Cautare

249 de rezultate pentru "oltean" (3.43 secunde)
Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat miercuri ca deputatul PD-L Ioan Oltean le ofera saci cu faina si tarate locuitorilor de pe Valea Somesului Mare, in speranta ca va mai reusi sa adune voturi.
Trei dintre liderii PD-L, Theodor Stolojan, Radu Berceanu si Gheorghe Flutur, au declarat, luni, inaintea BPCC, ca nu se pune problema scoaterii PSD de la guvernare, ei comentand o afirmatie recenta a vicepresedintelui PD-L Ioan Oltean.
Ioan Oltean, vicepresedinte al PD-L a cerut PSD sa-si asume reformele Guvernului sau sa plece in opozitie. Oltean a spus, in cadrul Scolii de vara a PD-L desfasurate la Costinesti, ca PSD este "dusmanul de moarte al PD-L" si ca este format din comunisti.
Urmasii lui Traian, Oltean, Stefan si Talmacean Declaratia mea de astazi porneste de la un eveniment care a marcat profund, sub aspectul gargarei politice, inceputul de toamna: ... Emil Boc, Roberta Anastase, Elena Udrea, Traian Igas, Flutur si Ioan Oltean, experienta pedagogica fiind incununata de "dirigintele" Traian Basescu.
Spre exemplu, de la Bistrita, domnul Ioan Oltean, vicepresedinte PDL, a caracterizat Guvernul Ponta ca fiind "un Guvern incapabil (...) de adolescenti nematurizati, lipsiti de viziune, de experienta".
Chestorul Camerei Deputatilor, democratul Ioan Oltean, a precizat ca s-au stabilit cateva principii fundamentale care se vor regasi si in legile privind proprietatea. ... Ioan Oltean a precizat ca in nici un caz nu se urmareste improprietarirea.
Dupa ce presedintele PD, Emil Boc, a aprins fitilul afirmand ca partidul sau nu este anexa primului-ministru, ieri vicepresedintele Ioan Oltean l-a invitat pe vicepremierul Gheorghe Seculici sa devina un concurent serios pentru Tariceanu.
Dezbaterile de ieri asupra initiativei legislative a deputatului democrat Ioan Oltean ce vizeaza sanctionarea migratiei politice a primarilor au conturat o majoritate surprinzatoare, care ar putea duce la adoptarea acesteia in respectiva formula.
Vicepresedintele PD, chestorul Camerei Deputatilor Ioan Oltean, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca ministrii PD care nu vor primi un vot de incredere din partea Colegiului Director al PD ar putea fi remaniati.
Liberalul Crin Antonescu si democratul Ioan Oltean au avut ieri, in direct la o televiziune, un schimb dur de replici cu privire la relatia actuala dintre cele doua partide.
Liberalul Crin Antonescu si democratul Ioan Oltean au avut ieri, in direct la o televiziune, un schimb dur de replici cu privire la relatia actuala dintre cele doua partide.
Pe de alta parte, vicepresedintele PD, deputatul Ioan Oltean, unul dintre apropiatii presedintelui, pretinde ca Basescu nu are dosar de securitate.
Vicepresedintele PD, Ioan Oltean, a declarat vineri, potrivit agentiei NewsIn, ca electoratul nu va afla pâna la alegerile locale din 2008 care sunt obiectivele, scopul noului partid, iar membrii PDL va trebui sa fac eforturi foarte mari pentru a demonstra ca PD se regaseste în noua formatiune.
Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean, a declarat ca PNL are "suficienta pricepere pentru a face intotdeauna cele mai proaste propuneri" pentru fotoliile vacante de ministri, mentionand, totodata, ca presedintele Traian Basescu are "competenta exclusiva" in numirea lor.
Vicepresedintele PD-L Oltean recomanda politicos PSD sa paraseasca guvernarea, in situatia in care social-democratii considera ca nu pot sa faca fata coalitiei.
Intr-o perioada in care Romania are nevoie de actiune politica unitara, responsabila, un lider PD-L, Ioan Oltean, face declaratii pline de umor: ... Vicepresedintele PD-L Ioan Oltean a amplificat atacurile sub centura la adresa partenerilor de guvernare.
Vicepresedintele PD-L, Ioan Oltean (foto), a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca nu este de acord cu infiintarea a patru functii de prim-vicepresedinte la nivelul conducerii centrale a PDL.
Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, marti, la Bistrita, ca democrat-liberalii nu exclud varianta sustinerii, la votul de investitura, a Guvernului Ponta, decizia urmand sa fie luata dupa ce liderul PSD va prezenta componenta cabinetului si programul de guvernare.
Deputatul Ioan Oltean a declarat vineri ca firmele cu datorii ar putea scapa mai usor de faliment daca parlamentul va aproba un proiect de modificare a Legii nr.
Ioan Oltean, presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PD, a anuntat ieri ca va sustine motiunea populara pe care o va depune Emil Boc. ... Sunt convins ca organizatia judeteana a PD se va numara printre sustinatoarele lui Emil Boc“, a declarat deputatul Ioan Oltean.
google-analytics.com