Cautare

614 de rezultate pentru "mugur" (3.24 secunde)
La sedinta care a durat o ora si jumatate, alaturi de liderii partidelor de guvernamant a participat si guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu si ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu.
Mugur Ciuvica: "Basescu are interese financiare la Rosia Montana" Presedintele Traian Basescu lauda controversatul proiect Rosia Montana deoarece este interesul lui ca actiunile firmei care se ocupa de acest proces sa creasca artificial la Bursa, afirma presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics.
Mugur Isarescu spune ca ratele mici de crestere a preturilor au coborat la niveluri similare tarilor UE Inflatia se afla acum la standarde europene, a declarat ieri guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu (foto).
Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a apreciat, in aceasta seara, ca pentru Romania exporturile reprezinta o solutie de crestere economica esentiala in actuala conjunctura mondiala, informeaza Agerpres.
Ce i-au furat hotii guvernatorului BNR, Mugur Isarescu. ... Peste 400 de butasi de Sauvignon Blanc au disparut de pe podgoriile din Dragasani-Valcea, ale lui Mugur Isarescu.
Voiculescu i-a mentionat printre posibilii prezidentiabili pe guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, pe omul de afaceri Ion Tiriac, dar si pe presedintele Academiei Romane, Ionel Haiduc. Se pare insa ca cele mai mari sanse le are Mugur Isarescu.
Motivul a fost "asa-numitul scandal Basescu”, a declarat Max Badin, facand referire, desigur, la procesul pe care l-a intentat actualul presedinte impotriva popularului constantean, respectiv a lui Mugur Ciuvica.
Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a ajuns zilele acestea in atentia mass-media "gratie” demersului lui Mugur Ciuvica.
Grupul de Investigatii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvica, a facut ieri publica informatia ca firma la care este actionar ministrul de stat Gheorghe Seculici a primit in ultimul an noua contracte fara licitatie de la Primaria Arad, condusa de Gheorghe Falca - ginerele ministrului Seculici, fin al presedintelui Basescu si secretar executiv al PD.
Estimarea ii apartine guvernatorului BNR, Mugur Isarescu. Oficialul afirma ca este nevoie de o reforma fiscala deoarece cheltuielile statului nu pot fi acoperite pe termen lung.
Banca Nationala a Romaniei gazduieste, in perioada 30 Septembrie - 2 Octombrie, reuniunea Adunarii Generale a Clubului de la Roma, prezidata de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care este presedintele Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma (ARCoR), a anuntat BNR, luni, intr-un comunicat remis Amos News.
Mugur Ciuvica isi continua campania anti-Basescu, scotand periodic de la naftalina diferite documente. ... Mugur Ciuvica spune ca aceasta intalnire demonstreaza faptul ca Basescu se folosea de serviciile secrete ale statului inca inainte de a fi presedintele statului si condamna implicarea acestor structuri in promovarea imaginii PD.
Grupul de Investigatii Politice condus de Mugur Ciuvica sustine ca a intrat in posesia unor documente secrete ale Ministerului Apararii Nationale, referitoare la presedintele Traian Basescu.
Informatii vehiculate de ceva vreme de-acum in presa constanteana, trecerile care numai spectaculoase nu mai pot fi numite ale unor primari PSD la PD, au fost in sfarsit confirmate ieri cu toata gura de cei in cauza - Zamfir Iorgus (edil Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian), Mugur Mitrana (23 Augsut) si...
Primul la lucruri bune facute in viata - Mugur Isarescu Dupa lucrurile bune facute in viata, in timpul mandatului lor, romanii cred ca cele mai mari sanse de a fi ales de Dumnezeu pentru Rai va fi Mugur Isarescu - cu 30 % din voturi, urmat de Traian Basescu - 29% si Theodor Stolojan - 25%.
Formatiunea condusa de Mugur Ciuvica a publicat doua documente oficiale din care ar reiesi ca SRI spioneaza Partidul National Liberal si pe senatorul liberal Norica Nicolai. ... Presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, sustine ca prima adresa descoperita, se refera la unele afirmatii ale senatorului PNL Norica Nicolai.
Potrivit acestei intelegeri, in cazul in care SRI va nega faptul ca face politie politica, va tergiversa raspunsul sau va pune la indoiala autenticitatea adreselor, GIP va fi in masura sa prezinte atat originalele celor 2 adrese, cat si noi dovezi ale faptului ca SRI face politie politica", se precizeaza intr-un comunicat semnat de liderul GIP, Mugur Ciuvica.
SRI a trimis la Parlament un raspuns referitor la dezvaluirile facute de Mugur Ciuvica, potrivit carora serviciul ar monitoriza partide politice si parlamentari, iar documentul a fost clasificat strict secret.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a anuntat ca luni conducerea parlamentului ii va invita pe premierul Emil Boc si pe ministrii "cheie" din guvern in parlament pentru a obtine un punct de vedere in privinta urmarilor incheierii acordului de imprumut cu FMI si Comisia Europeana."La nivelul conducerii parlamentului, sa ascultam si opinia guvernului cu privire la pasii de urmat si, bineinteles, la aceasta ajustare semnificativa a bugetului de stat in conditiile aprobarii acordului cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana", a motivat Geoana aceasta initiativa.El a spus, dupa intalnirea Birourilor Permanente reunite ale parlamentului si a altor politicieni cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ca "printr-un efort conjugat" al executivului, Ministerului Finantelor, Bancii Nationale si al parlamentului Romania poate evita "contractia masiva a economiei".
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, precizeaza ca bancile trebuie sa se asigure ca garantia acordata de stat, in programul "Prima Casa", prin Fondul de Garantare a Creditelor, poate fi executata.
google-analytics.com