Cautare

249 de rezultate pentru "oltean" (3.33 secunde)
Vicepresedintele PD, deputatul Ioan Oltean, a declarat ieri ca in primele zile ale lunii septembrie vor fi schimbati din functii atat presedintele Camerei Deputatilor, deputatul PSD Adrian Nastase, cat si cel al Senatului, senatorul social-democrat Nicolae Vacaroiu.
Vicepresedintele PD, Ioan Oltean, sustine ca partidul care va rezulta in urma fuziunii dintre PNL si PD trebuie sa impartaseasca doctrina populara. "Nu e totuna daca faci parte dintr-un grup parlamentar european care are 10 procente sau unul care are 40-50%", a justificat Ioan Oltean pozitia oficiala a democratilor.
La randul sau, deputatul Ioan Oltean a spus ca PD nu va mai face o alta oferta avantajoasa de fuziune liberalilor daca acestia nu o accepta pe aceasta.
Deputatul PD Ioan Oltean a admis ieri ca alesii locali au la dispozitie 45 de zile de la publicarea in "Monitorul Oficial" a noii legi care interzice migratia politica sa decida din ce partid vor sa faca parte, termen dupa care, daca isi vor mai schimba culoarea politica, isi vor pierde functiile.
Ioan Oltean, vicepresedinte al PD, a anuntat ieri ca democratii nu vor iesi de la guvernare, dar vor forta anticipate dupa 1 ianuarie 2007 si nu vor mai guverna cu PNL.
Deputatul Ioan Oltean i-a amintit aici pe Norica Nicolai, Ludovic Orban si Crin Antonescu, cei mai periculosi adversari ai Aliantei, in viziunea democratului.
Vicepresedintele PD, Ioan Oltean, a spus ieri ca democratii ar putea chiar sa accepte sa candideze impreuna cu liberalii, pe liste comune, la alegerile europarlamentare si ca actuala criza din interiorul Aliantei D.A.
Liderul grupului PD-L Ioan Oltean a declarat joi, dupa sedinta liderilor care a durat cinci ore, ca "batalia s-a dat pe comisiile economice si cea juridica".
Presedintele de sedinta, democrat-liberalul Ioan Oltean, a propus plenului ca procedura de vot sa fie deschisa, prin ridicarea mainii, propunere adoptata cu 226 voturi favorabile si 61 impotriva.
Principalul comic a fost Ioan Oltean, care s-a recomandat "dintre talibani" si a zis ca ei sunt partidul, fiindca ei l-au adus la putere. ... Fapt pentru care Oltean merita apreciat. ... Ceea ce de altfel capeteniile ca Blaga, Videanu, Berceanu, Oltean stiu la fel de bine ca si Basescu.
Anastase, Oltean si Turcan vor functii de conducere Intre timp alegerile interne din PDL au intrat in linie dreapta. ... Actualii vicepresedinti ai PDL, Raluca Turcan si Ioan Oltean, ca si presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase, au de gand sa intre in competitie.
Nastase o ameninta pe Roberta Anastase cu puscaria Sefa deputaților, am numit-o pe Roberta Anastase, impreuna cu pedelistii Ioan Oltean si Daniel Buda au incalcat "flagrant" Regulamentul Camerei supunand la vot "o serie de rapoarte ilegale" ale comisiilor de buget-finante, in lipsa oricarui cvorum, sustine ex-premierul Adrian Nastase, pe blog.
si varianta a treia, ca alegerile sa aiba loc simultan sau comasate in iunie", a declarat secretarul general al PDL, Ioan Oltean. ... Eu intotdeauna cred si imi exprim speranta in institutiile statului, mai ales in instantele de judecata", a mai spus Oltean.
Anterior, in cadrul unei intalniri ce a avut loc la data de 5.06.2012, Mihai Vlad a afirmat ca a discutat cu Marian Petrache, care l-a intrebat "daca s-a potolit Gelu" (Gelu Oltean, seful DGIPI, care voia sa-l dea afara pe Mihai Vlad) si ca s-ar fi convenit ca Marian Petrache (actualul presedinte al Consiliului Judetean Ilfov) sa ia legatura cu Gelu Oltean.
Prin noul sistem de tarifare, introdus de la 1 aprilie a.c., consumatorul de gaze naturale va trebui sa plateasca abonamentul chiar daca intr-o luna nu consuma nimic, a declarat ieri Marcela Oltean, director la departamentul Preturi si Tarife din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN).
Unul dintre noii membri în forul de conducere al Electroputere este controversatul iordanian Fathi Taher.  "Mai oltean decât oltenii" Mahmud Obeidat are afaceri complexe în domenii de activitate din cele mai diverse, dar business-ul predominant este în constructii.
Vicepresedintele PD Ioan Oltean a declarat ca multi reprezentanti ai administratiei publice locale isi vor definitiva apartenenta politica zilele acestea, aratand ca, pana acum, "exodul" a fost unidirectionat, dinspre Opozitie spre Putere. ... "Dar cam tot atatia au trecut si la PNL", a adaugat Oltean.
Conducerea PD va prezenta la Colegiul Director al partidului de vineri o strategie privind scoaterea PC de la guvernare in aceasta luna, vicepresedintele democrat Ioan Oltean precizand Agentiei NewsIn ca intentia partidului este sprijinita de UDMR, dar respinsa de premier si de apropiatii sai.
Aproape ca accept scuzele domnului Oltean, daca dansul considera ca a spune cuiva ca iti trag o mama de bataie si a-l injura de mama este o maniera foarte politicoasa. ... Ioan Oltean:
Liberalii l-au acuzat miercuri pe Ioan Oltean (foto), presedintele de sedinta la dezbaterea pe buget, ca a falsificat votul la un amendament al PNL referitor la modernizarea aeroportului Iasi.
google-analytics.com