Cautare

3669 de rezultate pentru "mihai botez adjud" (2.70 secunde)
Toate sunt incununate cu praznicul Bobotezei, cel prin care se arata ca intreaga lume creata este restaurata si sfintita prin Iisus Hristos, Cel ce primeste botez in apele Iordanului.
Afland despre invataturile si patimile Domnului Iisus Christos incepuse sa creada si se ruga lui Dumnezeu ca sa-l invredniceasca a primi sfantul botez. ... Dupa primirea sfantului botez, Corneliu a insotit pe Sfantul Apostol Petru in misiunea de propovaduire, iar mai pe urma a fost hirotonit episcop.
Un botez facut acasa, dar cu mult fast si bogatie - un botez boieresc. Parintii frumosi, bunicii fericiti, copilul tare norocos sa nimereasca tocmai in familia lor.
Un botez al fiscalitatii menit sa dea senzatia de normalitate unui impozit care nu este asa. ... De ce a fost nevoie de acest botez?
in timp ce petrecea alaturi de sotie, la un botez, hotii i-au furat 100.000 de euro din casa. Banii ar fi fost castigati din afaceri prospere, spun localnicii.
Schimbarea a fost in 2000 La un miting, desfasurat la Adjud, Nastase le-a spus celor prezenti ca adevarata schimbare in viata politica a Romaniei s-a realizat in anul 2000, cand cetatenii au decis sa aleaga modernizarea si dezvoltarea accelerata a tarii.
Adjud - 65%, Panciu - 75%, Odobesti - 88%, Tanasoaia, Ploscuteni, Corbita, Cirligele, Tulnici, Popesti, Straoane, Rastoaca, Gugesti, Paulesti, Golesti, Nereju, Gologanu, Garoafa, Nistoresti, Nanesti, Vulturu, Slobozia-Ciorasti, Spulber, Bolotesti.
(%) CNTEE Transelectrica (TEL) 28,1000^12,4 Alro Slatina (ALR) 4,2300^8,4 Altur Slatina (ALT) 0,1950^7,7 Turbomecanica Bucuresti (TBM) 0,7250^6,9 Santierul Naval Orsova (SNO) 3,7500^6,7 Comelf Bistrita (CMF) 1,6200-4,9 Rafinaria Astra Romana (ASP) 0,0390-5,1 Vrancart Adjud (VNC) 0,0973-5,5 UAMT Oradea (UAM) 0,7600-7,9 Sinteza Oradea (STZ) 0,6800-8,8 Topul scaderilor include numai actiuni cu lichiditate foarte redusa la bursa.
In Romania, DN2 E85 se intinde de la Siret, prin Suceava, Falticeni, Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Ramnicu Sarat, Buzau, Urziceni, Bucuresti, pana la Giurgiu.
Casa de Cultura din Adjud ii poarta numele, la televiziune exista studioul Tudor Vornicu, un premiu pentru umor ii poarta, de asemenea, numele, Cupa Tudor Vornicu este un turneu de fotbal in sala iar Asociatia Presei Sportive acorda celor mai buni realizatori de emisiuni de profil, Premiul Tudor Vornicu.
Si sa nu credeti ca doar municipii mari, precum Adjud, Brasov sau Rm. Valcea anunta licitatiile pe acest portal, ci si orase mai mici, precum Rovinari, Mizil sau Piatra Olt.
Ziua de luni, 16 septembrie, a insemnat pentru ASR Principele Radu al Romaniei intalnirea cu sute de elevi si parinti din Adjud si Buzau, unde Alteta Sa a asistat la deschiderea de an scolar si a vorbit despre importanta cititului.
Soveja, Barcea de Galati, Maxineni de Braila, Anghelesti de Vrancea (langa Adjud) si Luncavita de Tulcea.
Abdicarea regelui Mihai - un act de tradare nationala. Regele Mihai - sluga la rusi. ... Despre regele Mihai auzeam mereu ca a plecat din tara cu 16 vagoane pline cu averea lui, de fapt, a poporului.
Truman despre Regele Mihai al Romaniei. Ambasada SUA la Bucuresti nu a raspuns direct scrisorii adresate ambasadorului Mark Gitenstein de co-presedintii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, in care acestia i-au solicitat sa se exprime in legatura cu declaratia presedintelui Traian Basescu despre Regele Mihai.
Cei care vad in actul de demnitate nationala de la 23 august 1944 inceputul "comunizarii" Romaniei interpreteaza incorect si abuziv faptele Fostul presedinte Ion Iliescu se declara surprins, intr-o postare pe blogul sau, de "violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai", el apreciind ca presedintele si-a facut "un obicei penibil" din a-i ataca pe fostii sefi de stat ai Romaniei.
REACTIE LA ATACUL IMPOTRIVA REGELUI MIHAI Am ramas surprins de violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai, atac de nimic justificat. ... Da, mi s-a reprosat, si mi-am reprosat, atitudinea pe care am avut-o fata de Regele Mihai imediat dupa decembrie 1989.
‘Il respect pe Regele Mihai pentru deciziile luate" Ion Iliescu a ajuns la a 17-a carte publicata dupa Revolutie. ... Despre Regele Mihai, si "evenimentele nefericite de la inceputul anilor ‘90", pe care "le regreta":
Discursul Regelui Mihai in Parlamentul Romaniei a fost aplaudat minute in sir Regele Mihai a sustinut, marti dimineata, un discurs in Parlamentul Romaniei, prilejuit de aniversarea a 90 de ani de viata a Majestatii Sale.
Nu am fost dusmanul politic al Regelui Mihai Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat marti ca discursul Regelui Mihai din Parlament a fost constructiv si util si a apreciat, in legatura cu absenta de la sedinta solemna a unor oficialitati, ca fiecare isi judeca cum crede mai bine pasii.
google-analytics.com