Cautare

418 de rezultate pentru "parcare" (4.43 secunde)
Numarului de locuri de parcare a ajuns la 570 de locuri. ... Stadionul are si o pista de atletism pentru antrenament sub tribune, o sala de sport sub peluza nord, spatii de cazare pentru sportivi, magazine, zona food, locuri de parcare, spatii mass media si VIP. ... Locuri de parcare:
Jurnalistii vor beneficia de PARCARE GRATUITA si acces liber la teatre, in Bucuresti Jurnalistii vor avea acces gratuit, pe baza legitimatiei, la programele institutiilor publice de cultura de interes local din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, potrivit unei hotarari adoptate luni de consilierii generali ai Capitalei.
Aici trebuie sa spun ca nu se plateste parcare -pt ca dincolo de pod, este parcare cu plata. Abia mai departe in port, este iarasi parcare libera.
ACCIDENT| Batran aruncat pe capota masinii in parcare la Kaufland In aceasta seara, in jurul orelor 18:30, un tanar sofer din Calarasi a lovit un biciclist in parcare la Kaufland. ... https://calarasipress.ro/accident-batran-aruncat-pe-capota-masinii-in-parcare-la-kaufland/
Un loc de parcare costa, in medie, intre 9.000 si 17.000 de euro. In Bucuresti exista un loc de parcare la fiecare cinci masini.
De curand, acestia au inceput sa aplice si puncte de penalizare, pe langa amenda pentru parcare neregulamemntara, de exemplu, la fel ca politistii rutieri.
Gestul de atunci a starnit controverse si proteste ale locatarilor zonei, insa, pe locul garajelor demolate a fost amenajata o parcare cu 68 de locuri, cu pavele autoblocante, iluminata, un parc de odihna pentru locuitorii din zona, dar si un loc de joaca pentru copii.
Niciodata nu vor fi mai multe locuri de parcare decat masini. ... Pentru parcare acum se va scoate sf-ul la licitatie, iar in primavara anului viitor sper sa avem un constructor.
Un teren din strada Banu Mihalcea, din Craiova, smuls proprietarului in 1987 pentru construirea unui bloc de locuinte, a fost ocupat, de-a lungul vremii, de o parcare si de niste alei de acces la imobilele existente la data exproprierii.
Totodata, din acesti bani se va pune la punct si sistemul informatic general, sistemul integrat de securitate-control antiefractie, refacerea platformelor de acces auto si pietonal si suplimentarea locurilor de parcare pentru toata zona din Calea 13 Septembrie.
El a pus la dispozitia presei un proces-verbal semnat de primarul Antonie Solomon si de secretarul primariei, Nicoleta Miulescu, pe 31 august 2004, in care Orfahli era dispus sa renunte la "drepturile pretinse" in schimbul acceptului dat de Solomon pentru predarea locurilor de parcare si majorarea tarifului.
In cele din urma am oprit intr-o parcare mare, destul de populata cu masini de Bucuresti si nu numai.
Mentionam ca Primaria Craiova a solicitat in instanta rezilierea contractului incheiat in 2001 cu SC Cronos Impex SRL, administrata de Mohamed Al Orfahli, pentru exploatarea a 1.500 de locuri de parcare, invocand drept motiv principal nerespectarea clauzelor privind investitiile.
Potrivit lui Zgonea, investitiile pe acest an se refera la lucrari necesare mentinerii in bune conditii a constructiilor din Palatul Parlamentului si la definitivarea si amenajarea parcajului subteran, Senatului urmand a-i fi alocate 250 de locuri de parcare.
Punctul de protest s-a aflat, la o distanta de aproximativ 200 de metri de sediul ministerului, intr-o parcare plina cu masini. ... Pensionarii galateni au fost ingramaditi de autoritatile centrale intr-o parcare si au fost tratati cu lipsa de respect.
Salut initiativa si protocul dintre cele doua institutii, Politia Comunitara si Politia Romana, pentru ca trebuie sa recunoastem ca sunt si persoane rauvoitoare, care, desi stiu ca au locuri de parcare, cum ar fi in zona Tribunalului sau Miorita, nu folosesc aceste spatii si prefera sa-si lase masinile pe marginea drumului pentru a fi foarte aproape de locul unde au treaba.
In acest an au fost amenajate 1.098 locuri de parcare, numarul acestora urmand sa ajunga la aproximativ 1.300 pana la finele anului. Cele mai multe locuri de parcare au fost realizate in Ansamblul Stejari si in zonele Parcul Tineretului, Savenilor, Grivita.
La nivel de competenta locala, fata de darile din 2010 sunt de remarcat eliminarea taxei de parcare progresive si introducerea taxei de parcare de 15 lei pe luna pentru masinile cu proprietari in acte, care nu sunt contribuabili craioveni.
Badulescu mai sustine ca "bucurestenii trebuie sa aiba alternativa, inainte de a le se ridica masinile", facand referire la absenta locurilor de parcare din oras.
In acest mandat am facut mai mult decat sa trasez doua linii pe asfalt cu bidineaua si sa spun ca este loc de parcare, asa cum s-a facut pana nu demult.
google-analytics.com