Cautare

116 de rezultate pentru "magiun topoloveni 03 05" (2.48 secunde)
Ca fratii vitregi, care-si pun magiun pe clanta. Dupa ce se faulteaza in public, cei doi se grabesc sa dezminta, tot public, orice tensiune la nivelul USL.
Mai tragem si noi o untura pe felia de voturi, mai un magiun pe felia de rating. Scriu despre toate astea facand enorme eforturi de a-mi depasi greata.
fructe, magiun, sucuri si siropuri naturale din Somcuta Mare, dulceturi din Bucovina, zacusca si muraturi de la Tartasesti, paine de Brasov, cozonac de Botosani, placinte din Arad, prajituri de casa din Maramures, turta dulce din Covasna, baclava turceasca, miere si plante medicinale. ... 0733.05.12.79.
sase soiuri de magiun de prune din vanata romaneasca, tuleu, stanlei, anaspet, clotuse si arjan, dar si palinca si tuica.
sase soiuri de magiun de prune din vanata romaneasca, tuleu, stanlei, anaspet, clotuse si arjan, dar si palinca de pere - la 80 RON (o sticla sub forma de para, care se numeste Embrion cu personalitate, si care mai are in interior o para), sticlute de palinca - la 10 RON, la 100 ml.
halvita, turta dulce, halva, prajituri traditionale de post din Maramures, magiun de prune, nuci, miere si produse apicole, dulceturi, siropuri si zacusti, hribi, ghebe la borcan si alte felurite salate de toamna din camari ca altadata, pe vremea bunicilor, fasole sau varza la ceaun cu mamaliguta;
sase soiuri de magiun de prune din vanata romaneasca, tuleu, stanlei, anaspet, clotuse si arjan, dar si palinca si tuica.
Am adus covrigei cu chimen si cascaval, cornulete cu magiun de casa fara zahar, prajituri cu branza si gem de capsuni, prajitura Regina Maria, cu nuca si bezea, saratele cu branza", ne-a spus Gina Discalicau.
cozonaci, mere, magiun, zacusti si muraturi, turta dulce si covrigi, miere si cofeturi, ciocolata de casa si prajituri traditionale, afumaturi si branzeturi, pastrav afumat, placinte si multe alte bunatati.
sase soiuri de magiun de prune din vanata romaneasca, tuleu, stanlei, anaspet, clotuse si arjan, dar si palinca de pere - la 80 RON (o sticla sub forma de para, care se numeste Embrion cu personalitate, si care mai are in interior o para), sticlute de palinca - la 10 RON, la 100 ml.
Pe langa muraturi salate, dulceturi, siropuri si zacusti din toate zonele tarii, prajituri cu magiun si miere, foi cu bulion si fel de fel de bunatati, vedetele targului vin din Moldova si Muntenia :
"Am adus si magiun din mai multe soiuri de prune: la 8 RON, 10 RON si 12 RON. Cel mai bine a mers la acest targ tuica batrana", a adaugat Emil Florescu.
visine, cirese amare, magiun de prune fara zahar - la 15 - 20 RON borcanul. Mioara Cotea ne asigura de faptul ca dulceata de cirese amare este ce mai cautat la acest targ.
tablete de masa de cacao cu lavanda - la 20 RON, batoane cu menta, portocale, ciocolata pe bat pentru copii, cu pulbere de merisor, niste betisoare cu magiun neindulcit sau cu crema de nuca si rom,un biscuite cu faina de migdale, cu seminte de chia, dar si varianta vegana de Ferrero Rocher, Matero, de la numele fiului nostru.
In centrul orasului Topoloveni a izbucnit un conflict spontan generat de caravana PD-L, condusa de candidatul la functia de presedinte al Consiliului Judetean Arges, Cristian Boureanu.
In momentul de fata, in Arges activeaza 11 magazine PROFI din care 7 in Pitesti si cate unul in Costesti, Campulung Muscel, Mioveni si Topoloveni.
Cine este nebun sa dea 10 lei pe un borcanel de zacusca de Topoloveni, de 125 de grame? 80 de lei kilogramul de zacusca?
Dintre acestia, mai gospodari au fost primarul sectorului 2 si o serie de primari din localitati mici, ca Topoloveni, unde s-au raportat toate cele noua blocuri din oras pentru reabilitare, dupa cum a apreciat Mihai Mereuta, presedintele Ligii Asociatiei de Proprietari HABITAT.
Societatea a deschis recent în Topoloveni un centru de produse din otel care realizeaza piese destinate industriei auto în valoare de 30 de milioane de euro.
Pana acum, 14 cladiri au fost reabilitate, din cele 693 de blocuri inscrise in acest program, in Bucuresti, Buzau, Medgidia, Moldova Noua, Ploiesti, Topoloveni, Miercurea Ciuc, Piatra Neamt, Targoviste si Targu Mures.
google-analytics.com