Cautare

61457 de rezultate pentru "munca flexibil apreciat de jum tate dintre cei care activeaz in sectorul veterinar studiu" (6.75 secunde)
Impartire frateasca pe 40 de colegii Cele 40 de colegii din Bucuresti au fost impartite frateste, 20 si 20 intre ACD (PNL+PC) si ACS (PSD+UNPR).
Specialistii Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) recomanda in aceasta perioada achizitionarea carnii de miel si altor produse alimentare numai din locuri autorizate sau inregistrate sanitar veterinar.
Principalele prevederi ale proiectului Codului muncii, inainte de amendare.
Informatii utile pentru cei care vor sa locuiasca cu chirie in Capitala. Fie ca plecati din provincie in Capitala si nu aveti bani sa va cumparati o casa in Bucuresti, fie ca plecati din casa parinteasca si va luati viata pe cont propriu.
Cum se schimba in 2013 si care sunt cele mai cautate scoli din Bucuresti Desi regulamentul clasei pregatitoare pentru anul scolar 2013-2014 nu a fost inca pus la punct, parintii se pregatesc sa isi inscrie copiii in cele mai bune scoli din Capitala Parintii vor afla cum isi pot inscrie copiii in clasa pregatitoare in prima saptamana din luna februarie, potrivit oficialilor din Ministerul Educatiei.
In preajma Sarbatorilor Pascale mielul este in centrul atentiei.
Principalele prevederi ale proiectului Codului muncii, inainte de amendare. In proiectul noului Cod al muncii, Guvernul a retinut o propunere a sindicatelor, privind perioada de reabilitare a angajatilor sanctionati pentru abateri, au declarat, luni, pentru AGERPRES, surse guvernamentale.
La ora actuala autoritatile statului nu dispun de nici un fel de politica de protejare a cetatenilor proprii in fata unei posibile si foarte probabile invazii a fortei de munca ieftine din spatiul extracomunitar.
Crescatorii care au cumparat animale trebuie sa informeze medicul veterinar in termen de sapte zile de la achizitie, iar in cazul in care proprietarii vor sa deplaseze animalele, acestia trebuie sa solicite un formular de miscare, care va fi eliberat in cel mult trei zile.
Uniunea Social Liberala (USL) intra in competitia electorala pe Bucuresti pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie cu istorici, analisti, un cantaret, un patron al unui club de fotbal, doi fosti premieri, actuali ministri si parlamentari.
Ies la iveala noi informatii din dosarul in care fratii milionari Andrew si Tristan Tate au fost arestati pentru trafic de persoane.
Fratii Tate ajung astazi in fata judecatorilor pentru a cere sa fie eliberati din arest. Andrew Tate a postat un mesaj pe Twitter in care a spus ca este greu de ucis pentru ca nu poti ucide o idee.
Andrew si Tristan Tate si-au pierdut temporar libertatea, insa isi pot pierde inclusiv averea din Romania. Fratii Tate vor ajunge in aceasta dimineata la DIICOT pentru a li se aduce la cunostinta noi sechestre pe numele lor, de aceasta data pe criptomonedele celor doi..
Tanara acuzata de trafic de persoane alaturi de fratii Tate a fost din nou dusa in catuse azi la DIICOT. Georgiana Naghel nu a scos niciun sunet la intrarea in sediul DIICOT.
Autoritatile romane au confiscat masini de lux din complexul lui Andrew Tate. O instanta din Romania s-a pronuntat impotriva unui apel al lui Andrew Tate. Peste 10 proprietati si terenuri detinute de fratii Tate au fost confiscate.
Fratii Tate au ajuns miercuri dimineata la Curtea de Apel Bucuresti. Curtea de Apel Bucuresti a hotarat ca fratii Tate sa ramana in arest. Andrew Tate acuza intr-o noua postare facuta pe Twitter ca Romania este un stat comunist.
180.000 de persoane din judetul Galati, care muncesc cu acte in regula atat in sectorul privat cat si in cel de stat, ar fi trebuit ieri sa sarbatoreasca ziua internationala a muncii decente.
1,8 milioane de bucuresteni voteaza azi pe patru buletine de vot Bucurestenii au cele mai multe buletine de vot de stampilat: ei trebuie sa aleaga Primarul General al Capitalei, primarii celor sase sectoare, 55 de consilieri generali si 166 de consilieri locali.
afaceri in care sunt implicate diverse instituţii ale statului. ... il susţină ... Cei trei miniştri secretari de stat il urmăresc indeaproape şi aşteaptă
O data cu venirea sezonului estival, numarul de locuri de munca este din ce în ce mai mare, atât în tara, cât si în strainatate. Drept urmare, rata somajului din Dolj este în scadere.
google-analytics.com