Cautare

3570 de rezultate pentru "mihai" (3.09 secunde)
Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu. De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. ... Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
intrucat Mihai Vlad si-a exprimat dorinta de a fi mentinut in functia pe care o detine, iar marcel Sampetru si George Balan sunt in asteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere in interiorul Ministerului Public (Parchetul General si alte Parchete), au convenit sa uzeze de informatiile la care Mihai Vlad are acces datorita functiei detinute (sef Serviciul Informatii Ilfov).
Regele Mihai, la 90 de ani:
A murit Mihai Stanescu, marele artist si caricaturist roman interzis de Ceausescu Mihai Stanescu, unul dintre cei mai mari caricaturisti romani si cel mai incomod artist plastic din anii regimului comunist, s-a stins din viata noaptea trecuta dupa o indelungata suferinta.
• ' Mihai Gotiu: ... "Miron Mitrea m-a surprins placut" • Mihai Gotiu: ... • Mihai Gotiu: ... "Timisoara a declansat mobilizarea pentru Basescu" • Mihai Gotiu: ... • Mihai Gotiu: ... • Mihai Gotiu: ... • "Politica romaneasca a fost scoasa din Agora" • Mihai Gotiu: ... • Mihai Gotiu:
Desi este extrem de ocupat in aceasta perioada cu desfasurarea celei de a 15 a editii a conceptului concurs Slabeste sigur si natural pe care o organizeaza si o coordoneaza, specialistul in fitness Mihai Dragomir a gasit timp si pentru a raspunde in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Cele trei Uniri ale romanilor Mihai Viteazul a realizat in 1600 unirea tuturor romanilor sub o singura autoritate Mihai Viteazul a trecut muntii Carpati la 4/14 octombrie 1599, in fruntea primului corp al armatei sale, prin zona Buzau - Brasov.
Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a murit.Trupul neinsufletit al Majestatii Sale va fi adus miercuri in tara si va fi depus la Sinaia, la Castelul Peles.
• 15 sep 2009 - Romanii vor putea intra liber in Republica Moldova, asa cum intra toti cetatenii Uniunii Europene, de la sfarsitul acestei saptamani, a declarat presedintele Parlamentului moldovean, Mihai Ghimpu, care exercita interimar functia de sef al statului.
Marti, 15 ianuarie, se implinesc 163 de ani de la nasterea marelui poet Mihai Eminescu. ... In acest an, pentru a treia oara, de ziua de nastere a lui Mihai Eminescu, va fi sarbatorita Ziua Culturii Nationale.
Scuze pentru Regele Mihai (Autor: ... Doar cateva motive banale pentru care Regele Mihai nu putea fi sluga la rusi: • Regele Mihai, abia iesit din adolescenta, l-a arestat impreuna cu garda palatului pe detinatorul absolut al puterii la acel moment, Ion Antonescu.
La licitatia desfasurata la sediul Primariei Targu Jiu, pentru vanzarea unui teren de 1,5 hectare situat pe Aleea Digului, in continuarea Pietei Centrale, au participat un investitor din Austria, un afacerist local, Mihai Birsescu, si o persoana fizica, Aurelian Vilceanu, proprietarul magazinelor "Papusica".
• In cadrul evenimentului vor fi citite poezii de Mihai Eminescu, Lucian Blaga si George Bacovia, in prezenta scriitorului si traducatorului Hans Bergel. ... traducerea in portugheza a primelor trei strofe din poezia "Floare albastra", de Mihai Eminescu.
Primaria Craiova a decis sa onoreze cel mai important simbol al Olteniei, faimosul sau Ban, vizionarul intregitor al tarii in urma cu 400 de ani organizand "FESTIVALUL MIHAI VITEAZUL". Iata programul complet al Festivalului "Mihai Viteazul":
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. ... Matinalul Sapte dimineata (7.00-10.00) va fi prezentat de Mihai Gainusa si Laura Ivancioiu. Vor fi informatii pentru bucuresteni, subiectele zilei discutate cu ascultatorii, rubrici produse, scrise in stilul caracteristic lui Mihai.
In timp ce nepotul lui Mititelu se credea stapin absolut peste pamint, un nou mostenitor al boierului Negoescu, Mihai Negoescu, a cerut instantei sa-i recunoasca dreptul de mostenitor pentru o parte din suprafata de 104 hectare.
Pasajul Mihai Bravu, aproape finalizat, va solutiona problemele de trafic din 4 cartiere ale Capitalei : ... Pasajul Mihai Bravu, aproape de final:
Mihai Dragomir, renumitul antrenor fitness specialist, a dezvoltat in ultimii trei ani, sub umbrela conceptului de fitness anti aging Cardio Mix si a Campaniei Ia-ti Portia de Sanatate - Tabere de fitness, si Expeditii de Anduranta Cardio Mix in Muntii Calimani.
Trupa VH2 a fost infiintata de Gabriel Cotabita si Mihai Pocorschi, alaturi de cei doi aflandu-se in componenta actuala Catalin Tuta Popescu (keyboards, background vocals), Razvan "Lapi" Lupu (tobe, background vocals), Vladimir Pocorschi (lead guitar, background vocals), Eugen "Soe" Sonia (bas), Catalin "Teava" Catoiu (percutie).
google-analytics.com