Cautare

418 de rezultate pentru "parcare" (3.98 secunde)
Municipalitatea isi doreste in Craiova o parcare subterana cu o capacitate de 1.000 de locuri, cu intrare de pe Calea Bucuresti, dinspre Aleea Personalitatilor, si iesire in acelasi bulevard, intre teatru si universitate.
Metrorex vrea sa extinda Magistrala 4 cu doua noi statii Metrorex, operatorul retelei de metrou din Bucuresti, vrea sa extinda Magistrala 4 cu doua statii, pana in zona lacului Straulesti, unde va fi construit un nod terminal cu o parcare, un dispecerat si o autogara, investitia fiind estimata la 1,22 miliarde lei, inclusiv TVA (298,5 milioane euro).
Primaria Capitalei vrea sa construiasca acolo o parcare cu 5 etaje si 800 de locuri. ... Accesul in noua parcare se va face cu masina de pe Splaiul Independentei.
O "Autostrada pietonala" va fi construita in centrul Bucurestiului - VEZI 39 DE PROIECTE - Ansamblu Dambovita - Pod Mihai Voda, pod pietonal si pentru biciclisti si parcaje subterane - Podul Calicilor - Ansamblu Urban Domnita Balasa si parcaj subteran - Pod Pietonal si ciclist in Parcul Izvor si Curtea MNAC - Piata Constitutiei - amenajarea spatiului public pentru evenimente si parcaj subteran - Parcare supraetajata automatizata - str.
Unitatea va fi deschisa zilnic, intre orele 8:00 - 22:00, si va avea 2.370 locuri de parcare gratuite.
Primarul general al Capitalei a declarat, cu ocazia vizitei pe santierul de la Universitate, ca lucrarile pentru parcare sunt in grafic. ... Lucrarea pentru parcare este realizata in parteneriat public-privat.
Pe langa faptul ca pierd vremea pe drumuri pentru a-i convinge pe functionari ca nu au restante, oamenii se gasesc de multe ori in situatia de a nu mai avea chitantele care sa dovedeasca, de exemplu, ca acum patru sau cinci ani si-au platit impozitul pe casa sau taxa de parcare.
tiMOn-oferte pentru toate buzunarele Editia de toamna targului imobiliar national strange laolalta oferte extrem de variate si avantajoase, precum garsonierele de 19 000 euro (pret care include TVA si loc de parcare) in proiectul Sun Residence, dar si vile cu preturi incepand de la 67 000 euro in proiectele dezvoltatorului Premier.
Pe 8 august, la sediul ANAF Ilfov din Sectorul 3, va avea loc licitatia prin care Fiscul scoate la vanzare 16 apartamente, 2 vile, sute de locuri de parcare si terenuri ale lui Robert Negoita, actualul primar al Sectorului 3.
Parcare pazita min. ... Parcare pazita pentru min 250 locuri spectatori 12. Sistem sonorizare stadion 13. Sistem de iluminare nocturna cu putere de 1200+1400 lucsi 14.
- locuri de parcare GRATUITE in curtea Palatului Parlamentului - acces gratuit la GARDEROBA si personal desemnat non-stop la dispozitia voastra - prezentari in premiera ale colectiilor 2017 ROCHII DE MIREASA pe scena Mariage Fest Dragi viitoare cupluri, se anunta o editie cu numarul 22 plina de suprize si noutati, asa ca nu o puteti rata!
Aici vor fi amenajate un centru de conferinte, spatii comerciale si de birouri, dar si o parcare.
- montarea bordurilor in lungul aleilor carosabile, la marginea suprafetelor de parcare si la delimitarea trotuarelor si a spatiilor verzi; ... Eroilor, ramanand liber accesul catre UPU pentru garaj ambulante si locuri parcare apartinatori.
The Grand detine, de asemenea, si The Grand Avenue, galeria comerciala cu cele mai renumite branduri de lux din Romania, pe o suprafata de 5000mp, The Grand Parking, parcare securizata atat subterana, cat si la suprafata, cu 525 locuri de parcare, cat si The Grand Offices, spatii de birouri clasa A, fiind cea mai bine organizata cladire de birouri din Bucuresti.
te mup cu 100 de lei, 60.000 de euro reducere pentru o casa, dai locuinta veche la schimb cu una noua, primesti locul de parcare sau toata mobila cadou.
Da, Calarasiului ii lipsesc multe, de la un modern transport in comun, aici mentionand starea precara a autobuzelor si statiilor, rutele fara acoperire, biletele rupte medieval de taxatoare, pana la lipsa locurilor de parcare in zonele foarte aglomerate, aici punctand zona Orizont si zona Centru, de la Volna pana la Piata Mare.
Sofer din provincie ramas fara benzina in parcare de supermarket Nu de putine ori s-a intamplat sa dam peste cativa indivizi care actioneaza impreuna cu o femeie si cu un copil mic.
Parcare de 700 de locuri, inaugurata in Sectorul 3 al Capitalei Romania Inteligenta este o emisiune despre solutiile inteligente de servicii publice, de digitalizare in sectorul privat si in cel institutional, despre alternative moderne si inovative pentru managementul traficului sau al deseurilor sau utilizari ale Inteligentei Artificiale si metode de reformare a relatiei cu cetateanul / contribuabil.
Locuri de parcare mai scumpe de 8 ori in Bucuresti
Banii luati pe citeva mii de locuri de parcare ar fi compensat cel putin doua din cele sase procente ale cresterii impozitelor. ... Ar mai fi facut o parcare contracost pentru camioane si autocare, la marginea orasului sau parcari cu plata, pentru autoturisme, in zonele aglomerate.
google-analytics.com