Cautare

7311 de rezultate pentru "martis biatrice avocst specializat in drept penal" (3.93 secunde)
Atunci cand le luam medicilor si demnitatea, avem sanatatea pe care o meritam!.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata "Raportul ECRI" , pe care o puteti citi in continuare.
Elena Mosor, primarul comunei gorjene Alimpesti, este urmarita penal intr-un dosar si cercetata in altele, majoritatea faptelor fiind sesizate de localnici. ... Aceasta are la activ trei dosare penale, iar procurorii gorjeni au inceput cercetarile in urma sesizarilor primite de la numerosi cetateni din localitate.
Fostul sef al statului, senatorul PSD Ion Iliescu, a facut publica ieri scrisoarea trimisa in iunie presedintelui Traian Basescu si la care nu a primit un raspuns.
Primarul Navodariului, Tudorel Calapod, declara in urma cu ceva timp, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, ca lucrurile nu stau deloc roz la firma care furnizeaza agent termic pentru locuitorii din Navodari.
Senatorul Valer Marian a sustinut in urma cu un an o declaratie cu titlul:
Dupa ce initial Ciorbea a zis ca legea nu-i permite, in final el a sesizat totusi CCR cu o motivatie laborioasa, care se conformeaza in esenta cererii presedintelui Iohannis si pretentiilor cu iz totalitar ale procurorilor.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Principala modificare adusa ordonantei guvernamentale consta in eliminarea obligativitatii ca declaratia sa constituie act public. In plus, semnatarii declaratiilor nu mai raspund penal pentru inexactitatea sau caracterul incomplet al datelor mentionate.
Cu toate ca inca nu au decis daca, asa cum sustine Guvernul, pedepsirea calomniei trebuie scoasa cu totul din noul Cod Penal, parlamentarii sunt de parere ca doar o lege a presei facuta prin dezbateri cu forurile abilitate poate sa reglementeze problemele de etica in domeniul mass-media.
Soc in familia lui Dan Voiculescu: Fiica lui, Camelia, urmarita penal pentru santaj Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, este urmarita penal in dosarul santajului de la Antene, in care a fost implicat si seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS&RDS.
Comisia juridica a Camerei Deputatilor a stabilit ca persoanelor juridice care-si desfasoara activitatea in domeniul presei sau audiovizualului, partidelor, sindicatelor si patronatelor sa nu li se aplice pedepse penale complementare.
Desi ieri a castigat o batalie in fata deputatilor, reusind sa amane cu inca patru luni intrarea in vigoare a Codului Penal pesedist, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a batut in retragere din fata deputatilor juristi pe motiv ca argumentele aduse de ea nu sunt luate in seama.
Ministrul justitiei, Monica Macovei, i-a transmis ieri premierului Tariceanu o scrisoare in care evalueaza pericolele intrarii in vigoare a Codului Penal din 2004, apreciind ca acest lucru va bloca justitia penala din Romania.
Cazul controversat al concesionarii perimetrelor petroliere din Marea Neagra catre firma canadiana Sterling Resources a intrat in vizorul DIICOT, acesta solicitand deja Comisiei de industrii toate documentele avute la dispozitie si, eventual, procesele verbale sau stenogramele discutiilor, a anuntat, vineri, la Galati, deputatul PD-L Mircea Toader.
Senatorii din Comisia juridica au adoptat, in acest sens, un raport de respingere la propunerea legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului, singurul vot in favoarea adoptarii proiectului apartinand senatorului PDL Iulian Urban.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Codului penal si a Legii nr. 286/2009 privind Codul penal referitor la confiscarea produselor, instrumentelor si altor bunuri aflate in legatura cu criminalitatea.
Inspectoratul Teritorial in Constructii (ITC) i-a intocmit afaceristului Ilie Hondoreanu dosar penal pentru faptul ca nu a oprit lucrarile la un gard de imprejmuire a vilei pentru care nu avea autorizatiile necesare si care mai era construit si pe domeniul public.
Cel putin unul dintre cei sapte operatori de plaja se va alege cu dosar penal pentru fals si uz de fals dupa ce a castigat licitatia organizata de Directia Apelor Dobrogea Litoral prezentand un dosar in care a introdus intentionat date eronate.
Un timisean, care a incercat sa mituiasca un politist cu o mie de euro, a fost prins miercuri, in flagrant, de ofiterii din cadrul Biroului Anticoruptie Timis.
google-analytics.com