Cautare

7653 de rezultate pentru "piata" (3.42 secunde)
Intrarea bancii austriece Erste Bank pe piata romaneasca, prin preluarea pachetului majoritar de 61,88% din actiunile Bancii Comerciale Romane, va ridica stacheta pe piata romaneasca, a declarat pesedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Gratian Ghetea.
Analistul imobiliar Artur Silvestri este de parere ca opinia este interesanta si, partial, corecta, Romania fiind o piata imobiliara atractiva, in principal din cauza deficitelor care exista aici (fond imobiliar util, care exista in procent scazut), dar si din cauza preturilor mici in comparatie cu anumite tari europene.
Prima saptamina din septembrie nu a adus aproape nimic spectaculos la bursa, piata a evoluat in linie dreapta daca e sa ne luam dupa indici, cu usoare cresteri. ... Din principalii indicatori de piata se ridica imaginea unei saptamini in care nu s-a intimplat aproape nimic.
Ca sa comercializezi mobila trebuie insa sa stii si cate ceva despre aceasta piata, care se schimba in ritmul modei, mai afirma lucratorii in domeniu. ... Piata de 750 de milioane de euro Cei care vor sa intre in acest business trebuie sa stie ca in domeniu concurenta este acerba.
In primii ani dupa integrarea in UE, o treime din companiile din industria textila care lucreaza in sistem lohn pentru pietele externe vor da faliment sau se vor orienta catre alte activitati, apreciaza analistii din piata.
De la 1 ianuarie 2007 produsele agricole care ajung pe piata locala trebuie sa fie ambalate si etichetate. ... "Nici un producator galatean nu mai poate iesi pe piata locala cu legume si fructe neambalate de la inceputul anului viitor.
De la 1 ianuarie 2007 produsele agricole care ajung pe piata locala trebuie sa fie ambalate si etichetate. ... "Nici un producator galatean nu mai poate iesi pe piata locala cu legume si fructe neambalate de la inceputul anului viitor.
Banii sunt acordati de casele de brokeraj, in conditii mai bune decat cele de pe piata monetara. ... Potrivit noilor reglementari de pe piata de capital, actiunile societatilor listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) pot fi cumparate de investitori si pe credit, prin intermediul tranzactiilor in marja.
Pentru aceasta, BRM "a depus la 18 ianuarie 2007, la Autoritatea Nationala de Reglementare in dome-niul Energiei (ANRE), solicitarea de a deveni operator pe piata de energie electrica", ne-a declarat Mircea Filipoiu, presedintele institutiei.
Daca autoritatile aproba tranzactionarea libera a titlurilor de despagubire, piata paralela va scadea cu mult pretul de achizitie al acestora. ... Un proiect legislativ publicat recent de Ministerul Finantelor Publice (MFP) ar putea veni ca o manusa pentru marii speculatori de pe piata de capital.
IBR isi propune sa aduca in discutie teme de actualitate de pe piata financiar-bancara, in contextul evolutiilor cauzate de aderarea tarii noastre la UE.
Piata imobiliara din Craiova prezinta o serie de particularitati în 2007 fata de anii trecuti. Prima dintre ele - cresterea  preturilor, influentata de aderarea la UE.Piata imobiliara este un domeniu complex si foarte sensibil la o serie de schimbari social-economice.
La ora actuala, actiunile detinute de SIF Oltenia valoreaza pe piata 54 de milioane de euro.Dinel Staicu cere în numele SIF Oltenia peste 60 de milioane de euro pentru vânzarea pachetului de 22% detinut de societate la Automobile Craiova SA (ACSA).
In cel mai scurt timp, Piata Saturn, de pe strada Rozelor din Mangalia, va fi redeschisa publicului larg.
  Cota de piata 2,9% pentru Daewoo Vânzarile de autoturisme Daewoo au scazut spectaculos dupa ce Ford a semnat contractul de preluare a pachetului majoritar de actiuni.
Dupa câteva luni, în care costurile locuintelor au fost într-o continua crestere, preturile au început sa scada.Parerile analistilor imobiliari cu privire la o potentiala scadere de pret a locuintelor au fost, de multe ori, contradictorii, la fel fiind si semnalele din piata.
Revista Piata a organizat, in perioada 7-9 mai, la hotelul Europa din Eforie Nord, primul Summit dedicat industriei bunurilor de larg consum din tarile Europei de Sud-Est.
Cea mai avantajoasa din acest punct de vedere este piata Zahana, dupa cum a afirmat o cumparatoare. La polul opus este piata Progresul, care nu este la mare cautare din cauza preturile mult mai ridicate.
Cea mai avantajoasa din acest punct de vedere este piata Zahana, dupa cum a afirmat o cumparatoare. La polul opus este piata Progresul, care nu este la mare cautare din cauza preturile mult mai ridicate.
Gara de Nord 1, Piata Romana, Piata Unirii 1, Piata Victoriei 2, Stefan cel Mare, Piata Iancului, Piata Muncii, Grozavesti, Basarab, Dristor 1 iar in statia Armata Poporului sunt instalate 2 aparate.De la oricare ATM, clientii BCR pot efectua urmatoarele operatiuni:
google-analytics.com