Cautare

2115 de rezultate pentru "matei marian" (6.33 secunde)
Magda Marincovici) Specialistii de la INBI "Matei Bals" au stabilit ca noua varianta a HIV de la noi este asemanatoare celei din Grecia O noua componenta a HIV (virusul imunodeficientei umane) si-a facut apartia in randul consumatorilor de droguri intravenoase din tara noastra, avertizeaza profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals" (INBI).
Fraiele birocratice ale Senatului se afla actualmente in mainile fostului senator PDL de Arad Ovidiu Marian. ... Dupa preluarea functiei, Ovidiu Marian a decis sa-l aduca la conducerea Directiei generale de control juridic si securitate interna pe Ioan Calin Stoenescu, al carui adjunct a devenit Karol Adrian Groholschi.
Dupa o serie de discutii, prin intermediul presei, pe marginea calitatii de consilier local a lui Marian Popa, Partidul Conservator a trecut la actiune cerind Tribunalului Galati sa constate ca mandatul sau a incetat de drept prin excluderea sa din aceasta formatiune politica.
Liberalul Marian Iordache este cotat cu prima sansa la alegerile de pe 1 iunie si exista posibilitatea de a castiga Primaria Medgidia chiar din primul tur. ... Marian Iordache (PNL)- 48%, Dumitru Moinescu- 37%, in timp ce PNL este cotat cu 35%, iar PD-L cu 23%.
Brasoveanul Marian Rasaliu gata "legitimat" la PNL nu-si mai recunoaste "semnatura" si reintra in echipa Boc-Udrea-Scripcaru. Marian Rasaliu a ratat plecarea din PDL Cu o scuza de acest fel:
Referitor la solicitarea privind furnizarea unor informatii despre Ovideiu Silaghi, la data de 25.05.2012, cu ocazia unei intalniri a celor trei (Sampetru, Vlad Mihai, Balan), cu numitul MARIAN PETRACHE, presedinte al Ilfov, candidat la presedintia Consiliului Judetean Ilfov (a castigat presedintia la alegerile lcoale din 10.06.2012), a avut loc urmatorul dialog care contureaza existenta unor interese materiale:
Iohannis si mai multi lideri liberali se dezic de candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei Dupa Mircea Ionescu Quintus, si presedintele Iohannis se dezice de candidatura lui Marian Munteanu. Candidatura lui Marian Munteanu este din ce in ce mai contestata.
Interesanta este din acest moment modalitatea in care va functiona intelegerea PNL-PSD la Navodari, dat fiind faptul ca Tucan si primarul social-democrat Nicolae Matei nu se afla in cele mai bune relatii. ... Pe de alta parte, primarul Navodariului, Nicolae Matei a declarat, pe aceasta tema:
Sedinta ordinara de vineri a Consiliului Local Navodari a avut pe ordinea de zi 51 de proiecte de hotarare initiate de primarul Nicolae Matei (foto).
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost audiat ieri de Comisia de Aparare din Senat in legatura cu detinerea unei note informative despre unele persoane din judet.
Marian Sarbu (foto), inspector general la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a solicitat, ieri, Ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, incetarea contractului de management educational prin acordul ambelor parti, incepand cu 23 martie a. ... Altfel spus, ma intorc la copiii mei", a declarat, ieri, pentru cotidianul "Replica", Marian Sarbu.
, ca Marian Butnaru (foto) sa fie retrogradat din functia de director coordonator al Autoritatii Rutiere Romane (ARR) Constanta, iar lui Elluchian Magardici i se va desface contractul de munca. ... De abia astept sa primesc ceva de la ei", a declarat, pentru "Replica" de Constanta, Marian Butnaru.
Intr-o emisiune la Realitatea TV, Geoana a sustinut, vineri seara, ca Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc sunt de parere ca Ioan Rus "trebuie sa dispara" din PSD.
Acesta l-a acuzat pe presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, ca in apropierea congresului face "jocuri de culise". ... Marian Vanghelie s-a referit la acuzatia aceasta declarand ca nu este inca stabilit numarul reprezentantilor.
La sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta s-a desfasurat ieri o conferinta de presa in cadrul careia reprezentantii conducerii acestei institutii reprezentative pentru mediul de afaceri constantean, in solidar cu cei ai Patronatului ANAT Regiunea Sud Est, ai Asociatiei Patronale "Mamaia" si cu ai altor organizatii ale hotelierilor de pe litoralul autohton au reactionat extrem de dur impotriva afirmatiilor facute de secretarul de stat Ovidiu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, in cadrul unui interviu aparut intr-o publicatie bucuresteana.
Cea mai mare, desi nu e neaparat o surpriza, o constituie victoria zdrobitoare obtinuta de liberalul Marian Iordache, care l-a invins fara drept de apel pe (aparent) mult mai puternicul Dumitru Moinescu (PD-L).
Unul dintre oamenii locului care au cercetat aceste galerii subpamantene este Marian Neagu, de profesie arheolog si istoric. ... Vrajitorie si magie in vremea lui Matei Basarab Mircea cel Batran si cavalerii templieri nu au fost singurii care au exploatat zona.
Bajau) Despre pescuirea minunata ne vorbeste Sfantul Evanghelist Luca, pe cand Sfintii Evanghelisti Matei si Marcu relateaza numai momentul chemarii la apostolat a celor doua perechi de frati pescari, Petru si Andrei, fiii lui Iona, si Iacov si Ioan, fiii lui Zevedeu, in timp ce primii isi aruncau mrejele in mare, fiindca erau pescari, iar ceilalti isi dregeau mrejele (Matei, cap.
Matei, sensibilitatea democrata In prima parte a conferintei de presa de ieri, secretarul general al PD Bihor, Mircea Matei, a incercat, dupa modelul liderului national "Traian Boc de la Cluj", sa lanseze pe piata media temele invatate in Capitala, cum ar fi "capcana referendumului" sau "desi pare ca PD e singur, nu e singur deloc", pentru ca a primit mesaje de sustinere din aproape toata Europa, inclusiv de la Angela Merkel, presedinta Uniunii Democrate Germane.
Matei si Tucan s-au aliat impotriva lui Calapod Ca fapt divers, la intalnirea liberalilor a participat si social-democratul Nicolae Matei. De altfel, Matei si Tucan s-au pozat impreuna si au declarat ca s-au aliat impotriva lui Calapod, concluzia fiind ca dintre ei doi, urmeaza sa castige cel mai bun.
google-analytics.com