Cautare

7311 de rezultate pentru "martis biatrice avocst specializat in drept penal" (3.78 secunde)
Parchetul General a emis un comunicat de presa in care sustine ca informatiile prezentate de Evenimentul Zilei in cazul Cristian Tabara sunt "eronate".
Lucian Duta, acuzat penal de Corpul de control al premierului (Autor :
Premierul Victor Ponta i-a raspuns ferm si corect presedintelui Basescu, care a cerut initial amanarea intrarii in vigoare a Codului Penal si a Codului de procedura penala, apoi corectarea acestora: "Codurile Penal si de Procedura penala intra in vigoare. ... In ceea ce priveste Codul Penal, cred ca art.
Potrivit organizatiei, apelul la protest este motivat de faptul ca "Victor Ponta este iresponsabil, isi bate joc noi, refuzand sa demisioneze" in conditiile in care este urmarit penal. Anuntul Uniti Salvam "Este inadmisibil sa avem un Premier urmarit penal care nu vrea sa demisioneze! Iesim in strada pentru ca:
Ion Cristoiu spune despre Dosarul Revolutiei ca Regimul Ceausescu a fost reabilitat si ca istoria nu poate fi judecata penal (Autoare:
Parchetul Judecatoriei Urziceni a anuntat ca a deschis dosar penal pe numele lui Viorel Catarama, dupa ce omul de afaceri a mers in comuna Barbulesti, din judetul Ialomita, unde au fost confirmate mai multe cazuri de coronavirus, si s-a imbratisat cu mai multe persoane.
Pai de aia ne-a bagat el, dom'ne, cu capul in democratia bolsevica si ne-a invatat ca "valorile Partidului Comunist” nu se pierd, ci se transforma!? ... Sa ii facem acum dosar penal!?
Pai de aia ne-a bagat el, dom'ne, cu capul in democratia bolsevica si ne-a invatat ca "valorile Partidului Comunist” nu se pierd, ci se transforma!? ... Sa ii facem acum dosar penal!?
"Legea este rațiunea eliberata de pasiune" (Aristotel), pe care o puteti citi in continuare.
Am urmarit cruciada lui sincera pentru confiscarea averilor ilicite si incapatanarea pozitiva pentru a revizui imediat Constitutia si a se face, in sfarsit, dreptate.
Pedelista este convinsa de faptul ca acuzatiile care i se aduc, privind cheltuirea banilor publici, sunt tentative ale lui Mircea Geoana de a "murdari" orice este legat de presedintele Traian Basescu, pentru a-si spori sansele in cursa pentru presedintia Romaniei.
Octavian Stireanu) Evenimentele din ultimele 24 de ore impun adoptarea oricaror masuri apte sa restabilieasca ordinea in tara, ca si apelarea la personalitati cu experienta in deblocarea unor asemenea situatii.
Amestec SUA in treburile PSD? Cu ce oficial american s-a vazut in secret rivalul lui Dragnea (Autoare: Roxana Popa) Numarul doi in PSD, Valeriu Zgonea are zilele numarate in partid.
Un nou pact pentru statul de drept?.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
"Tara a facut ce a trebuit in conditii de criza, dar ne impiedicam de interesele a 471 de parlamentari" Presedintele Traian Basescu a avertizat, azi, intr-o declaratie de presa, ca raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare, pe care Comisia Europeana il va prezenta, anul viitor, va fi "dezastruos", invinuind refuzul Parlamentului de a permite urmarirea penala a fostilor ministri Laszlo Borbely si Victor Paul Dobre.
Suparati din motiv de fraudare a alegerilor, cei din conducerea partidului si-au indreptat degetul spre Partidul Conservator pe care il acuza de frauda si declara ca, daca nu se va clarifica situatia in judet, vor cere sa se faca o ancheta nationala.
Cu cateva exceptii neinsemnate din punct de vedere cantitativ, partidele politice care se straduiesc sa castige pozitii in viitorul Parlament se intrec in a-si confrunta rezultatele in materie de schimbare a compozitiei la varf.
Ieri am primit la redactie un fax de la avocatul Mihai Anitei in care ma roaga frumos, impreuna cu altii, sa trecem pe la casieria societatii lui de avocatura si sa depunem citez, "10.000.000 lei (10.000 lei noi) ".
Judecatorii de la Tribunalul Dolj au condamnat doi barbati care falsificau whisky J&B si il vindeau in discoteci si cluburi sau, in cantitati mari, pentru nunti si botezuri Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au aflat, in februarie 2010, ca Gabriel Miloteanu, student la Facultatea de Teologie si barman in clubul "Medieval"
Gandire stramba despre statul de drept (Autor: Octavian STIREANU) Discursul aberant al lui Iohannis, de vinerea trecuta, in fata CSM, reprezinta o pagina rusinoasa de referinta intre toate exprimarile publice posibile despre stat si justitie.
google-analytics.com