Cautare

7653 de rezultate pentru "piata" (7.25 secunde)
Piata de 9,2 milioane de euro in Capitala VEZI PROIECTUL Primarul Sectorului 3, Liviu Negoita (PDL), intentioneaza sa investeasca peste 37 milioane de lei in Piata Republica, ce va fi construita la intersectia dintre Şos.
Este vorba despre modernizarea Pietei din 1 Mai, situata vizavi de Spitalul de Urgenta Craiova, de modernizarea zonei olarilor din Piata Centrala si de modernizarea toaletei publice din Piata Centrala", a precizat Bogdan Apostol, directorul executiv al SC Piete si Targuri Craiova SRL.
Preluarea resurselor de petrol si gaze a fost conditionalitate in admiterea in UE, preluarea distributiilor de energie a conditionat acordarea statutului de economie de piata functionala, iar de preluarea sistemului bancar a depins accesul Romaniei pe pietele financiare. ... Lamentarile ca masurile introduc haos si incertitudini in piata sunt baliverne!
Compania americana Microsoft a anuntat, la sfârsitul saptamânii trecute, ca a facut o oferta de preluare a gigantului media on line Yahoo pentru 44,6 miliarde de dolari, ceea ce a dus la avansul actiunilor Yahoo cu 56%, scrie Reuters, citat de NewsIn.Microsoft a declarat ca ofera 31 dolari/actiune pentru preluarea Yahoo, cu 62% mai mult fata de nivelul de tranzactionare a actiunilor Yahoo la închiderea sedintei bursiere de pe piata Nasdaq.„Respectam în mod deosebit compania Yahoo“, a aratat, într-un comunicat, directorul general al Microsoft, Steve Ballmer.
Criza creditelor a afectat in ultimul trimestru al anului trecut piata mondiala a PC-urilor, care a crescut insa la nivelul intregului an 2008 cu 11,6%, la 299,4 milioane de unitati, sustinuta de vanzarile de notebook-uri, se arata intr-un raport realizat de compania de cercetare si analiza iSuppli.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Jumatate din piata IT din Romania lucreaza cu tehnologia Microsoft Peste 400.000 de firme, jumatate din piata de IT din Romania, lucreaza cu tehnologia Microsoft potrivit declaratiei Marius Filipas, responsabil servere Microsoft Romania. "50 % din piata de IT este impactata de Microsoft.
Focuri de artificii si concerte la Revelionul din Piata Constitutiei Primarul Capitalei a declarat, vineri, ca scena din Piata Constitutiei va fi terminata pe 30 decembrie si a invitat bucurestenii sa vina la petrecere, mai ales ca focul de artificii va fi unul special.
Unirii, ambele sensuri, intre Piata Constitutiei si Bd. ... Libertatii intre cele doua bretele din Piata Constitutiei iar de la orele 18:00 si portiunea cuprinsa intre bd. ... Unirii intre Piata Constitutiei si Piata Alba Iulia; ... Decebal intre Piata Alba Iulia si Piata Hurmuzachi; ... Basarabia intre Piata Hurmuzachi si Bd.
Cum a papat o sustinatoare #rezist din Revelionul penibil de juma de milion de euro organizat de Firea Unul din sustinatorii rezist a fost co-prezentator al spectacolului de Anul Nou din Piata George Enescu din Bucuresti, spectacol finantat de Primaria Capitalei cu 500.000 de euro.
Asa-zisa reforma a sistemului energetic romanesc, in spatele careia s-a aflat ex-ministrul economiei, pesedistul Dan Ioan Popescu, s-a dovedit a fi profitabila mai degraba pentru „baietii destepti“ de pe piata energiei, cum i-a numit presedintele Traian Basescu pe cei care castiga sute de milioane de dolari din intermediere.
Totul despre Revelionul in Piata Revolutiei, Piata Constitutiei si Vanghelion. ... Cum vor petrece bucurestenii In Capitala, Piata Constitutiei va fi gazda unui eveniment deosebit:
INNOTECH Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori din piata farmaceutica de contraceptive locale. ... INNOTECH Romania, inregistreaza cresteri progresive ale cifrei de afaceri pe piata internă
dar aceasta nu se afla in Piata. ... • Cum comentati etichetele puse protestatarilor din Piata Universitatii de catre reprezentantii actualei puteri: ... Iar Piata Universitatii este un fenomen care trebuie inteles chiar ss in conditiile perioadei imediat urmatoare prabusirii comunismului.
Studiile de piata indica la nivelul anului 2004 o valoare totala a tranzactiilor de pe piata imobiliara cuprinsa intre patru si sase miliarde de euro.
Concurenta pe piata telefoniei mobile va fi mai mare dupa ce se vor adjudeca toate licentele pentru servicii 3G. Ministrul Comunicatiilor estimeaza ca pe piata va mai intra un operator. ... intrarea unor noi operatori pe piata de telefonie mobila.
Desi posibilitatea accesarii si altor burse externe exista, companiile romanesti prefera piata autohtona de capital. De pilda, o solutie ar fi piata bursiera AIM administrata de Bursa din Londra, care ofera companiilor in crestere posibilitatea de a avea acces la finantare.
Sistemul de franciza are un rol tot mai mare pe piata romaneasca, firmele locale fiind, in general, in cautare de nume mari de francizori.
Investitorii de pe piata de capital, in care intra si ministrii Cabinetului Tariceanu, si-au mai asigurat astfel un ragaz de 6 luni pentru speculatii pe bursa.
Potrivit specialistilor din domeniu, profiturile pe care le incaseaza global companiile care activeaza pe acesta piata sunt de ordinul milioanelor de dolari. Aceste doua lucruri impreuna au convins ceilalti actori de pe piata ca trebuie sa intervina pentru a castiga de pe urma plecarii Shell.
google-analytics.com