Cautare

536 de rezultate pentru "nelu barsan transporturi" (3.06 secunde)
Ioan Nelu Botis si-a depus demisia, miercuri dimineata, din functia de ministru al Muncii. ... Coplesit de emotii, Ioan Nelu Botis a tinut sa le ceara scuze, pentru scandalul in care a fost implicat, tuturor celor care l-au sustinut.
Astfel, nu mai putin de 14 sefi de inspectorate, sectoare si birouri din toata tara se regasesc acum pe lista neagra a chestorului principal Nelu Pop, seful Politiei Romane de Frontiera.
Schimbare de situatie in cazul directorului de la Sistemul de Gospodarire a Apelor (SGA) Galati, Nelu Caraghiulea, care in aproximativ doua luni de la concedierea sa de catre Directia Apelor Prut Iasi a fost reinstalat pe post.
In cadrul targului de produse traditionale organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, la standul lui nea Nelu Patrascu lumea vine sa cumpere de toate: ... Nelu Patrascu, Cornel Gheorghe si Alin Simion din Targoviste, judetul Dambovita. ... Toate produsele sunt de la Targoviste", ne-a spus nea Nelu Patrascu.
La standul lui nea Nelu Patrascu, caci asa ii stie toata lumea, oamenii vin sa cumpere de toate: ... Nelu Patrascu, Cornel Gheorghe, Alin Simion, Alin Moaca, Liliana Maican si Veronica Olteanu. ... Toate produsele sunt de la Targoviste", ne-a spus nea Nelu Patrascu.
In anul 2004 Balan este inlocuita de contabilul financiar Felicia Albu, care in 2007 se casatoreste si devine Felicia Barsan, iar Elena Gugoasa schimba obiectul de activitate al societatii - activitati de consultare pentru afaceri si management"- cat si adresa sediului, care nu este alta decat cladirea de pe strada Puskin nr.
Nelu Nedelea participa constant la targurile traditionale Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Ioan Nelu Botis a demisionat. ... Ministrul Muncii, Ioan Nelu Botis, a anuntat in urma cu cateva minute ca a demisionat. ... Ministrul Muncii, Ioan Nelu Botis, a anuntat in urma cu cateva minute ca a demisionat.
Inca de la inceput, Nelu Vlad si-a dorit special aceasta data, tocmai pentru a oferi la zi de mare si sfanta sarbatoare o alta aniversare. Nelu Vlad are si un mesaj pentru romani, inainte de spectacolul Petrecere la Palat - 40 de ani AZUR:
Nelu Tataru, estimare: ... Cati romani cu Coronavirus umbla LIBERI in societate Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul de Interne, a facut estimari critice pentru tara noastra.
"La Nelu vine un arab/ Cu dolari multi si nu prea slab/ 'Sint Nelu neam de beduin/ Legitimatie detin/ Si de la Viorel eu vin/ Sa-ti spun cit mi-esti de drag'/ Se-ncrunta Nelu:
"La Nelu vine un arab/ Cu dolari multi si nu prea slab/ 'Sint Nelu neam de beduin/ Legitimatie detin/ Si de la Viorel eu vin/ Sa-ti spun cit mi-esti de drag'/ Se-ncrunta Nelu:
Politia Transporturi a anuntat finalizarea cercetarilor in cazul controlului efectuat de Curtea de Conturi Constanta cu privire la "derularea contractului de bare-boat incheiat in anul 1999 de armatorul CNM Petromin SA Constanta cu navlositorul Blue Ocean Ltd Belize avand ca obiect nava mineralier Alex C (fosta Bumbesti)".
Saptamina viitoare sindicalistii si patronatul din Transporturi vor reincepe negocierile pe marginea salariului minim la nivel de ramura.
Conform noului act aditional la contractul colectiv de munca la nivel de ramura, salariatii calificati din Transporturi trebuie sa aiba un salariu minim de 868 de lei.
Strunga si Barsan nu prea chiulesc Dupa cum releva studiul IPP, circumscriptia galateana este reprezentata de o serie de parlamentari foarte prezenti in plen atunci cand se voteaza.
Ciuca, Strunga si Barsan ar avea cu ce sa se laude Printre cei mai activi parlamentari se numara Bogdan Liviu Ciuca, deputat conservator, care se poate mandri, pe langa apartenenta la cinci comisii parlamentare, cu 94 de luari de cuvant in plen, 80 de declaratii politice, cu nu mai putin de 64 de initiative legislative, care incheie aceasta sesiune in fruntea clasamentului celor mai activi parlamentari.
Aici putem include Partidul Romania Mare cu un candidat nascut in 1935 - Iordache Barsan si unul nascut in 1939 - Ion Grosu.
Tot pe lista membrilor noului CA al TVR, dar ca supleanti, au fost alesi Luminita Violeta Ristea, Mihai Cernea si Vasile Arhire (PSD), Dida Dragan, Daniela Barsan si Cristina Iancu (PNL), Rostas Peter Istvan (UDMR), Andreea Ghita-Jalica (Minoritati), Marius Oblu (Guvern), Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu (angajatii TVR).
Inca si mai ciudata este pozitia adoptata de ministrul Muncii, Nelu Botis.
google-analytics.com