Cautare

7311 de rezultate pentru "martis biatrice avocst specializat in drept penal" (5.17 secunde)
Puteti citi in continuare prima parte a analizei magistratilor. ... foc incrucisat In cadrul unei ample analize, Asociatia Magistratilor din Romania dezvaluie ca noul proiect de revizuire a Constitutiei contine o serie de incalcari ale Constitutiei in vigoare.
Cu toate ca mai sunt persoane care nu cred în binefacerile tratamentelor alternative, o afacere în domeniul plantelor medicinale si produselor naturiste se poate dezvolta frumos.Farmaplant este o afacere care are drept obiect de activitate comercializarea plantelor medicinale si a produselor naturiste, a articolelor tehnico-medicale si a produselor farmaceutice (drogherie).
Daca în urma cu câtiva ani craiovenii erau rezervati în ceea ce priveste agentiile imobiliare, în prezent, din ce în ce mai multe persoane capata încredere în serviciile acestora si sunt deschise la eventuale colaborari. Cei mai multi craioveni sunt motivati de teama de a nu avea surprize neplacute cu actele.
Cu toate ca este judecat pentru santaj, avand deja o hotarare de condamnare in buzunar, el vrea inapoi in fruntea ITM, unde le-ar fi sef celor doi inspectori care au depus marturie impotriva sa in dosarul penal.
Subiectul discutiilor il constituie cursurile Institutului National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor, a caror absolvire ar echivala pentru unii cu obtinerea definitivatului in avocatura, in timp ce altii sustin exact contrariul Confuzia a pornit chiar de la reprezentantii Institutului de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor (IPPA), care au comunicat in teritoriu ca absolvirea cursurilor amintite nu le-ar da dreptul stagiarilor sa profeseze ca avocati definitivi, urmind sa poata face acest lucru la finele celor doi ani de stagiatura.
De asemenea, presedintele a subliniat ca majoritatea politicienilor nu inteleg functionarea statului de drept. ... El a mai adaugat ca unele trusturi de presa ataca in stil "mafiot" unele institutii ale statului. De Ce News va prezinta in continuare cele mai importante declaratii ale presedintelui Traian Basescu.
Procurorul din dosarul Ridzi redeschide cercetarile in Gala Bute Mariana Alexandru a reluat, practic, de la zero dosarul galei profesioniste de box finanțate din bani europeni.
Desi sustine ca nu vrea sa porneasca razboiul impotriva presedintelui Traian Basescu pentru a-l trage la raspundere in legatura cu situatia sa locativa, liderul PSD, Adrian Nastase, si partidul sau au inceput strangerea de semnaturi in Parlament pentru infiintarea unei comisii speciale de ancheta.
In baza actualelor prevederi legale, in cazul in care un contribuabil se inregistreaza cu contributii si/sau cu impozite cu stopaj la sursa restante la plata, organele fiscale sunt obligate sa aplice urmatoarele sanctiuni:
Cazul mineralierului Bumbesti, facut disparut de fosta conducere a CNM Petromin, revine in actualitate intr-un dosar penal foarte incalcit, care a luat drumul Departamentului National Anticoruptie.
58/2005, ce prevede amanarea pana la 1 septembrie 2006 a intrarii in vigoare a noului Cod Penal.
Fostul administrator RCS&RDS, Ioan Bendei, este urmarit penal pentru inducerea in eroare a anchetatorilor. Bendei este cercetat pentru ca ar fi ticluit probe nereale in dosarul presupusului dosar de santaj.
Daca inca un atac din partea PD nu ne surprinde, ne ingrijoreaza gestul", se precizeaza in comunicatul semnat de deputatul Cornel Popa, presedintele PNL Bihor.
Deputatii au reusit sa adopte ieri modificarile Codului Penal si cele ale Codului de Procedura Penala, dupa cateva saptamani de dezbateri si negocieri cu ministrul Justitiei. Atat Monica Macovei, cat si parlamentarii au facut compromisuri pentru finalizarea dezbaterilor si votarea legilor in conformitate cu cerintele UE.
Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii au inceput urmarirea penala la solicitarea unei parti a mass-media, dar si ca urmare a declaratiilor facute de presedintele PC, Dan Voiculescu, la o conferinta de presa din 3 aprilie 2007, in legatura cu anumite acte procedurale efectuate de procurorii anticoruptie.
Liderul PIN, Cosmin Gusa, lanseaza supozitia potrivit careia premierul Calin Popescu-Tariceanu va fi invinuit penal, cel mai probabil in a doua jumatate a lui noiembrie. Gusa considera ca in scurt timp institutiile abilitate ar putea vedea o legatura infractionala intre premier si mai multi oameni de afaceri.
Este vorba despre viceprimarul localitatii Cuza Voda, Vasile Banu Cojocaru, pe care Curtea de Apel Constanta l-a gasit vinovat, pe 28 noiembrie 2007, in dosarul penal 4983/2004.
Trei functionari ai Primariei Corbu sunt cercetati penal in stare de libertate pentru abuz in serviciu, in legatura cu eliberarea unor acte de proprietate asupra unor terenuri din zona Grindului Chituc, care ar fi fost intocmite in baza unor falsuri.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu membrii Coalitiei "Opriti Codurile", ca este "inadmisibila" reducerea pedepselor pentru faptele de coruptie, prevazuta in proiectul noului Cod penal, aflat in dezbaterea Parlamentului.
Deputatul PDL Mihail Boldea propune limitarea accesului la dosare penale prin modificarea Codului penal Deputatul PDL Mihail Boldea a anuntat, luni, depunerea la Parlament a unei propuneri legislative care vizeaza modificarea si completarea Codului penal in sensul limitarii accesului la informatiile cuprinse in dosarele aflate in stadiul de cercetare penala sau pe rolul instantelor de judecata.
google-analytics.com