Cautare

1335 de rezultate pentru "marius" (2.90 secunde)
Senatorii juristi au dat ieri raport favorabil initiativei legislative a democratului Marius Marinescu, prin care parlamentarii nu mai pot face parte din consiliile de administratie ale societatilor comerciale de stat sau ale regiilor.
Senatorul PD Marius Marinescu (foto) s-a aflat din nou marti dupa-amiaza in centrul atentiei intr-un incident din plenul Senatului, reluand un conflict mai vechi cu vicepremierul George Copos despre care sustine ca este o "rusine a Guvernului".
Vicepremierul Gheorghe Copos a fost audiat ieri de Comisia pentru abuzuri a Senatului, audierea degenerand intr-o serie de atacuri la persoana intre ministru si senatorul PD Marius Marinescu, democratul alergandu-l la final pe conservator pe holuri pentru a-i da un stegulet rosu.
Senatorul PD Marius Marinescu a tensionat din nou dezbaterile din Senat cu o initiativa referitoare la eliminarea pasapoartelor diplomatice pentru rudele unor categorii de demnitari, in a carei sustinere a invocat si unele "suspiciuni" legate de faptul ca acestea ar putea introduce in tara droguri.
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a declarat in cadrul evenimentului ca sustine modificarea Ordonantei Ticu in sensul deconspirarii ofiterilor si subofiterilor de Securitate, cu precizarea ca propunerea ii apartine consilierului sau pe probleme de securitate, Marius Oprea.
Marius Marinescu, privind infiintarea unei comisii de ancheta avand drept scop investigarea conditiilor de legalitate privind privatizarea SNP Petrom.
Cei patru initiatori ai proiectului sunt Marius Marinescu, Jan Vraciu, Cristache Radulescu si Ivan Cismaru. Semnaturile lui Jan Vraciu, Ivan Cismaru si Marius Marinescu se regasesc si printre cele 114 semnaturi de sustinere a proiectului Pro Democratia.
Democratul Marius Marinescu sustine ca in cadrul PD functioneaza in continuare o "ipocrizie totala" legata de teza potrivit careia democratii nu colaboreaza cu PSD. ... In fata mintim de dragul electoratului si in spate toata lumea se intelege de dragul afacerilor" - afirma Marius Marinescu, senator PD.
Dosarul pe care propriul partid i l-a instrumentat lui Marius Marinescu a avut miercuri o finalitate in decizia de excludere a senatorului din PD.
Actuala legislatie in domeniul sistemului de pensii private are neajunsuri, sustine senatorul Marius Marinescu. ... Marius Marinescu a declarat marti ca, impreuna cu senatorul PSD Ion Iliescu si cu parlamentarii PC, a depus la Senat doua initiative legislative de modificare a legii pensiilor private.
Scrutinul liberal-democrat de duminica l-a uns ca presedinte al Organizatiei Judetene pe Marius Gerard Necula, fiind ales cu un numar de 245 de voturi "pentru" si doar unul singur "impotriva", el fiind si cel care a asigurat interimatul pentru presedinte pana in ziua alegerilor.
Presedintele PLD Galati, Marius Necula, sustine ca nu a avizat o asemenea actiune. ... Contactat de noi, presedintele PLD Galati, Marius Necula, a negat ca formatiunea sa ar avea o implicare in actiunea amintita.
Eurocandidatul liberal pentru Parlamentul European Marius Enescu a tinut sa se abata ieri de la traseul caravanei sale electorale pentru a sta circa o ora printre doctorii si pacientii Sanatoriului Balnear din Mangalia.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Liberal Democrat, Marius Necula, a amintit ieri faptul ca partidul din care face parte sprijina revendicarile cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar si a personalului nedidactic din judet si a propus si solutii la problemele acestora.
Primul de pe lista taranistului a fost liderul PLD, Marius Necula, care, dupa parerea sa, este potrivit pentru postul de primar.
Este atitudinea ferma exprimata de deputatul liberal Emil Strunga, care neaga orice fel de discutii dintre reprezentantii locali ai Partidului National Liberal si fostul lider al Partidului Liberal Democrat, Marius Necula, actualmente prim-vicepresedinte la nou-formatul Partid Democrat Liberal.
La examenul de saptamana trecuta, pentru sefia inspectoratului au participat Florian Constantin, sustinut de PD-L, in timp ce Marius Ciobanu si Daniela Neagu - pentru functiile de directori coordonatori adjuncti, la fel ca si Tiberiu Plesu si Marian Becheanu (foto), care au ocupat, pana in luna aprilie, posturile de adjuncti la ITM Constanta.
Timp de o luna, de la investirea in functie, noii directori coordonatori adjuncti la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta, Marius Cobanu si Daniela Neagu, au avut o "recolta bogata" in ceea ce priveste amenzile aplicate agentilor economici din judetul nostru.
Potrivit lui Marius Ciobanu, director-coordonator adjunct la ITM Constanta, patronul societatii, Mircea Marcu (foto) (fost director al Portului Constanta), s-a infuriat atunci cand echipa de inspectori i-a solicitat actele. ... De asemenea, la societate nu existau nici pontajele, dar nici statele de plata", a precizat, pentru cotidianul "Replica", Marius Ciobanu.
Democrat-liberalul Marius Balasa, seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Olt, a ramas, pentru a doua oara in acest an, fara sprijin politic, dupa ce, in februarie, Biroul Permanent Judetan al partidului decisese retragerea sprijinului politic si inlocuirea lui cu Marin Ionica, adjunctul de la acea vreme al ISJ.
google-analytics.com