Cautare

418 de rezultate pentru "parcare" (3.09 secunde)
Plopii de pe bulevardul Nicolae Titulescu, din Craiova, au fost condamnati inca de anul trecut, cand municipalitatea a desenat o noua artera de circulatie, cu benzi suplimentare la intersectii si cu cateva sute de locuri de parcare pe margini, dupa modelul patentat pe Calea Bucuresti.
lipsa spatiului pentru locuri de parcare. "Prin eforturi comune ale Primariei si Consiliului Judetean, exista intentia de a construi o sala noua in zona Badea Cartan, pe care am putea-o ridica accesand fonduri structurale.
Acum, pe locul primei case in care am locuit este o parcare. In 4-5 am locuit pana la varsta de 26 de ani, iar in prezent locuiesc in Tomis Nord" - ne-a povestit Victor Manea;
Candidatul Onaca a condamnat apoi si taxele locale, cerand primarului sa anuleze taxele de siguranta (cunoscuta si ca taxa de protectie), de parcare si de habitat, care se instituie in tot atatea biruri nejustificate.
Hotelul dispune de parcare, 226 camere duble, 8 apartamente si 4 camere comunicante, o sala de conferinte cu o capacitate de 240 de persoane, o piscina cu apa incalzita si snak bar, o piscina pentru copii, loc de joaca si gradinita pentru copii, restaurant cu terasa, "Mondy‘s Vision Club" ce se va deschide sambata, iar din luna august turistii vor avea la dispozitie wellness spa.
Cazacu ramane pe postul de director operationalDe asemenea, in functie de cresterea numarului de pasageri, se intentioneaza cresterea capacitatii de parcare a autoturismelor, de la 200 de locuri, cat exista in prezent, la circa 600, extinderea urmand sa fie insotita si de un sistem de taxare si monitorizare, in prezent, parcarea automobilelor in incinta AIMK fiind gratuita.
700 de metri, iar sotia lui este proprietara a doua locuri de parcare. Declaratia nu continea estimari ale valorii proprietatilor imobiliare.
Conform aceluiasi sondaj, cele mai multe probleme pe care locuitorii judetului Constanta le ridica vizeaza crearea de noi locuri de munca, amenajarea de spatii de parcare, rezolvarea problemei cainilor vagabonzi, repararea strazilor, a cladilor vechi etc.
Urgenta - 136 de metri, Morga - 320 metri, platforma statiei de oxigen si de cea a centralei termice - 47 metri, de drumul de acces catre heliport - 216,07 metri, platforma heliportului - 36,65 metri, platorma magaziei - 22,6 metri si parcare - 91,3 metri.
300 de locuri de parcare se va face in 30 de zile de la notificare, astfel ca pana la data de 11 iulie toate parcarile din Bucuresti sa fie administrate de Primaria Bucuresti", a anuntat primarul Sorin Oprescu.
In cazul locurilor de parcare, se intelege ca acestea nu pot fi rezervate fara avizul consiliului local, dar pot fi semnalizate cu "insemne, marcaje sau dispozitive legale".
In cazul locurilor de parcare, se intelege ca acestea nu pot fi rezervate fara avizul consiliului local, dar pot fi semnalizate cu "insemne, marcaje sau dispozitive legale".
In cazul locurilor de parcare, se intelege ca acestea nu pot fi rezervate fara avizul consiliului local, dar pot fi semnalizate cu "insemne, marcaje sau dispozitive legale".
195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, care stabileste ca atributie a autoritatii locale posibilitatea emiterii de reglementari referitoare la regimul de acces si circulatie, stationare si parcare pentru diferite categorii de vehicule pe drumurile pe care le administreaza.
cumparat de sotia sa si a doua locuri de parcare in valoare 733.000 de euro. Mihaela Geoana este, de asemenea, acuzata de fals.
Angajatii se plang ca nu exista locuri de parcare, lifturile se blocheaza foarte des si accepta maximum 5 persoane, scarile de acces sunt inguste, iar doua persoane supraponderale nu pot urca si cobori in acelasi timp.
De la inceputul anului si pana in prezent, reprezentantii Primariei Targu Jiu au realizat 45 de parcari de resedinta cu 1.043 de locuri.
(...), m-a chemat in parcare, unde erau doua masini, mi le-a aratat, a zis ca din acelea imi va cumpara. Urma sa-i dau un semnal ca am rezolvat problema.
In loc sa decreteze ranjind intr-o parcare ca dupa noapte vine zi si deci Justitia trebuie respectata, presedintele Basescu ar fi trebuit sa convoace o conferinta de presa, cum a facut-o de atatea ori de un an incoace, in care sa anunte ca va cere, daca nu arestarea (in 2004 cerea fara sa clipeasca arestarea pentru nimic a autorului softului electoral), atunci demisia guvernului infractor pentru a fi cercetat penal.
Hai, sa ne traiesti si sa mai tragi niste dungi in parcare, ca bine le mai zici. • Unui baietas din Craiova, Flavius Sirop, rapper de felul lui, ale carui firme au reusit mari pierderi financiare sub inteleapta sa conducere, i s-a dat pe mana o afacere grasa:
google-analytics.com