Cautare

36 de rezultate pentru "pluta" (2.63 secunde)
O pluta era deja in mare, umflata si legata cu saula. ... Am iesit pe punte barcii si am umflat a doua pluta, eu si ofiterul III punte, un baiat aflat la primul sau voiaj.
Cristina Minciunescu, Director Comercial la SC Exclusiv Business Team SRL din Bucuresti, participa in acest week-end la Targul de Turism cu produse create din lemn si pluta concepute, proiectate si puse in opera in atelierul propriu.
Salariul mediu net a fost de 1.282 lei, cele mai mari valori inregistrandu-se in intermedieri financiare, 3.760 lei, iar cele mai mici, in prelucrarea lemnului si a produselor din lemn si pluta, cu exceptia mobilei, 697 lei.
Aveam propriul meu cal, mi-am construit singur o pluta, mergeam la pescuit sau exploram mine si tuneluri", a spus Assange.
Iar, la ora actuala, e suficient sa vorbesti, in fata marelui public, despre extraterestri si farfurii zburatoare ca sa fii considerat dus cu pluta.
Iar de data aceasta, cei despre care se afirma ca au prezis aceasta grozavie nu sunt niste clarvazatori plecati cu pluta, ci insusi Michio Kaku, unul dintre cei mai mediatizati mari fizicieni din lume, dar si Paul Hellyer, fost ministru al apararii din Canada.
Si ca sa dea peste bot presei, care, dupa ce a contribuit cu brio la sporirea haosului, a inceput sa injure zdravan guvernarea, DIICOT il salta de Constanta, de unde locuieste, si-l aduce la Bucuresti, desi se vede ca omul nostru e dus cu pluta.
Proferand asemenea culpabilizari, post factum si la gramada, tandemul Boda-Hurezeanu crede ori ca toti am murit, ori ca Victor Ponta s-a nascut ieri, ori ca unii am venit cu pluta pe Dambovita, intrebandu-i pe dumnealor unde e Piata Constitutiei...
Jurnalul National publica articolul "Un Guvern dus cu pluta", cu subtitlul "Ce nenorociri trebuie sa se mai abata peste Romania ca sa scapam de Boc?", articol pe care il puteti citi in continuare.
Cum poti sa fii atat de dus cu pluta ca sa spui ca ai pus lucrurile in ordine cand haos mai mare decat in astia doi ani de guvernare nu s-a mai pomenit?
Iar de azi dimineata aud numai povesti horror despre aventurile romanilo r(imprudenti si dusi cu pluta, care cred ca Dumnezeu trebuie sa faca sluj in fata lor!) ramasi prin nametii patriei.
Dar, in loc de salvarea asteptata, ma tem ca ne vom trezi pe pluta Meduzei, unde ne vom devora unii pe altii pentru supravietuire", scrie Cartarescu.
Primul ministru are experienta zero in materie, presedintele e dus bine cu pluta, practic nu exista puncte de reper, nu exista o persoana de ultim recurs, un arbitru onest.
Vi se pare ca rusii sunt dusi cu pluta? Mie, unuia, nu! S-au tot vehiculat teorii fanteziste, legate de Republica Moldova, de nu stiu ce razbunari ale rusilor pentru scutul de la Deveselu sau despre alte traznai.
Ca si baietii aia din parchete, si aia de prin servicii sunt oameni de constiinta care vor sa apuce pensia asa ca incep sa faca pluta, ca sa se odihneasca, pana la momentul cand vor porni sa inoate catre barca ailalta.
curelusele de schi sunt 83.000 de lei, cofix de reparat schiuri - 150.000 de lei, pila radiala - 400.000 de lei, iar pluta ceara pentru schiuri - 80.000 de lei.
curelusele de schi sunt aproximativ 10 RON, cofixul de reparat schiuri - peste 15 RON, pila radiala - aproximativ 40 RON, iar pluta ceara pentru schiuri - cam 10 RON.
Salariul mediu net a fost de 1.282 lei, cele mai mari valori inregistrandu-se in intermedieri financiare (3.760 lei), iar cele mai mici, in prelucrarea lemnului si a produselor din lemn si pluta, cu exceptia mobilei (697 lei).
Ritmul anual de crestere a salariilor a fost astfel semnificativ peste cel al productivitatii muncii, de 9,7% în primele cinci luni ale acestui an în sectorul industrial.Banca centrala a avertizat, în numeroase rânduri, ca mentinerea unui ritm de crestere a veniturilor salariale peste avansul productivitatii muncii creeaza dezechilibre în economie si pune presiune pe inflatie.  Unii câstiga mai mult, altii mai putin În iunie, cele mai mari lefuri nete s-au platit în sectoarele de intermedieri financiare (3.220 de lei, echivalentul a 881 de euro), iar cele mai mici, în prelucrarea lemnului si a produselor din lemn si pluta, cu exceptia mobilei (689 de lei, adica 188 de euro).Comparativ cu luna mai, salariul mediu net a crescut în luna iunie în majoritatea activitatilor economice.
Potrivit acesteia, valorile cele mai mari ale câstigului salarial net s-au înregistrat în activitatile de transporturi aeriene (3.214 lei), iar cele mai mici, în prelucrarea lemnului si a produselor din lemn si pluta, cu exceptia mobilei (732 de lei).  În ce domenii au scazut salariile Nu la fel de norocosi au fost însa angajatii din industria de echipamente pentru radio, televiziune si comunicatii, care au înregistrat o scadere cu aproape 14% a salariului mediu net.
google-analytics.com