Cautare

998 de rezultate pentru "mihaela serban" (3.67 secunde)
Serban Cionoff: ... Serban CIONOFF Sursa: AM PRESS
Senatorul Serban Nicolae, liderul Grupului parlamentar PSD din Senat, a avut un discurs senzational la dezbaterea motiunii de cenzura. ... Domnul Serban Nicolae:
Sa nu va suparati pe mine, nu am intalnit nicaieri in lume, in nicio ipostaza, o explozie care sa fie creat ceva, in afara de haos, a declarat Nicolae Serban, citat de Agerpres.
In acea zi, consumul mediu de electricitate a fost de 6.560 MW, potrivit datelor furnizate agentiei NewsIn de dispecerat.Directorul tehnic al Electrica, Tudor Serban, a declarat la 26 martie 2008, ca in aceasta vara s-ar putea inregistra pene dese de curent, in Bucuresti, din cauza suprasolicitarii cablurilor de alimentare si a posturilor de transformare.
Peter Anderson, reprezentant al IMO, Paul Branza (foto) si Serban Berescu, directorul general si, respectiv, directorul general adjunct al ANR, alti specialisti ai Autoritatii Navale Romane, experti din cadrul administratiilor maritime din Albania, Croatia, Estonia, Lituania, Polonia, Slovacia si Ucraina, precum si reprezentanti ai institutiilor de profil din Romania, Administratiei Porturilor Maritime Constanta, Administratiei Canalelor Navigabile, Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale Constanta, operatori portuari si agenti economici.
Romania a propus Kazahstanului sa exploateze, prin Compania Nationala a Uraniului (CNU), rezervele de care dispune statul asiatic si sa cumpere, prin contracte pe termen lung, uraniu necesar functionarii a doua reactoare nucleare, a declarat marti secretarul de stat in Ministerul Economiei, Tudor Serban.
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca este nemultumit de totala lipsa de viziune si de dezordinea care stapaneste actualul Guvern. ... Astfel vom putea asista la transformarea bazelor sportive in restaurante sau cluburi" - a spus Serban Valeca in declaratia sa politica.
Intrebarile GdS au venit ca urmare a informatiilor dezvaluite de directoarea Garzii de Mediu Dolj, Ileana Serban, care ne declarase, in exclusivitate, ca Petrom OMV a cerut statului sa-i plateasca sapte milioane de euro despagubiri de mediu numai in cazul combinatului Doljchim.
Pe 12 noiembrie, la ora 19.00 la Institutul Francez, Sala Elvira Popesco, Bucuresti, va avea loc lansarea albumului Sonoro Conac, cu fotografiile lui Serban Mestecaneanu si textele Luizei Zamora, album rezultat din proiectul initiat de Asociatia Sonoro cu sprijinul BRD si Ordinul Arhitectilor din Romania.
Serban: ... Serban:
"Oboseala este un simptom asociat cancerului de toate tipurile si de obicei apare din cauza anemiei provocate de acesta", explica medicul oncolog Serban Negru.
Mariustuca.ro / Profesorul doctor Serban Bubenek ne explica cum a fost posibila realizarea unei premiere medicale de exceptie la IUBCV CC Iliescu din Bucuresti (Autoare: ... Informatii suplimentare despre aceasta performanta medicala ne ofera profesorul doctor Serban Bubenek, managerul IUBCV CC Iliescu.
Serban Nicolae, reactie vehementa la condamnarea lui Dragnea: ... Senatorul PSD Serban Nicolae a oferit, vineri, pentru PSnews.ro, o reactie vehementa la condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul 2012.
Cristian Tudor Popescu, despre Serban Huidu: ... aiba o imunitate mai solida decat cea parlamentara, comparabila cu cea a nomenclaturii comuniste" Editorialistul gandul Cristian Tudor Popescu a comentat accidentul in care a fost implicat Serban Huidu.
Certificatele le-au fost inminate senatorilor Szabó Károly si Sever ster, precum si deputatilor Mihaela Rusu, Ioan Mircea Pascu, Varga Attila, Erdei D.
La targul de cristale si bijuterii Expo Cristal de la Muzeul National de Geologie au participat si sotii Mihaela si Costel Covaci, impreuna cu fiul lor, Mandi, din Baia Mare.
"Nu ma intrebati despre Mihaela Radulescu. Eu sunt bun prieten cu Elan si am fost prieten si cu ea. Am mers chiar si la ea acasa, mi-a si gatit, pana sa faca ce a facut.
Mihaela Covaci din Baia Mare a venit la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie insotita de fiica sa, Adela, pasionata si ea de cristale.
Sotii Mihaela si Costel Covaci au venit la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor, in curtea Muzeului National de Geologie, cu:
Mihaela Enache din Bucuresti a participat recent la targul traditional in curtea Muzeului Satului cu produse traditionale, precum: dulceturi, zacusca de peste, siropuri naturale, serbeturi de zmeura, fructe de padure.
google-analytics.com