Cautare

697 de rezultate pentru "marcut bujor oradea" (2.76 secunde)
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Bihorul, cu precadere zona municipiului Oradea, detine o bogatie de surse geotermale care nu este exploatata la un potential care sa se ridice macar la jumatate din capacitati.
In jur de 60 de milioane de euro sunt necesari pentru modernizarea aeroportului Oradea. ... Modernizarea Aeroportului Oradea a fost discutata de nenumarate ori de mai-marii judetului, dar niciodata nu s-a ajuns la un nivel practic, astfel ca dezvoltarea lui a stagnat ani la rand.
Ma bazez pe experienta pe care o am in administratie - am fost timp de trei mandate primar de Oradea, primar de Opozitie multa vreme, am trecut prin furcile caudine ale politicii romanesti.
Ideea exista de ani buni, dar pana acum Primaria din Targu Bujor nu reusise sa prinda proiectul pe un program european din cauza complexitatii acestuia.
Oradea, Targu-Mures, Ploiesti, Bacau, Brasov, Sibiu, Galati, Craiova, Baia Mare si Arad. ... Primul mall Tiago va fi deschis in Oradea in 2008.
Fosti primari si viceprimari, prodecanul Facultatii de Mediu Oradea, decanul Facultatii de Stiinte Politice si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Oradea, dar si fostul deputat Mihai Bar (liderul suspen- dat al PSD Bihor) se afla pe listele de candidati ai acestui partid.
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, si-a anuntat ieri candidatura pentru functia de primar al municipiului Oradea din partea PNL. ... De asemenea, Biroul Permanent Teritorial al PNL a votat candidatura lui Bolojan pentru Primaria Oradea.
In timp ce pedistii si udemeristii din Consiliul Local Oradea colaboreaza, neoficial, la bunul mers al masinii de vot din legislativul local, organizatiile studentesti ale celor doua partide, ai caror membri sunt in Consiliul Local al Tinerilor, au semnat ieri un protocol de colaborare.
Secretarul de stat in Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile Lucia Varga, vicepresedintele AVAS Emil Bentan si viceprimarul municipiului Oradea, Gheorghe Carp, se afla pe lista PNL Bihor pentru alegerile parlamentare.
In tara noastra orasele in care producatorul european a dorit sa investeasca au fost Oradea, Arad si Turda. In 2004 Oradea avea cele mai mari sanse deoarece cei mai importanti furnizori Electrolux isi au sediul in urbea de pe Crisul Repede.
• Zona Oradea - coordonator Claudiu Pop • Zona Alesd - coordonator Chirila Bujor • Zona Beius - coordonator Bogdan Gheorghe • Zona Cefa - coordonator Roman Ioan Sorin • Zona Marghita - coordonator Lupau Gheorghita • Zona Popesti - coordonator Cozma Felix • Zona Sacuieni - coordonator Bogdan Florin • Zona Salonta - coordonator Boit Nicolae • Zona Stei - coordonator Miara Horia • Zona Tinca - coordonator Vid Gheorghe La randul ei, zona Oradea a fost impartita in trei subzone coordonate de Sonia Draghici, Costa Traian si Ianceu Ioan.
Dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, filiala PC Bihor s-a marit prin constituirea organizatiei de femei, iar conducerea PC anunta primirea in partid a lui Vasile Duta, care aduce cu el 500 de noi membri, luni, o parte a membrilor PC Oradea, in frunte cu presedintele filialei, au parasit corabia conservatorilor.
Considerati principalii combatanti in lupta pentru scaunul de primar in municipiul Oradea, Ilie Bolojan si Mihai Groza sunt deja pe baricade.
In timp ce senatorul Mircea Matei sustine ca Oradea, municipiu condus de un liberal, a primit din partea Guvernului de aceeasi culoare politica doar trei lei pe cap de locuitor, colegul lui Octavian Bot sustine ca nu este normal ca banii sa fie distribuiti in localitati pe criterii politice.
"Zilele responsabilitatii sociale" este un eveniment care va avea loc, in perioada 4-5 mai, la Centrul de Informare al Cetatii Oradea.
487 din 15 iunie 2007 privind etapele de realizare a transferului competentelor pentru administrarea accizelor si a produselor accizabile, incepand cu 1 iulie aceasta activitate a trecut la Directia Regionala Vamala Cluj cu sediul la Oradea.
Uniunea Europeana, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor si Consiliul Local Oradea vor scoate in total 5.757.262 de euro din vistierii pentru a construi un drum de centura in Oradea.
Cea mai grea lovitura a fost data de Consiliul Local Oradea in 2007, cand a ridicat impozitul pe cladiri la 1,6% din valoarea estimata a fiecareia in parte, desi Codul fiscal prevedea ca maximumul sa fie de 1,5%.
google-analytics.com