Cautare

11707 de rezultate pentru "nr" (2.16 secunde)
Surse din randul operatorilor portuari, care au dorit sa-si pastreze anonimatul, ne-au semnalat faptul ca ar exista o anumita suprapunere intre atributiile factorilor decizionali din cadrul Autoritatii Navale Romane si cei ai CN Administratia Porturilor Maritime Constanta.
Adriean Videanu si Marian Vanghelie, principalii candidati la Primaria Capitalei, au avut ieri prima confruntare. Videanu, acuzat de Vanghelie ca a obtinut pe cai oneroase licentele de exploatare a marmurei, s-a oferit sa-i cedeze contracandidatului sau o parte dintre contractele aduse in discutie.
Alte proiecte de hotarire sint cu privire la tarifele pentru activitati de salubrizare si intretinere zone verzi, tarifele pentru lucrarile prevazute in HCL nr.135/67/2004 privind igienizarea subsolurilor blocurilor si a curtilor interioare comune, respectiv acordarea in folosinta gratuita protopopiatului Greco Catolic Satu Mare a cotei Statului Roman din imobilul situat pe str.
Presedintele Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD), Gheorghe Ciuhandu, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca in ultima vreme a primit mai multe amenintari cu moartea dupa scandalul iscat de transformarea PNTCD in PPCD.
Tripleta de politicieni care a divortat cu scandal de PD, Cozmin Gusa, Lavinia Sandru si Aurelian Pavelescu, toti trei deputati, si-a facut un partid propriu.
Presedintele Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania (CNMT), László Tokés, si-a reconfirmat legitimitatea. Dupa ce si-a anuntat demisia din functie la inceputul lucrarilor CNMT, Tökés si-a depus din nou candidatura si a fost reales cateva ore mai tarziu.
La randul sau, Ciontu i-a cedat locul nr. 2 in partid senatorului Dorel Onaca. Remarcabila ramane discretia care a precedat lansarea "bombei”.
Vicepresedintele PSD Ion Solcanu si purtatorul de cuvant al partidului, deputatul Titus Corlatean, au infirmat ieri informatia lansata de ministrul Codrut Seres, potrivit caruia social-democratii ar putea pierde sediul din Ion Ionescu de la Brad nr.
Primul proiect de aprobare a Ordonantei de urgenta nr. 26/2000 apartinea Guvernului Isarescu, cel de-al doilea Cabinetului Nastase (OUG nr.
Coruptia a ajuns la rang de mare cinste acolo unde gaseste teren propice.
Marian Vanghelie, candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, s-a inscris ieri in cursa oficiala pentru Primaria Capitalei. Primarul sectorului 5, inscris al 13-lea pe lista de candidati, a fost insotit de seful campaniei sale electorale, Sorin Oprescu, si de presedintele organizatiei PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu.
Anchetat in legatura cu mai multe afaceri dubioase, inclusiv de procurorii anticoruptie, controversatul afacerist Constantin Cuciureanu a trecut la contratac.
Asa a ajuns pe rolul instantei dosarul nr. 591/2004, inceput in data de 15 august 2004 si incheiat la data de 7 martie 2005, care acorda castig de cauza Elenei Buhaev.
Eliberarea din functie a lui Vasile Balan fost facuta prin dispozitia nr. 944, a sefului Politiei Romane, chestorul de politie Valentin Fatuloiu.
Intentia liberalilor de a modifica substantial legile privind proprietatea - in sensul impunerii principiului restituirii integrale, in natura sau prin despagubiri acolo unde nu se poate altfel - i-a luat prin surprindere atat pe amicii cat si pe adversarii PNL-ului.
Candidatul Partidului Alianta Socialista, Emil Giurgiu, s-a retras ieri din cursa pentru Primaria Capitalei, cu doua zile inainte ca Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti (BEM) sa definitiveze lista de candidaturi.
Biroul Permanent al Senatului a dezbatut ieri Raportul Alegerilor Parlamentare si Prezidentiale pe 2004, intocmit de Autoritatea Electorala Permanenta. Conform raportului, AEP a solicitat In-spectoratului General al Politiei (IGP) sa furnizeze informatiii cu privire la contraventiile si infractiunile constatate de unitatile de politie pe durata procesului electoral.
google-analytics.com