Cautare

8653 de rezultate pentru "primul" (3.13 secunde)
Spre deosebire de primul tur, cele doua formatiuni rivale nu au mai apelat la fel de des la autoritatea BEC, numarul de sesizarii fiind mult diminuat. ... Prezenta la vot pana la ora 9.00 a fost mai mica, fata de primul tur electoral al alegerilor.
La 6 luni de la instalarea in fotoliul de premier, Calin Popescu Tariceanu a acordat un interviu agentiei de presa Romnet, pe care il prezentam in exclusivitate galatenilor - Spuneti-mi, in primul rind, la sase luni de cind ati venit la Palatul Victoria, care credeti ca este cea mai buna masura pe care ati luat-o in aceasta perioada?
In schimb, UDMR promoveaza in primul rand interese iredentiste. ... S-a ajuns astfel pana la palma cumplita ce a fost data, in primul rand pe obrazul guvernarii, dar si pe obrazul tarii, prin ridicarea statuii ucigasilor unguri la Arad.
Mircea Geoana il vede pe Vasile Blaga ca pe un minstru "energic" si un "exemplu pozitiv" si cazul Monica Iacob Ridzi ca pe "primul test de imagine si de credibilitate al acestui Guvern".
Crin Antonescu este primul om politic si om de stat, de la Corneliu Coposu incoace, care, desi tanar, nu vrea nimic pentru el. ... Crin ne-a prevenit cu zile bune inainte de primul tur: "Cei care vor sa-l voteze pe Basescu in turul II, sa-l voteze din primul tur.
'Presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia, regulamentele militare si normele bunului simt prin delegarea celui mai mic om in stat (si la propriu si la figurat), primul ministru Emil Boc, sa primeasca onorul garzii prezidentiale de Ziua Nationala a Romaniei, in locul celui de-al doilea om in stat, presedintele Senatului, Mircea Geoana.
Atat de mult, incat ar fi in stare sa desemneze candidat un dusman daca acesta este primul in sondaje. ... In primul rand ii doresc sa poata reveni, sa intre in normalitate. ... Nu stiu de Antonie Solomon, in primul rand nu stiu daca mai candideaza...
La impartirea bugetului, discutiile sunt obiective, in primul rand. ... In primul rand, exclud din start acest lucru, de a ma incadra la o categorie de genul acesta. ... Mizez in primul rand pe ceea ce inseamna imaginea personala.
Presedintele, primul cetatean al tarii - garantul drepturilor constitutionale cetatenesti. ... Stimati colegi, primul lucru de care trebuie sa tinem cont atunci cand vorbim de revizuirea si implicit modernizarea Constitutiei este faptul ca aceasta produce efecte continue si directe asupra fiecarui cetatean al statului!
Este primul om din Romania care reuseste acest lucru. ... Era in primul cerc de oameni loiali. ... Tine si de o premiera, ar fi primul sef de Guvern femeie din Romania si nu are probleme penale. ... Acesta ar putea fi electoratul care, in 2014, l-a votat in primul tur.
In primul trimestru al anului 2009 avem o crestere negativa de minus 6,2%, comparativ cu primul trimestru al anului 2008, iar comparativ cu al IV-lea trimestru al anului 2008, cresterea negativa a fost de circa 2,5%.
Acest lucru este posibil, in primul rand, datorita numarului mare de donatori aflati in moarte cerebrala din acest an si continuarii operatiei de transplant de la donatori in viata, asa incat am ajuns in prezent la 78 de operatii de transplant hepatic, care este probabil una dintre cele mai mari cifre la nivel european in momentul actual.
In primul dintre ele, Pope a subliniat ca in 2024, cand sistemul de radiotelescoape SKA (Square Kilometre Array), de un kilometru patrat, va fi pe deplin operational, el va fi capabil sa detecteze un radar de aeroport de la o distanta de 50 de ani-lumina, speculand ca acesta ar putea fi momentul in care rasa umana va gasi dovada existentei altor civilizatii.
Am avut totusi intuitia ca securitatea electronica isi va cere drepturile, astfel ca am pus pe picioare primul Dispecerat De Monitorizare a sistemelor antiefractie , in 1999.
Timisoara este declarat primul oras liber din Romania. ... Este transmis in tara si in lumea intreaga, primul comunicat privind victoria revolutiei romane. ... Se formeaza primul guvern provizoriu in cadrul caruia Petre Roman este numit in functia de prim-ministru.
Liderul PD este convins de faptul ca primul ministru nu va reusi sa-i indeparteze pe democrati de la guvernare si l-a criticat din nou pe Tariceanu pentru decizia acestuia de a amana alegerile europarlamentare.
Liberalul Marian Iordache este cotat cu prima sansa la alegerile de pe 1 iunie si exista posibilitatea de a castiga Primaria Medgidia chiar din primul tur.
In plus, acestia sunt oarecum sceptici, deoarece guvernul vine cu un al doilea plan de relansare a economiei, cand nu l-a finalizat nici macar pe primul. "Apreciem faptul ca guvernul implementeaza al doilea plan anticriza, dar ce s-a intamplat cu primul?
Il cheama in Parlament pentru a evita manifestatia de la Focsani Mircea Geaona a tinut sa-si tina primul discursul la Sedinta Extraordinara a Parlamenului. El a folosit prilejul pentru a-l chema in Parlament de ziua Unirii pe Traian Basescu pentru a sustine primul discurs dupa izbucnirea revoltelor populare.
Primul-ministru Victor Ponta a semnat miercuri o serie de eliberari din functie: ... Tot astazi, Primul-ministru Victor Ponta a semnat o serie de numiri in functii: ... Primul-ministru Victor Ponta a semnat decizia privind exercitarea atributiilor presedintelui Administratiei Fondului pentru Mediu de catre Gheorghe Papuc, pana la numirea presedintelui institutiei.
google-analytics.com