Cautare

1336 de rezultate pentru "marius calitoiu" (2.60 secunde)
Potrivit lui Marius Ciobanu, director-coordonator adjunct la ITM Constanta, patronul societatii, Mircea Marcu (foto) (fost director al Portului Constanta), s-a infuriat atunci cand echipa de inspectori i-a solicitat actele. ... De asemenea, la societate nu existau nici pontajele, dar nici statele de plata", a precizat, pentru cotidianul "Replica", Marius Ciobanu.
Democrat-liberalul Marius Balasa, seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Olt, a ramas, pentru a doua oara in acest an, fara sprijin politic, dupa ce, in februarie, Biroul Permanent Judetan al partidului decisese retragerea sprijinului politic si inlocuirea lui cu Marin Ionica, adjunctul de la acea vreme al ISJ.
Marius Ionescu, director tehnic al Primariei Targu Jiu, a declarat ca, in urma cu trei ani, autoritatile locale au facut un studiu de trafic ale carui concluzii au fost clare: ... In 2009, a inceput campania de demolare a garajelor", a precizat Marius Ionescu.
Senatorul Marius Sorin Bota, in calitatea sa de Vicepresedinte al Comisiei de buget, finante, activitate bancara si piata de capital, a fost invitat sa participe in zilele de 21 si 22 martie 2011 la Geneva, unde a avut loc Sesiunea Anuala a Conferintei Parlamentare a Organizatiei Mondiale a Comertului.
Ovidiu Cretu - Bistrita Cornel Briscaru - Targu Mures Iulian Badescu - Ploiesti Marius Oprescu - Slatina Florin Carciumaru - Targu Jiu Gheorghe Nichita - Iasi Paval Vasile - Vaslui Radu Mazare - Constanta Gabriel Ionascu - Slobozia Aurel Simionescu - Braila Constantin Boscodeala - Buzau Tudor Pendiuc - Pitesti Catalin Leonte - Brasov Oprisan Gabriel - Botosani Victor Dragusin - Alexandria Pesedistii vor mai avea candidati pentru primariile din Drobeta Turnu Severin, Resita, Miercurea Ciuc, Neamt si Targoviste.
Un consilier al lui Geoana a lansat un nou partid politic Presedintele Prodemo, Marius Lazar, a anuntat ca partidul sau va intra in cursa alegerilor locale din zece iunie, dar si in cea pentru parlamentare.
Origen Staicu, care detinea functia de director adjunct interimar, a fost promovat pe postul de director executiv, iar Marius Toma, inspector superior in cadrul institutiei, a fost avansat pe postul de director executiv adjunct, post pe care l-a mai ocupat in urma cu cativa ani.
In municipiul Calarasi, Marius Dulce a obtinut nu un rezultat bun, ci excelent. ... - Infrangerea lui Marius Dulce este onorabila. ... Daca privim sondajele de dinaintea declansarii campaniei electorale, din timpul desfasurarii si rezultatele finale, vom constata ca procentele pe care le-a pierdut Nicolae Dragu le-a castigat Marius Dulce!
Sociologul Marius Pieleanu considera ca 2017 s-ar putea termina cu un Referendum pentru suspendarea lui Klaus Iohannis: ... Hai sa facem fabrici, si uzine, si gradinite, si autostrazi, si spitale si sa luptam, in continuare, impotriva coruptiei, a spus Marius Pieleanu la Antena 3.
In cadrul manifestatiei au fost prezenti si liderii sindicali Bogdan Hossu, Marius Petcu si Ovidiu Jurca.
Acest lucru va afecta mai ales piata auto second hand, crede directorul APIA (Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile), Marius Carp.
"Cursul este finantat prin Masura 4.1 'Imbunatatirea pregatirii profesionale' a programului SAPARD", a declarat Marius Vladu, administratorul proiectului. ... Cursurile ii vor ajuta la imbunatatirea modului de lucru, sa-si faca propriile previziuni", a spus Marius Vladu.
Acest lucru plaseaza tara noastra intr-o categorie de state cu risc scazut, ceea ce va atrage investitii semnificative din partea fondurilor americane, ne-a declarat analistul financiar Marius Plugaru.
Marius Vlaicu, directorul Parcului Industrial Bumbesti-Jiu, a spus ca în aceasta perioada administratia se afla în faza obtinerii avizelor necesare pentru eliberarea autorizatiei de constructie. ... „Sper ca în doua saptamâni vom lua toate avizele, dupa care lucrarile de constructie pot sa înceapa“, a precizat Marius Vlaicu.
Marius Corcoman-Tarcolea a renuntat la functia de membru al Consiliului de Administratie al companiei Rompetrol Rafinare si ramane vicepresedinte in cadrul Grupului Rompetrol se arata intr-un comunicat de presa remis ieri Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
"Pe data de 25 iunie, cand am venit intr-un prim control la "Cuptorul cu placinte", am constatat anumite nereguli, cum ar fi lipsa fiselor angajatilor, a pontajelor, statele de plata, precum si planul de protectie si prevenire a riscurilor la locul de munca", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Marius Ciobanu, director coordonator-adjunct in cadrul ITM Constanta.
Mai nou, Ion Cristoiu a decis sa puna capat si colaborarii cu ziarul lui Marius Tuca, "Jurnalul National". ... Anuntul oficial este facut in editia de vineri a gazetei lui Marius Tuca. ... Marius Tuca, directorul "Jurnalului National", nu a comentat demisia lui Cristoiu.
"Romania este mult mai jos de fundul sacului", iar acordul cu FMI "va fi cea mai grea ghiulea de piciorul Romaniei", declara in exclusivitate pentru Jurnalul National presedintele PSD, Victor Ponta, intr-un dialog inedit cu Marius Tuca.
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... • Marius Tuca:
Marti, 19 aprilie, senatorul Marius Sorin Bota, seful Departamentului Transporturi si Infrastructura PSD, a fost invitat sa participe in calitate de speaker in cadrul dezbaterilor internationale "Infrastructura inteligenta in Europa de Sud-Est 2011".
google-analytics.com