. ... Mai mult decat atat, Federer si-a trecut in palmares cel de-al 17-lea titlu de Mare Slem din cariera si primul obtinut dupa depasirea barierei de 30 de ani.
A invins-o cu 6-2, 6-4 pe Dominika Cibulkova Simona Halep a invins-o pe Dominika Cibulkova in doua seturi, scor 6-2, 6-4 in finala turneului WTA de la Madrid si si-a trecut in palmares primul trofeu in 2016 si primul pe zgura din capitala Spaniei, dupa ce in 2014 a pierdut ultimul act in fata Mariei Sharapova.
In primul set, Andreescu a parut a fi mult mai sigura pe ea reusind sa o aduca pe Simona Halep de mai multe ori in postura de a salva mingi de break.
Microsoft intentioneaza sa lanseze in aceasta luna primul Service Pack al sistemului de operare Windows Vista. ... Interesant este ca Vista nici macar nu are un an vechime si primul update serios deja i se pregateste.
Google aniverseaza 216 ani de la primul salt cu parasuta, realizat de Andre Jacques Garnerin Google sarbatoreste, printr-un doodle special, 216 ani de la primul salt cu parasuta realizat de Andre Jacques Garnerin.
• Castelul Peles a fost primul castel european iluminat in intregime electric. ... • Timisoara a devenit in 1889 primul oras din Europa cu iluminat electric stradal, dar si primul care a introdus, in 1869, tramvaiele trase de cai.
Pe data de 1 mai 2013 s-a filmat primul clip Leeya la piesa "Gitana". ... Pentru ca totul sa iasa ca la carte si fara incidente neplacute la filmari, Denis Stefan i-a dat cateva ponturi de echitatie cantaretei care si-a dorit sa-l aiba ca prezenta masculina in primul ei videoclip.
Carmen, fiica lui Adi Minune, a mostenit talentul artistic de la parintele sau si are o voce pe masura pe care o pune in valoare in primul ei single, Domino”, care a fost lansat miercuri, 27 ianuarie.
Bicycle Music Festival - primul festival cu muzica la pedale - ii va avea ca invitati pe Vita de Vie, Les Elephants Bizarres, Mara & Mongol, TiPtiL ,The Dream Diggers si Temple Invisible.
google-analytics.com