Cautare

45 de rezultate pentru "nicola" (8.61 secunde)
Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci "Dobrogea” (TIAD) si candidat din partea Asociatia Etnicilor Turci pentru Parlamentul Romaniei, Sabit Danis, a fost zilele acestea, mai exact de cand a inceput campania electorala, tinta unor afirmatii calomnioase.
Serban Mihailescu: Va promit ca voi da o lista publicitatii, cu fundatiile domnului Constantinescu, pana in 2010, cu fundatiile PNL-ului, cu contracte pana in 2010, care nu se pot vinde si cu alte fundatii care au ramas din fosta conducere.
Senatorul de Mures Gyorgy Frunda a afirmat ca UDMR insista pe ideea de reprezentare proportionala a etnicilor maghiari in conducerea unor institutii descentralizate.
Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu nu va utiliza, pe perioada detinerii mandatului de sef al Guvernului, o locuinta din fondul de protocol al statului, gestionat de RAPPS.
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
Fostul presedinte PNL Valeriu Stoica a afirmat ieri, intr-o conferinta de presa, ca pentru el Dinu Patriciu este “o enigma“.
Dupa ce a somat partidele politice sa-si curete listele electorale de asa-zisii "dalmatieni” - ale caror pete nu provin din nastere ci din diverse afaceri necurate si/sau raporturi nepotrivite cu Securitatea ceausista - societatea civila a tras linie si a adunat ce a mai ramas.
Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD si membru PD in acest moment, a pierdut ieri procesul de calomnie pe care i l-a intentat presedintelui Ion Iliescu.
Simbata, cu ocazia instalarii in functie de catre ministrul Comunicatiilor ºi Tehnologiei Informatiei, Nagy Zsolt, in calitate de imputernicit al Guvernului Romaniei, prefectul Radu Bud nu a depus juramintul de credinta.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a pierdut procesul intentat pentru calomnie de fostul director al RADP, actualul subprect al judetului Cluj, Mihaela Rozor.
Seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele, se va intalni maine dupa-amiaza cu ziaristii din Vrancea pentru a discuta despre libertatea presei.
In cadrul unei emisiuni recente la OTV, Nicolae Vacaroiu a lasat sa se inteleaga ca Nastase este de fapt invingatorul prezidentialelor.
Actiunea Populara (AP) este primul partid romanesc care sprijina pretentiile de autonomie ale secuilor. Anuntul fost facut ieri de Smaranda Enache, vicepresedinte al AP.
Monitorizarea facuta de societatea civila, reunita in Coalitia pentru un Parlament Curat, asupra candidatilor inscrisi in cursa electorala a dezvaluit ca foarte multi dintre aspirantii la un fotoliu de parlamentar au fost condamnati penal sau au fost cercetati pentru diferite infractiuni de-a lungul timpului.
Senatul se va reuni astazi si maine in sesiune extraordinara. Pe ordinea de zi figureaza proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.
Ceremonia de instalare a noului presedinte al Institutului Cultural Roman (I.C.R.), Horia-Roman Patapievici, va avea loc astazi la sediul institutului.
Liderul grupului Partidului Romania Mare (PRM) din Camera Deputatilor, Lucian Bolcas, a solicitat ieri Biroului Permanent inscrierea pe ordinea de zi a infiintarii Comisiei pentru regulament in conformitate cu art.
In cursul zilei de vineri, 5 noiembrie a.c., liberalii constanteni s-au intrunit intr-o sedinta extraordinara a Biroului Permanent Teritorial Constanta.
google-analytics.com