Cautare

614 de rezultate pentru "mugur" (3.56 secunde)
O simpla analiza a declaratiilor guvernatorului Mugur Isarescu, de-a lungul timpului, in legatura cu rezerva de aur, evidentiaza faptul ca Romania "are o rezerva mare", ca stam bine la acest capitol, comparativ cu alte state europene, ca nivelul acesteia este optim.
Mugur Isarescu lanseaza o medalie jubiliara in onoarea MS Regelui Mihai Banca Nationala a Romaniei lanseaza, in colaborare cu Casa Regala, o medalie jubiliara ce aminteste de ultimele doua monede batute in 1947, cu chipul Majestatii Sale Regelui Mihai.
De dimineata pana seara mancam criza pe paine, pe biscuiti si crizuimore Guvernatorul Bancii Centrale, Mugur Isarescu, a declarat ca romanii afiseaza un exhibitionism prea mare in contextul crizei zonei euro.
La intalnirea avuta cu bordul Bursei de Valori Bucuresti, domnul Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, si-a rezumat intreaga gandire economica fata de politica fiscala a guvernului Ungureanu, in urmatoarea fraza:
pentru a nu crea alte dezechilibre, a afirmat Mugur Isarescu citat de Mediafax.
La ceremonie a asistat si guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, confirmand astfel informatiile transmise anterior de MEDIAFAX.
In schimb am ascultat cu atentie analiza guvernatorului BNR, Mugur Isarescu. Si voi apasa pe doua declaratii, care mi se par elocvente:
in opinia guvernatorului Mugur Isarescu, denominarea, ca atare, este necesara pentru ca "va marca incheierea unui ciclu inflationist si intrarea din acest punct de vedere intr-o perioada de stabilitateā€. ... Altfel spus, nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, afirma guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.
Ei bine, de data aceasta, blonda a venit sa "naseasca" la o emisiune cu un nume sugestiv taman atacurile de ieri ale dusmanului Mugur Ciuvica. ... ca de fiecare data cand PC-ul lui Dan Voiculescu are probleme, Mugur Ciuvica sare la gatul lui Traian Basescu.
Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, anunt de ultim moment in mijlocul crizei economice
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, sustine ca Romania este pe pozitia a zecea in ceea ce priveste inflatia, situatia fiind una mult mai buna decat in urma cu trei ani.
Marcel Ciolacu a discutat astazi cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. A fost prezentat ti stadiul privitor la cererea de plata numarul doi din PNRR Un alt subiect discutat a fost legat de masurile privitoare la reducerea inflatiei
Gheorghe Moldoveanu (presedinte-din partea CN APMC), Stelian Nicolae Fronescu si Mugur Florin Voinescu (din partea Primariei Constanta-nou intrati in C.A.), Liviu Dan Bleau (din partea Consiliului Judetean-nou intrat in C.A.), Cornel Dumitru (din partea MFP), Ion Jercan (din partea MTCT), Silvia Popeanga (din partea MTCT), Dan Banciu (din partea MTCT), Ion Selaru (din partea MTCT), Eugen Marius Oprean (din partea Asociatiei Patronale din Romania) si Petre Costel (presedintele sindicatelor de pe platforma portuara).
Gheorghe Moldoveanu (presedinte), Stelian Nicolae Fronescu (Primaria Constanta), Mugur Florin Voinescu, Liviu Dan Bleau (CJC), Dumitru Cornel (MFP), Ion Jercan (MTCT), Silvia Popeanga (MTCT), Dan Baciu (MTCT), Ion Selaru (MTCT), Eugen Marius Oprean (Asociatia Patronala din Romania) si Petre Costel (FNSPR).
Tot in functii de secretar de stat au fost numiti Cristina Coteanu (la Ministerul Justitiei), Dumitru Miron (la Ministerul Educatiei si Cercetarii), Nicolae Adrian Lemeni (la Ministerul Culturii si Cultelor), Constantin Popescu (la Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor) si Mugur Craciun (la Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale).
Este vorba despre Stelian Nicolae Fronescu (un fost responsabil cu activitatea in pietele constantene), Mugur Florin Voinescu, ambii din partea Primariei Constanta si Liviu Dan Bleau, reprezentant al Consiliului Judetean.
PD-L a cucerit din prima si Poarta Alba, prin Vasile Delicoti, care l-a ingenunchiat fara drept de apel pe pesedistul Nicolae Sintion, comuna Rasova- unde noul primar este Mihalache Neamtu, comuna Ion Corvin- Dumitru Nedea, Horia - cu noua primarita Viorica Matei, Albesti - noul edil fiind Gheorghe Moldovan, Costinesti- Traian Cristea, reconfirmat si terminand cu recordmenii Florin Mitroi, reales cu aproape 90% la Valu lui Traian si Mugur Mitrana, la 23 August, cu un scor asemanator, cei doi fiind probabil primarii cu cele mai mari scoruri electorale din Romania.
Cu Florin Mitroi si Mugur Mitrana, urmatorii pe lista, problema e rezolvata, stampilata si expediata, cei doi castigand inca un mandat de primar in localitatile lor cu scoruri mai mari decat in Epoca de Aur, de peste 85%.
Daca il intrebati pe domnul Mugur Isarescu, cred ca putem sa scriem o carte despre acele zile, in care, desi Romania nu avea o situatie atat de dramatica, eram impinsi catre un sentiment de "default" ca tara.
Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, umanistul Sergiu Andon, a precizat ieri ca membrii comisiei au reglementat o situatie procedurala ciudata, in care pe agenda de lucru a comisiei se afla un proiect de lege vechi de cinci ani, de pe vremea cand prim-ministru era Mugur Isarescu.
google-analytics.com