Cautare

614 de rezultate pentru "mugur" (2.55 secunde)
Este vorba despre Florin Mitroi, edilul din comuna Valu lui Traian, respectiv Mugur Mitrana - Primaria 23 August.
Desfasurata in Neptun, la crama Murfatlar, si nu in 23 August, constituirea Consiliului Local a fost insotita de depunerea juramantului de catre primarul PDL Mugur Mitrana, aflat deja la al treilea mandat. ... Avem destul de munca in comuna", a spus primarul Mugur Mitrana.
Pe Inpolitics a aparut articolul intitulat 'Mugur Ciuvica:
Pe Inpolitics a aparut un comentariu cu titlul 'Mugur Ciuvica: ... 'Presedintele Traian Basescu vrea sa controleze intreaga Romanie si tocmai de aceea a hotarat desfasurarea unei ofensive pentru revocarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, sustine presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, citat de Inpolitics.
'Mugur Isarescu si Mihai Tanasescu amana momentul unei discutii tete-a-tete cu presedintele Traian Basescu, aflat in cautarea unui premier pentru la toamana, iar PD-L a intrat intr-o "epoca a incertitudinilor, dovada fiind amanarea Congresului pentru la anul, sustine analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Ministerul Finantelor Publice respinge acuzatiile formulate de Grupul de Investigatii Politice (GIP) condus de Mugur Ciuvica si preluate de unele mijloace de informare in masa, potrivit carora ar exista "raportari false" ale Guvernului Romaniei catre organismele internationale despre cresterea numarului personalului bugetar.
'"Pensiile nesimtite" ale militarilor, promovate in 2001, de Mugur Isarescu si PDL' 'Guvernul "este nesimtit" si nu pensiile militarilor care sunt ciopartite prin "masuri nesimtite", sustine ex-premierul Adrian Nastase (foto), pesedistul reamintind ca pedelistii calca in picioare, acum, o lege din 2001, promovata de guvernul condus de Mugur Isarescu, executiv din care facea parte si PDL.
Pentru Palatul Victoria, pentru instalarea in functia de premier, cei mai potriviti sunt actualul guvernator BNR, Mugur Isarescu si liderul PSD, Victor Ponta. ... Pentru functia de premier, actualul guvernator BNR, Mugur Isarescu continua se fie unul dintre preferatii romanilor.
Mugur Isarescu catre Florin Georgescu: ... Florin Georgescu catre Mugur: ... • Cristian Popa, viceguvernator, cel care ar fi acceptat oferta lui Basescu de a-l inlocui pe Boc, ori e dus cu sorcova, ori e foarte avid dupa functii, ori Mugur a incercat sa scape de el.
Venea Mugur Isarescu, de la Banca Nationala. ... Deci, o persoana de talia lui Mugur Isarescu s-ar putea sa aiba o alta sustinere fata de un tip bun pe business, dar complet necunoscut.
"PDL pregateste marea sacosiada" Traian Basescu si PDL vor comasarea alegerilor locale si parlamentare pentru a forta, prin mita electorala data de primari, introducerea a cat mai multi pedelisti in Parlament, sustine presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics.
Mugur Ciuvica: "Basescu a aranjat violentele din centrul Capitalei" Presedintele Traian Basescu a dispus o serie de violente in plina strada pentru a denatura realitatea si pentru a-i discredita pe protestatarii anti-putere, afirma presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics. ... jos Basescu, jos Guvernul", comenteaza Mugur Ciuvica.
Eu am trait figura cu guvernul de tehnocrati Mugur Isarescu, eram in guvern, tot anul ala.
Mugur Ciuvica:
Mugur Mihaescu a trecut in barca puterii Dupa ce si-a incheiat socotelile cu Partidul Verde, unde a detinut pentru o perioada functia de presedinte executiv, Mugur Mihaescu s-a inscris in UNPR.
Venita din partea unui personaj cu foarte mare greutate si popularitate, pe nume Mugur Isarescu.
Un Guvern de tehnocrati, cu un premier tanar, poate fi o solutie pentru actuala criza politica, dar cu mandat clar /Agerpres Un Guvern de tehnocrati, cu un premier tanar, poate fi o solutie pentru actuala criza politica, insa cu un mandat clar si limitat la pastrarea stabilitatii macroeconomice, la asigurarea cresterii economice si la organizarea de alegeri linistite si corecte, a declarat luni guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, in cadrul conferintei prind Raportul trimestrial asupra inflatiei.
Desi se declara de partea exportatorilor, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, le transmite acestora un mesaj clar, si anume ca nu are cum sa-i ajute.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, a declarat ieri, in cadrul unui seminar cu tema “Ziua leului nou“, ca “adoptarea euro nu se va face in 2007 si nici in urmatorii cinci-sase ani, ci vor mai trece inca opt-zece ani pana cand vom fi in aceasta zona“.
Cu toate acestea, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu a declarat ca rata inflatiei poate atinge in 2005 nivelul de 7%. ... "Daca ne vom alinia la preturi in ceea ce priveste produsele energetice, in aprilie am constatat o crestere apropiata de zero la produsele alimentare ", a subliniat Mugur Isarescu.
google-analytics.com