Cautare

53 de rezultate pentru "notar" (3.52 secunde)
Masura legislativa nu are nici o legatura cu impozitul pe tranzactiile imobiliare, care oricum "se plateste la notar", a spus Mihai Antonescu, "si reprezinta 3% din valoarea tranzactiei imobiliare, pâna la valoarea de 200.000 de lei, iar ce depaseste mai este impozitat cu 6.000 de lei si tot asa, în crestere".  Evazionisti descoperiti în Craiova Seful fiscului doljean sustine ca ANAF face campanie pentru înregistrarea persoanelor fizice care fac tranzactii dese cu imobile ca si platitoare de TVA, ca urmare a cazurilor descoperite în teritoriu si centralizate la Bucuresti.
Este vorba de contractele care se pot incheia sub semnatura privata sau care pot fi atestate de avocat, fara a mai fi nevoie de notar.
la notar, la Cartea Funciara, la X, la Y. Daca alta persoana vrea sa-si deschida o firma, lucrurile se complica.
la notar, la evaluator, asigurarea locuintei etc. Bancile ne sfatuiesc: "Luati credit in euro!" Majoritatea bancilor au sfatuit potentialii clienti ca, daca doresc mai multi bani, fie sa se imprumute in euro si nu in lei, fie sa aduca si alti codebitori, membri ai familiei extinse.
- profesii libere - exercitarea profesiilor medicale, de avocat, notar, auditor financiar, consultant fiscal, expert contabil, contabil autorizat, consultant de plasament in valori mobiliare, arhitect sau a altor profesii reglementate, desfasurate in mod independent, in conditiile legii;
evaluarea casei, inscrierea ipotecii in Cartea Funciara, taxa la notar, pe care tot clientul le plateste. "Se poate discuta cu banca orice forma de refinantare, in functie de posibilitatile de rambursare ale clientului.
Sau declararea la notar a unor sume mai mici decat cele reale (tot la tranzactiile imobiliare). Vom cauta si alte surse nedescoperite pana acum, cum ar fi evaziunea fiscala, dar ii vom incuraja pe cei care platesc.
Anchetatorii au stabilit ca Burila, pentru a prelua actiunile unei societati comerciale in calitate de asociat unic, cu ocazia declaratiei pe proprie raspundere data in fata unui notar public, a precizat ca nu are antecedente penale, desi anterior fusese condamnat.
Trebuia NIS sa caute si sa impuna un notar propriu in Romania, mai ales daca "vanzatorii" i-ar fi spus ca trebuie lucrat numai cu notarul Basescu?
Intre timp, el s-a mutat din Olanda in Romania, a divortat de sotie la notar si si-a ingropat mama, rapusa de cancer in urma cu doar cateva luni.
Ionita Aristita Adina, de profesie notar public, ce detine Domeniul Aristitei. este o firma nou infiintata, din 2013, primul vin l-am scos in 2019, este o crama micuta, patru hectare proprii si 12 in arenda si facem vinuri pentru horeca si exclusiv vinuri pentru magazine de specialitate.
In fiecare zi se schimba cerintele pentru romani, nu mai e nevoie acum doar de asigurare si 500 de euro, mai trebuie si o invitatie legalizata de un notar spaniol.
Ieri, anchetatorii au aflat ca, dupa ce a dat declaratie impotriva traficantului, calafeteanca Rodica Mariana Guna, de 39 de ani, "s-a deplasat la cabinetul unui notar public, unde a dat o declaratie in care arata ca invinuitul Bran Petre nu a comis infractiunea de trafic de persoane, precizand in mod expres ca declaratia este necesara pentru scoaterea de sub urmarire penala a invinuitului", informeaza un comunicat al politiei doljene.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com