Cautare

8653 de rezultate pentru "primul" (4.74 secunde)
Primul colegiu uninominal din judetul Arges este compus din Campulung, Albestii de Muscel, Bughea de Sus, Bughea de Jos, Cetateni, Dambovicioara, Dragoslavele, Leresti, Rucar si Stoenesti, numarul votantilor din acest colegiu, situat in zona Campulung, fiind de 63.530.
Cele mai importante banci de pe piata romaneasca au raportat in primul semestru profituri in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Tulburari ale somnului Tulburari ale somnului Izolare sociala Izolare sociala Implicare emotionala scazuta Implicare emotionala scazuta Scaderea performantelor Scaderea performantelor scolare/profesionale Interes crescut pentru idei abstracte, filosofice, religioase, oculte Neglijarea igienei si aspectului fizic Iritabilitate, anxietate Tulburari de atentie La primul episod obligatoriu examinare imagistica cerebrala (computer tomograf sau RMN) Nu exista o analiza de laborator specifica pentru schizofrenieNu exista o analiza de laborator specifica pentru schizofrenie.
Primul punct la obtinut la Marele Premiu al Africii. ... A fost de 49 de ori in pole position si a iesit pe primul loc in 35 de curse. ... Chiar din primul an la McLaren, Senna a reusit sa-l intreaca pe Alain Prost.
In primul rand, as vrea sa felicit Guvernul Romaniei, cu precadere pe primul-ministru Victor Ponta, pe viceprim-ministrul si ministrul Finantelor, Florin Georgescu si pe ministrul Economiei si Comertului, domnul Daniel Chitoiu, pentru faptul ca in negocierile din aceasta runda cu FMI, lucrurile merg foarte bine. ... Primul:
Chiar daca Romania nu a mai disputat o intalnire de o asemenea importanta de 23 de ani, Simona a lasat de inteles ca pune pe primul plan turneele din circuitul WTA: ... Ungaria - Romania 1-2 (Grupa I Europa/Africa) Sorana Cirstea castiga primul meci cu Reka-Luca Jani:
Andreea Esca si primul iubit care i-a cerut sa se culce cu el! ... IONUT CATARAMA) Andreea Esca si primul iubit care i-a cerut sa se culce cu el. ... Andreea Esca si primul iubit care i-a cerut sa se culce cu el apar in carte de amintiri.
Socialistul Francois Hollande a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale Update 20:30 - Socialistul Francois Hollande a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta cu 28-30% din voturi, urmat de Nicolas Sarkozy cu 24-27,5%.
Programul "Primul siloz" nu mai este atractiv din cauza situatiei la nivel mondial in ceea ce priveste pretul graului. In vara anului trecut, guvernul a aprobat programul "Primul siloz", destinat agricultorilor, dupa modelul "Prima casa".
Vicepremierul Liviu Dragnea a mentionat ca santierul ANL de la Seini este primul de acest fel deschis in tara din 2011, in semn de pretuire pentru Transilvania si pentru Maramures.
1990 - Romania incheia primul an de libertate cu un PIB de circa 40 de miliarde de dolari Dupa mai bine de patru decenii de guvernare comunista, care au insemnat in principal planificarea centralizata a intregii economii nationale, in urma inlaturarii regimului, in decembrie 1989, la carma Romaniei venea un disident al regimului comunist-ceausist, Ion Iliescu.
Primul prototip al acestei colectii (mai intai in format de text simplu) a aparut nu mult inainte de decembrie 1991, cand s-a facut prima lui demonstratie publica.
Recentele discutii despre cine reprezinta Romania la Consiliul European sunt, in primul rand, o dovada despre cat de putin pregatiti suntem sa ne asumam statutul nostru comunitar.
Conform datelor din bilantul pe primul semestru, Electrica Galati a inregistrat un profit din activitatea de exploatare de 16,816 milioane de lei, reprezentind o crestere cu 25,73% fata de cel programat.
"Sintem siguri ca majoritatea alegatorilor din judet vor fi alaturi de noi si duminica avind in vedere ca in primul tur Adrian Nastase s-a clasat pe primul loc la nivelul judetului Satu Mare”, a declarat Gheorghe Ciocan in cadrul unei conferinte de presa la sediul partidului, la care au mai participat proaspetii parlamentari Mihaela Rusu si Sever ster.
Si la Bancpost ai posibilitatea de a face credit in franci elvetieni, cu o dobanda de 5,9%, fixa in primul an. Dupa primul an al perioadei de creditare, dobanda este de 6,9%. La euro, dobanzile sunt 6,9% in primul an, devenind apoi 8,9%.
In primul rand pentru zona noastra si a Orientului Apropiat si Mijlociu, unde deja este razboi. ... Dar, in primul rand pentru noi era o problema uriasa, in Balcani si la Marea Neagra.
Productia industriala ar putea creste in perioada aprilie-iunie cu circa 7,2% fata de intervalul similar din 2006, avansul anticipat pentru primul semetru fiind de 7,4%, potrivit unei analize conjucturale realizate de Comisia Nationala de Prognoza (CNP) in randul managerilor de firme.
Complexul Energetic Rovinari a avut, în primul semestru din acest an, un profit net de 43,9 milioane de lei, mai mic cu circa 40% fata de semestrul I din 2007, din cauza ca nu a functionat cu toata capacitatea, potrivit datelor furnizate de companie. Veniturile totale ale Complexului Energetic (CE) Rovinari s-au ridicat în primele sase luni ale acestui an la 626,3 milioane de lei, în crestere fata de veniturile totale din primul semestru al anului trecut, de 576,4 milioane de lei.
Spre deosebire de programul de preaderare SAPARD, unde finantarea se dadea dupa principiul „primul venit, primul servit“, în cadrul PNDR, banii se dau în functie de punctajul obtinut de fiecare proiect, iar pentru fiecare sesiune de depunere a fost alocata o suma limitata de bani, astfel încât fondurile sa ajunga pentru cei sapte ani de programe postaderare.
google-analytics.com