Cautare

7651 de rezultate pentru "piata" (3.41 secunde)
Primarul Robert Negoita (care imi comunica zilele trecute nonsalant ca el nu se considera primar-PSD) zice ca cei din Piata Victoriei striga din cauza unor ticalosi care nu isi fac treaba si ca vrea si el sa mearga acolo si sa strige.
O serie de marci "nascute si crescute" în Oltenia s-au detasat  în decursul ultimilor ani, pe o piata din ce în ce mai competitiva. ... În primii ani de productie, Bunica a cucerit piata locala.
Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul.
Organizatorii s-au gandit ca suporterii celor doua echipe sa aiba locuri de intalnire diferite, astfel ca in Piata "George Enescu" vor fi fanii echipei Atletico Madrid, iar in Piata Constitutiei vor sta cei care sustin pe Athletic Bilbao.
Octavian Stireanu) Se cauta definitii pentru ceea ce se petrece in Piata Victoriei de cateva zile si nopti. ... Un Maidan al gulerelor albe Organizarea protestelor din Piata Victoriei este profesionista si presupune timp si bani multi.
Piata materialelor de constructii si a imobilelor ar putea creste spectaculos in urmatoarele cateva luni, daca estimarile specialistilor in domeniu se confirma. ... Aceasta practica ar fi ceva obisnuit in domeniu, mai ales ca in acest moment exista o cerere mare de materiale pe piata.
Pe scena amplasata in Piata Unirii din Iasi, presedintele Romaniei Traian Basescu si presedintele Senatului Mircea Geoana au participat duminica, la manifestarile oficiale dedicate implinirii a 151 de ani de la Unirea Principatelor Romane.
PDL s-a pus de-a curmezisul mitingului USL catre Piata Universitatii USL va organiza doar un miting la Arcul de Triumf, dupa ce secretarul general al Primariei, membru PDL, a refuzat sa aprobe deplasarea catre Piata Universitatii sau Palatul Cotroceni.
Piata farmaceutica romaneasca este monopolizata de o gama diversificata de produse internationale, recomandate adesea de catre medicii de familie. ... Un lucru este cert, 75% dintre medicamentele ce patrund pe piata romaneasca sunt straine si doar in proportie de 25% sunt romanesti.
Topul primelor zece banci in functie de active valabil pentru anul 2004 nu a suferit modificari semnificative, insa au fost consemnate evolutii diferite in ceea ce priveste cota de piata detinuta, chiar in randul primelor trei clasate, se arata intr-un raport al Bancii Nationale a Romaniei.
Insa ei nu exclud posibilitatea ca in curand pelicula sa dispara de pe piata.
Artur Silvestri, profesor de gestiune imobiliara la UFI Bruxelles si expert in piata imobiliara romaneasca, este de parere ca ideea de a impozita o locuinta sau o cladire ca fiind de lux, fara a avea insa niste repere clare de a defini luxul, este gresita.
Cu toate acestea, o parte din denumirile anumitor produse intrate in subconstientul romanilor ca fiind purtatoare a garantiei calitatii a ramas pe piata autohtona si chiar s-a impus in fata concurentei acerbe practicate de producatori straini de mare anvergura.
Potrivit Patronatului Bijutierilor din Romania, majorarea pretului aurului nu va intarzia sa se faca simtita nici pe piata romaneasca. ... Este important ca aurul a depasit nivelul de 650 de dolari pe uncie, dar avansul a fost prea rapid", sustin specialistii de pe piata de capital.
Producatorii de tamplarie termoizolanta vor simti mai acut ce inseamna competitia, iar cei care nu vor respecta standardele de calitate vor disparea de pe piata. ... Acesta sustine ca "in urmatorii trei ani, jumatate dintre micii producatori, care detin in prezent 70% din volumul vanzarilor de pe piata, vor falimenta".
Nu in cele din urma, cei de la JLL mai spun ca piata din Romania continua sa duca lipsa de produse existente de calitate superioara, acestea reprezentand segmentul favorit al investitorilor institutionali care detin suficiente capitaluri proprii, cum ar fi fondurile deschise germane.
Pâna la aplicarea noilor norme de creditare, piata imobiliara înregistreaza în continuare un numar mic de tranzactii. Cei care fac totusi investitii imobiliare în aceasta perioada cheltuiesc, în general, sume sub 10.000 de euro. Pâna acum, 2008 s-a dovedit un an atipic pentru piata imobiliara din Craiova.
Pâna la aplicarea noilor norme de creditare, piata imobiliara înregistreaza în continuare un numar mic de tranzactii. Cei care fac totusi investitii imobiliare în aceasta perioada cheltuiesc, în general, sume sub 10.000 de euro. Pâna acum, 2008 s-a dovedit un an atipic pentru piata imobiliara din Craiova.
Piata de leasing din Romania ar putea inregistra anul viitor o scadere o volumului de finantari cu circa 25-30% fata de 2008, mai ales din cauza reducerii tranzactiilor pe segmentele auto si imobiliar, pe fondul turbulentelor internationale.
La aproape o luna si jumatate de la inceputul anului, piata se mentine inghetata, chiar daca, spun specialistii, se observa o usoara crestere a numarului celor care se intereseaza. "Sunt semne ca s-ar putea dezgheta piata.
google-analytics.com