Cautare

7972 de rezultate pentru "piata mobila" (3.93 secunde)
Ca cercetator in domeniul armelor cu microunde folosite pe scara larga asupra maselor de oameni, am descoperit ca reteaua de telefonie mobila de tip GSM 900 si GSM 1800 (ca cele folosite de operatorii Orange, Connex, Zapp, etc) reprezinta un pericol major pentru sanatate.
Care sunt diferitele tarife practicate la nivel national pentru serviciile de telefonie mobila pe teritoriul UE Europenii au obiceiuri de deplasare diferite pe teritoriul UE, iar costurile de retea in tarile vizitate difera la randul lor.
doua camere video fixe si o camera video mobila, montate pe stalpul de iluminat existent; ... o camera video fixa si una mobila, montate pe stalpii de iluminat existenți; ... o camera video fixa si una mobila, montate pe unul din stalpii de iluminat;
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
Concurenta pe piata telefoniei mobile va fi mai mare dupa ce se vor adjudeca toate licentele pentru servicii 3G. Ministrul Comunicatiilor estimeaza ca pe piata va mai intra un operator. Deja telefonia mobila este disputata de Connex, Orange, Zapp si Cosmorom.
Numarul de abonamente la telefonia mobila a crescut in 2004 cu 45% fata de anul precedent, ajungindu-se la 47 abonati la 100 locuitori, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica.
Pretul produselor de mobilier vor creste in perioada urmatoare cu un nivel cuprins intre 4% si 12%, pe fondul majorarii costurilor si a scaderii veniturilor producatorilor interni, a declarat ieri Aurel Rizea, presedintele executiv al Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania (APMR).
Afacerile operatorilor de telefonie mobila au atins 7,849 miliarde de lei (2,23 miliarde de euro) la finele anului 2006, cu 27,3% mai mult in lei fata de rezultatele din intervalul ianuarie-decembrie 2005, reiese din datele financiare ale companiilor transmise Ministerului Economiei ti Finantelor.
In martie vor urma alte cresteri de pret la mobila.
Mobila se va scumpi in perioada urmatoare din cauza unei mariri nejustificate cu 20% a pretului de pornire la licitatiile ce au ca obiect cumpararea de masa lemnoasa, sustin reprezentantii patronatelor din domeniu.
Vanzarea de mobila este o afacere profitabila daca tii cont de datele pietei si de tendintele in materie. ... Ca sa comercializezi mobila trebuie insa sa stii si cate ceva despre aceasta piata, care se schimba in ritmul modei, mai afirma lucratorii in domeniu.
Piata mobilei din Romania a crescut anul trecut cu circa 13%, la peste 1,1 miliarde de euro, si ar putea urca in 2008 cu 15%, ajungand astfel la 1,25 miliarde de euro, potrivit estimarilor Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania (APMR).
Producatorii de mobila au inregistrat pierderi din exporturi in acest an, dar au compensat rezultatele negative prin cresterea livrarilor pe piata interna, stimulata de dezvoltarile rezidentiale, a declarat presedintele patronatului din domeniu, Aurel Rizea.
Producatorii de mobila au inregistrat pierderi din exporturi in acest an, dar au compensat rezultatele negative prin cresterea livrarilor pe piata interna, stimulata de dezvoltarile rezidentiale, a declarat presedintele patronatului din domeniu, Aurel Rizea.
Micii investitori de pe piata de capital sunt bulversati de intentiile unora de a desfiinta piata Rasdaq.
Productia de mobila a crescut anul trecut cu 7%, de la 1,89 miliarde de euro la 2,025 miliarde de euro, ca urmare a majorarii cererii interne, determinata si de avansul sectorului imobiliar in primul semestru, potrivit estimarilor Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania (APMR).
Desi producatorii romani de mobila anunta scumpiri, dat fiind faptul ca lemnul este mai scump, producatorii germani de mobila se tem inca de concurenta puternica venita din partea Romaniei. ... “Romania si Bulgaria sunt din ce in ce mai prezente pe piata mondiala cu produse de calitate.
Pentru ca pierderile din ultimele patru luni au insemnat aproape 10% din cifra de afaceri in urma aprecierii leului, producatorii de mobila au inceput sa ia masuri.
Numarul utilizatorilor de telefonie mobila va ajunge la aproximativ 13 milioane pana la sfarsitul acestui an, ne-a declarat Dan Georgescu, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC). ... Presedintele ANRC a subliniat ca telefonia mobila are inca „un potential de crestere foarte mare in Romania“.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
google-analytics.com