Cautare

418 de rezultate pentru "parcare" (2.59 secunde)
Blocul are spatii de parcare pentru 14 autoturisme la subsol si o camera pentru biciclete. ... Acesta cuprinde 5 blocuri cu 430 de apartamente, club privat, farmacie, locuri de parcare la subsol, spalatorie auto si alte facilitati.
17.000 de locuri de parcare in Capitala Autoritatile locale vor scoate la licitatie in perioada urmatoare investitii publice de aproape 1,6 miliarde de euro, in special pentru lucrari de infrastructura.
Pentru amenajarea drumurilor de acces spre partiile de schi si a spatiilor de parcare pentru turisti, precum si pentru montarea unor instalatii de transport pe cablu, a instalatiilor nocturne si de zapada artificiala vor fi cheltuite fonduri insumand 130 de milioane de euro, din care cate 50 de milioane de euro in intervalul 2006-2007 si alte 30 de milioane de euro in 2008.
Referitor la alternativa, acelasi consultant a precizat ca "aceste apartamente in imobile noi ofera mai multe facilitati de exemplu o parcare subterana, o parcare pentru oaspeti, un spatiu de depozitare oferit la subsol".
Dezavantajele apartamentelor de bloc sunt lipsa de intimitate, deranjul vecinilor, locatari rau-platnici care pot determina masuri restrictive din partea furnizorilor de utilitati, lipsa unei curti si a unui loc de parcare. ... La acestea se adauga spatii locuibile mai mari, lipsa spatiilor comune, loc de parcare.
Proiectul se afla in faza de implementare, iar investitorii si-au propus pentru mall o cladire cu patru niveluri, incluzand parcare subterana, 122.000 de metri patrati de constructie, cu 54.000 de metri patrati oferiti agentilor comerciali spre inchiriere, 2.000 de locuri de parcare.
Peste 800 de locuri de parcare Noua fata a bulevardelor Nicolae Titulescu si Calea Severinului ar trebui dezvelita, conform contractului, pe 18 decembrie 2008, va masura 5,2 km, dintre care 1,4 pe bulevardul Nicolae Titulescu si 3,8 pe Calea Severinului, sa prezinte patru intersectii modernizate, cu benzi de preselectie si semaforizare, plus 830 de locuri de parcare, grupate in 22 de parcari.
Iar eu tocmai realizez ca am uitat de centura. Iesim din parcare si viram dreapta, catre oras. ... Oprim într-o parcare si întoarcem.
Se cred cei mai tari din parcare. ... Se pare ca intreaga activitate de mutare a respectivelor masini din locul initial de parcare a fost surprinsa cu ajutorul unui telefon mobil, de catre Cristina Ene.
Primarul are ganduri mari si pentru anul 2008, si anume vrea sa faca 5.000 de locuri de parcare, dupa ce, in urma cu cateva saptamani, anuntase ca numarul acestora va fi de 4.000.
Târgul ad-hoc s-a extins si pe locurile de parcare amenajate pe strada Calea Bucuresti, însa, asa cum ne-a obisnuit, primaria se multumeste sa ia cunostinta. ... „Nu e de ajuns ca locurile de parcare sunt putine, le transformam si pe cele existente în talcioc.
Spre exemplu, pentru a comuta în pozitia de parcare, tot ceea ce are de facut conducatorul este sa apese butonul P din vârful levierului de schimbare a vitezelor. ... La parcare, spre exemplu, o bracare completa se realizeaza numai cu doua curse ale volanului.
Ansamblul din Oradea va avea o suprafata desfasurata de 38.862 m2, vor fi realizati 24.100 m2 de unitati locative si vor fi amenajate 404 locuri de parcare.
Concret, Comisia a aprobat la inceputul lunii mai un Plan Urbanistic Zonal realizat de compania Imobiliara Nord-Est, care prevede construirea sub spatiul verde din spatele Salii Palatului a unui parcaj de 1859 de locuri de parcare, 5.000 de metri patrati de spatii comerciale si extinderea Salii Palatului in subteran.
In ceea ce priveste locul de parcare, acesta se achita separat si costa 7.140 de euro cu TVA inclus.
Noul magazin se desfasoara pe o suprafata totala construita de 13.380 de metri patrati, dispune de o suprafata utila de vanzare de 7.500 de metri patrati si beneficiaza de o parcare cu 2.500 de locuri, care apartine intregului complex.
Iar pentru cei care detin masini exista locuri de parcare in subsolul complexului ce pot fi achizitionate. ... Pretul apartamentului mai poate fi negociat in functie de conditiile/modalitatile de plata si dotarile din apartament sau parcare.
Ansamblul va fi constituit din spatii rezidentiale si spatii comerciale, la care se adauga locuri de parcare subterane, precum si spatii de depozitare pentru proprietarii apartamentelor. ... In plus, fiecare apartament are alocat un spatiu de depozitare si un loc de parcare in subsol, la unul din cele 3 nivele.
Parcare gratuita doua ore La subsolul Pietei s-au amenajat 186 de locuri de parcare. In exterior, pe platforma din vecinatate, alte 288.
Zilnic sunt ridicate mii de masini pentru parcare neregulamentara, in conditiile in care nu exista suficiente locuri de parcare. In majoritatea cazurilor vinovat este gasit soferul, firmele care se ocupa cu ridicarea masinilor actionand uneori abuziv.
google-analytics.com