Cautare

418 de rezultate pentru "parcare" (3.67 secunde)
Tot ieri a inceput si incasarea taxei de parcare aferente anului 2012, care a ramas la nivelul din 2011, si anume 40 lei/an/autovehicul. Mentionam ca taxa de parcare trebuie achitata pana la 31 martie.
Tot ieri a inceput si incasarea taxei de parcare aferente anului 2012, care a ramas la nivelul din 2011, si anume 40 lei/an/autovehicul. Mentionam ca taxa de parcare trebuie achitata pana la 31 martie.
Tot ieri a inceput si incasarea taxei de parcare aferente anului 2012, care a ramas la nivelul din 2011, si anume 40 lei/an/autovehicul. Mentionam ca taxa de parcare trebuie achitata pana la 31 martie.
Una dintre problemele discutate la fata locului a fost cea a amplasarii unui singur lift, cu capacitate de sase-opt persoane, care sa faca legatura dintre parcare si spatiul suprateran.
Exista si in Botosani nenumarati soferi exasperati atunci cind isi gasesc ocupat locul traditional de parcare din fata blocului si care sint dispusi sa plateasca pentru confortul de a detine, in concesiune, o zona privata si intangibila.
Dictatura instituita de SC Cronos Impex pe locurile de parcare cu plata ale Craiovei s-a subrezit, dupa ce alte doua unitati au solicitat primariei teren in acelasi scop.
Proprietarii pun accent pe locurile de parcare, 2.000 la fiecare dintre cele doua centre comerciale. ... Mall-ul se va întinde pe 40.000 de metri patrati - suprafata construita - si va avea 1.750 de locuri de parcare.
Viceprimarul Florin Ghiorghita a explicat ca mai exista un disponibil de 340.000 de lei, dar nu a exclus posibilitatea ca printr-o rectificare bugetara sa se ajunga la sapte milioane de lei cheltuite pentru lucrari la strazi si locuri de parcare.
' Parcare, pasaj si magazine, in Piata Charles de Gaulle ' ' O parcare subterana, un pasaj rutier si o zona comerciala, de toate acestea vor beneficia bucurestenii, si nu numai, care vor traversa zona centrala a Capitalei.
Patronii lor continua sa incaseze sume exagerate de la automobilistii care sufera de lipsa locurilor de parcare si care n-au gasit inca leac in justitie impotriva acestei calamitati. • Banii ajung la firme private, nu la Primarii ca sa faca locuri de parcare!
Prima parcare de tip park&ride din Bucuresti mai intarzie Tot in 2011 ar fi trebuit sa avem prima parcare de tip park&ride din Capitala, cea de la Baneasa.
reabilitarea termica a blocurilor, consolidarea si modernizarea spitalelor, amenajarea de noi locuri de parcare, investitii in educatie etc. ... Şerbanescu pana la intersectia cu strada Nicolae Caramfil, cu o suprafata de 8.500 mp si 342 locuri de parcare;
Proiectul unei alte parcari construite in parcare se taraie de pe o zi pe alta. Chiar daca primarul promite o finalizare rapida Pe 10 septembrie, simultan cu lucrarile parcarii construita in parcarea Primariei au inceput lucrarile la o alta parcare, construita in parcarea de pe str Cornisei.
"Dumnezeule, ce, de locuri de parcare !!!" Daca ar fi sa ne luam dupa previziunile specialistilor in demografie, reluate de presedintele Basescu, daca asa numitul spor demografic va continua in Romania in ritmul actual, in 2100 vor mai exista doar ceva mai mult de opt milioane de cetateni, ceea ce printre altele ar duce, in sfarsit, la fluidizarea traficului si, evident, la aparitia unei puzderii de locuri de parcare, unele dintre principalele probleme cu care se confrunta cei care locuiesc in marile orase.
Dupa oferta parcarilor de pe Calea Bucuresti, ultimele intentii ale edililor sunt de a-i acorda lui Orfahli locuri de parcare la hotelul Jiul, Gara si la intersectia strazilor Fratii Golesti si Calea Bucuresti, la schimb cu cele deja ocupate sau care se afla in zona viitoarelor lucrari de modernizare a centrului Baniei, dar si conditionat de renegocierea perioadei contractului si a cotei de participare la incasari a consiliului local municipal.
Mazare a mai adaugat ca, pe bulevardul Tomis, pe portiunea care va fi sens unic se va circula numai pe doua din cele patru benzi, iar pe cele ramase urmeaza sa fie amenajate locuri de parcare. ... In acest mod vom obtine 305 locuri de parcare.
In municipiul Botosani au fost amenajate 5.211 locuri de parcare, dintre care 4.765 sunt concesionate de cetateni. Potrivit celor precizate de viceprimarul Catalin Alexa, numai anul trecut, au fost amenajate 2.000 de noi locuri de parcare.
Pasajul include si o parcare subterana cu 603 locuri care va fi construita sub Piata Charles de Gaulle. Accesul in parcare se va face atat prin pasajul subteran, cat si de pe Bulevardul Constantin Prezan si de pe Calea Dorobantilor.
1.700 de locuri de parcare Sala polivalenta va beneficia de o parcare subterana de aproximativ 700 de locuri, conform normativelor legale in vigoare.
Mai exact o parcare subterana in Piata Constitutiei, o parcare supraterana in centrul vechi pe N.
google-analytics.com