Cautare

11707 de rezultate pentru "nr" (1.64 secunde)
Consiliul Local Hoceni a aprobat, prin Hotararea nr. 10/2005, in urma cererii inaintate de primar, alocarea sumei de 685 de euro necesara deplasarii acestuia in Spania.
Tot ieri, Basescu a promulgat si Legea privind aprobarea OUG nr. 3/2005 pentru modificarea si completarea Legii nr. 115/1999 privind responsabilitatea ministeriala, prin care fostii ministri nu mai beneficiaza de imunitate.
Prin adresa nr.
Paun mai vrea, totodata, sa se dea o interpretare clara, prin lege, a conditiilor de lichidare a stocurilor de obiecte si bijuterii din metale pretioase din Legea nr.
Sesizarea face referire la prevederile OUG nr. 25/2002 privind aprobarea statutului CNVM conform caruia “in cazul declansarii cercetarii pe-nale impotriva membrilor CNVM, va fi informat in prealabil Parlamentul Romaniei“.
In ceea ce priveste atributiile sale, PNA a solicitat revizuirea Legii nr. 103/2004, potrivit careia fraudele europene sub 100.000 de euro sa nu mai intre in competenta Parchetului Anticoruptie, argumentind ca la nivelul institutiei exista o sectie specializata in astfel de fraude.
5 din proiectul de lege pentru aprobarea OU nr. 133/2000, cu privire la invatamantul universitar si postuniversitar cu taxa.
Cu doar cateva zile inainte de alegerea noii conduceri a partidului, la Congresul din 21-22 aprilie, PSD nu reuseste sa dea un semnal clar de schimbare, innoire si modernitate, vechii lideri ai filialelor locale fiind reinstalati in functii in cadrul alegerilor interne din organizatiile judetene.
Parlamentarii au functii in diverse firme, incalcind Legea anticoruptie Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii ieri de Grupul de Investigatii Politice (GIP), 18 parlamentari romani incalca Legea anticoruptie (nr.
Forurile de conducere ale PSD - Biroul Executiv Central si Consiliul National - s-au intrunit, ieri, in ultimele lor sedinte si au pus la punct documentatia necesara Congresului.
Inca presedintele PSD, Adrian Nastase se multumeste sa fie contracandidatul lui Sorin Oprescu la functia de presedinte executiv • Zeci de candidaturi pentru functiile de vicepresedinti S-a hotarit.
Lucrarile Congresului National al Partidului Social Democrat au adunat in Sala Palatului din Bucuresti inreaga suflare reprezentativa a celui mai important partid de opozitie din Romana Liderii nationali ai PSD s-au adunat, ieri, la Bucuresti pentru a-si alege noua conducere pentru urmatorii doi ani.
In Romania, o foarte mare parte dintre masinile de lux care circula pe drumurile noastre sunt aduse in tara prin intermediul retelelor de traficanti, iar de multe ori cumparatorii, nestiind acest lucru, ajung sa piarda si banii si masina.
Nastase, rezervat in privinta lui Geoana Deocamdata, o afirmatie scapata de Nastase arata clar ca asa-zisul nr.2 in PSD nu da prea multe parale pe seful sau:
1 Decembrie 1918 nr.11 sa-si aiba sediul Centrul de Valorificare a Creatiei Populare. ... Conducerea Vetrei Romanesti sustine insa cu tarie ca sediul ii apartine, in baza contractului nr.
In noua sa calitate de presedinte al partidului, Mircea Geoana a participat, ieri, pentru prima data, la o sedinta a grupului deputatilor PSD.
Astfel, in proiectul de modificare a Legii nr. 303/2004 privind Statutul magistratilor, initiatorii vor sa se reglementeze incompatibilitatea de a detine calitatea de magistrat sau magistrat-asistent pentru persoanele care au realizat activitati de politie politica in timpul regimului comunist.
Ea a facut aceasta precizare cu ocazia dezbaterii in Comisia juridica a Camerei Deputatilor a Ordonantei de Urgenta nr. 14/2005 privind modificarea formularelor pentru declaratia de avere si pentru declaratia de interese, adoptata fara amendamente de comisia de specialitate.
Dan Voiculescu, presedintele PUR a anuntat ieri ca partidul sau nu va provoca o criza politica prin iesirea de la guvernare chiar daca, in urma unei eventuale remanieri, vor fi afectate posturile de ministri detinute de umanisti.
google-analytics.com