Cautare

7653 de rezultate pentru "piata" (3.38 secunde)
Este o piata imensa. Conform studiilor de specialitate, doar 5% de pe piata bancara romaneasca reprezinta finantari pentru municipalitati", a apreciat Nicolae Olteanu, director de credite la Emporiki Bank Romania.
Piata pieselor auto din Romania, estimata la un miliard de euro in 2011, este controlata de unele companii de asigurari.
Piata de ciocolata prinde aripi De Ziua Indragostitilor dar si de 1 si 8 Martie, ciocolata, in diversele ei forme, este de nelipsit in cadourile pe care romanii si le fac, alaturi de flori si surprize.
In curind vor exista noi proceduri pentru vinzarea electricitatii pe piata, iar MEC spera ca acestea sa puna capat „smenurilor“ de tip Hidroelectrica - Energy Holding In curind vor exista noi proceduri pentru vinzarea energiei electrice pe piata, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
La trei zile de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, piata imobiliara din Craiova este inca stabila, ramanand neschimbata fata de saptamanile trecute. Specialistii sunt de parere ca sensul in care va evolua piata imobiliara va fi vizibil abia dupa jumatatea lunii.
Lider în clasamentul administratorilor, dupa numarul de participanti atrasi, era pe 15 decembrie ING Fond de Pensii, cu 958.977 de acte de aderare semnate si cu un segment de 33% din piata, arata datele Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale.ING Fond de Pensii era, la a sasea raportare bilunara, urmat de Alianz-Tiriac, cu 25,78% (749.657 de adeziuni), si de fondul de pensii al Generali, cu 9,44% (274.613 participanti validati).
GandulNews informeaza cum arata noua Piata Obor, de 117 milioane euro, cu o saptamana inainte de inaugurare. ... Oborul va fi cea mai mare si moderna piata din Romania".
Duca, Piata Garii de Nord, iar pe sensul spre Institutul Oncologic, din Piata Garii de Nord pe Calea Grivitei, str. ... Buzesti, Piata Victoriei, bd. ... Linia 205 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre Strand Straulesti, din Piata Garii de Nord, pe Calea Grivitei, str.
Zonele vizate sunt Zona Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Piata Lahovary, Sala Palatului, Piata de Flori etc. ... Planul Urbanistic Zonal PlATA CONSTITUTIEI -ANTIM - B-DUL UNIRII prevede construirea unei parcari subterane cu 988 de locuri in Piata Constitutiei, dar si transformarea Bulevardul Unirii in zona pietonala si de loisir.
In situatia actuala este putin probabil sa asistam la o scadere a cotatiilor, iar daca va fi o scadere, aceasta va reprezenta o noua oportunitate de cumparare pentru jucatorii din piata.
Marcel Hoara a fost atacat cu pietre si fugarit de cateva zeci de participanti la mitingul din Piata Victoriei, talibanul de frunte al PD-L fiind salvat si scos din multime de politistii comunitari si dus sub escorta in Muzeul Taranului, mort de spaima, de unde a fost scos cu o duba a Politiei Comunitare.
Daca pana acum toti cei care aveau posibilitatea de a-si cumpara o masina cu banii in mana apelau la piata straina de masini second-hand, fiind preferate in special masinile ce proveneau din Germania, se pare ca incepand din acest an situatia se va schimba.
Dinel Staicu vrea sa arunce pe piata peste 23 de milioane de euro din banii SIF pentru a rascumpara de pe bursa 10% din capitalul social al societatii. ... "Vom face ceva nemaiîntâlnit pe piata de capital, vom rascumpara de pe piata 10% din capitalul social al SIF.
"In acest moment, perspectiva anului 2010 nu ne permite sa adoptam alte decizii, insa noi avem pregatirea si armele necesare ca odata luata decizia infiintarii unui canal nou, in trei luni sa-l putem lansa pe piata.
Statul nu poate interveni in piata, astfel ca marii comercianti creeaza presiune asupra sectorului de panificatie. ... Ei sustineau ca dupa ce marii cumparatori de pe piata au dus la export graul romanesc, pe piata interna s-a creat o adevarata criza a graului.
O "Autostrada pietonala" va fi construita in centrul Bucurestiului - VEZI 39 DE PROIECTE - Ansamblu Dambovita - Pod Mihai Voda, pod pietonal si pentru biciclisti si parcaje subterane - Podul Calicilor - Ansamblu Urban Domnita Balasa si parcaj subteran - Pod Pietonal si ciclist in Parcul Izvor si Curtea MNAC - Piata Constitutiei - amenajarea spatiului public pentru evenimente si parcaj subteran - Parcare supraetajata automatizata - str.
Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu Pasajul Piata Presei a fost inaugurat duminica dimineata. ... Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat, duminica dimineata. ... Pasajul subteran de la Piata Presei Libere face legatura intre Sos.
Cortegiului funerar i s-au alaturat zeci de mii de oameni pe traseul de la Piata Palatului pana in Dealul Mitropoliei. ... Oamenii prezenti in piata Palatului Regal l-au aplaudat si l-au aclamat pe Rege:
Planuri de viitor Pentru 2006, Banca Comerciala Romana vizeaza o cota de piata de 25-30%, dupa lansarea celui de-al treilea fond deschis de investitii- BCR Expert, potrivit vicepresedintelui executiv al bancii, Dan Bunea.
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii.
google-analytics.com