Cautare

536 de rezultate pentru "nelu barsan transporturi" (3.13 secunde)
Despre ceilalti, nici pomeneala In sondajul nostru intreprins ieri pe un numar de persoane de toate varstele si preocuparile, nu am auzit nici macar o data invocat numele unor parlamentari ca Viorel Stefan, Paul Pacuraru - care e si ministru al Muncii -, Carol Dina, Iulian Barsan, Petru Lificiu, Constantin Petrea, Emil Strunga, Szekely Levente Csaba, Liviu Codarla, Aurel Nechita, care intregesc lista celor 13 parlamentari si deputati de Galati aflati pe ultima suta de metri a actualului mandat si care se pregatesc pentru un nou tur de scrutin in toamna.
La Senat vor candida Constantin Petrea, Petru Lificiu, Iulian Arama si Marius Necula, iar pentru Camera Deputatilor s-au inscris Mihai Irimia, Iulian Barsan, Doru Resmerita, Mihai Boldea, Petrisor Petec, Aurel Zamfir, Mircea Toader, Carmen Axenie si Dumitru Buturca.
Printre numele vehiculate sunt Gabriel Barsan si Laura Codruta Kovesi. Intreaga lista cu propuneri va fi audiata in Parlament, in comisiile de specialitate.
Astfel, pentru persoane precum Aurel Susman (director al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura), Daniela Turcanu (sefa Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National), Alexandru Maxim (Oficiul Judetean de Posta), Mihai Plocean (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat), Onorius Barsan (Unitatea Fitosanitara) si altii, nu exista nici un fel de informatii publice.
Onorius Barsan - Unitatea Fitosanitara, Bogdan Valsan (sustinut de social-democrati) - Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale, Daniela Turcanu-Carutiu - Directia Judeteana Pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural aNational, Geronimo Braescu - Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, Cristina Samoila - la Casa Judeteana de Pensii, George Visan - Oficiul Teritorial pentru IMM-uri si Cooperatie, Mihaela Ristea - Autoritatea Judeteana de Plati Sociale, Gabriel Tufeanu - Regia de Exploatare a Filmului, Stefan Popa - Unitatea de Ameliorare si Reproducere in Zootehnie, Sanda Gabriela Radu - Biroul de Renta Viagera, Mircea Chirpala - Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semintelor si Materialului Saditor.
Astfel, in "focurile" examinarilor s-au aflat ieri, 19 mai a. c. , Bogdan Barsan - pentru Directia Vamala (judet), dar si Sunai Cadar pentru Regionala Vamala.
Sectia pentru judecatori a CSM a discutat ieri candidaturile pentru presedintia instantei supreme, functie vacanta dupa pensionarea lui Nicolae Popa, magistratii care si-au depus dosarele pentru acest post fiind Lidia Barbulescu, Gabriela Barsan, Elena Carcei, Danut Cornoiu si Iulian Dragomir.
Deputatul PD si membru in comisia de invatamant, Iulian Barsan, ne-a confirmat ca mai multi profesori au obtinut in 2004 venituri de ordinul miliardelor, insa a afirmat ca pensionarea urgenta a mai multor dascali de peste 65 de ani nu este urmarea bugetului "secatuit" de salariile imense din 2004.
Cei patru romani, reuniti intr-o echipa cu numele LEDA, sunt Dan Andrei Costea, liderul grupului, care este student la Inginerie Electrica si Informatica la Universitatea Internationala Bremen, Germania, Flaviu Valentin Barsan, student in anul I la Inginerie, in cadrul Universitatii din Calgary, Canada, Ciprian Gal, student in anul I la Fizica, la Universitatea Internationala Bremen, si Adrian Costache, student la Inginerie Electrica si Informatica, la Universitatea Internationala Bremen.
Popa, presedinte si director general al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Carmencita Constantin, director Divizia de Energie si Mediu, ISPE, Frank Siegert, CEO, Energy Consulting Group, Sorin Barsan, director, Directia Autorizari, Agentia Romana pentru Conservarea Energiei.
Agatha Barsescu, Constantin I. Nottara, Aglae Pruteanu, Ion Livescu, Lucia Sturdza Bulandra, Ion Manolescu, Zaharia Barsan, Constantin Tanase, Tony Bulandra, V.
Asa cum reiese si din denumirea sa, CPPMC a fost creat ca o institutie de invatamant a Departamentului Transporturi Navale din cadrul Ministerului Transporturilor, pe fondul necesitatii recunoasterii brevetelor romanesti pe piata internationala a shipping-ului.
Ce sa mai zicem de Basescu, care era subsecretar de stat la Transporturi, seful lui Dobre, care l-a dat afara pe ing.Manucu, care oprise trenurile cu mineri, iar Dobre le-a repornit si la cateva zile dupa mineriada din iunie 1990, Basescu a fost avansat ministru al Transporturilor.
Cei patru ministri (foto de la stanga la dreapta), Vasile Blaga - Interne, Radu Berceanu - Transporturi, Adriean Videanu - Economie, Elena Udrea - Dezvoltare si Turism, sunt cel mai adesea aratati cu degetul atunci cand vine vorba despre amestecarea politicii cu afacerile, pentru ca sunt patru politicieni extrem de bogati, cu relatii bune si cu membrii altor partide, dar si cu alti oameni de afaceri.
mediu, resurse umane, administratie, transporturi etc) Obiective de dezvoltare in primii 4 ani In fiecare regiune (diversificat in actualele municipii resedinta de judet):
Potrivit anchetei, in perioada februarie-iunie 1998 au fost inregistrate si confirmate vamal 29 de transporturi de alcool dublu rafinat, dupa cum urmeaza:
Liderul PD, Emil Boc, a anuntat la Cluj ca la rectificarea bugetara din aceasta saptamana aproximativ 265 de milioane de euro vor fi alocate infrastructurii din Transporturi si Educatie. ... 165 pentru infrastructura de la Transporturi si 100 pentru Educatie", a precizat liderul PD.
Melescanu la Aparare, Orban la Transporturi si David la Interne. Noua coalitie aparent ireconciliabila, dintre dreapta liberala si stanga social-democrata, pune PNL intr-o situatie extrem de periculoasa in ceea ce priveste viitorul sau politic.
Guvernul vrea sa elimine 179 de taxe parafiscale mai ales din mediu, comunicatii, transporturi, activitati nucleare. ... In plus, majoritatea taxelor luate in vizor de guvern sunt percepute in domeniul mediului, la care se adauga taxe de autorizare pentru activitati nucleare, comunicatii, transporturi.
Afacerile cu pricina, anchetate in prezent de Biroul de Investigarea Fraudelor din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Craiova, s-au derulat in ultimele luni ale anului trecut, cand guvernul liberal - inca in functie - tocmai se pregatea sa-si faca bagajele.
google-analytics.com