Cautare

116 de rezultate pentru "magiun topoloveni 03 05" (3.36 secunde)
magiunul de Topoloveni Cine spunea ca nu avem un brand de tara puternic? ... Magiunul de Topoloveni, alaturi de alte 1.000 de denumiri de produse protejate in baza legislatiei privind protectia indicatiilor geografice, figureaza pe lista Comisiei Europene a denumirilor de origine si a specialitatilor traditionale.
Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni implineste 22 de ani de activitate Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni implineste 22 de ani de activitate.
"Daca spui Topoloveni, te gandesti la magiun!" Intr-o atmosfera pitoreasca a avut loc joi, 11 septembrie, Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun de Prune, Sonimpex Topoloveni. La eveniment, invitatii au sarbatorit cei 100 de ani de existenta ai faimoasei retete de magiun de prune de Topoloveni.
magiunul de Topoloveni Magiunul de Topoloveni, primul brand alimentar romanesc recunoscut de UE La sfarsitul lunii aprilie, chiar dupa sarbatorile pascale, Bibiana Stanciulov a primit o veste foarte buna, pentru care s-a luptat mai bine de doi ani.
Fabrica de Magiun Topoloveni - apartinand companiei SONIMPEX TOPOLOVENI - doreste sa-si serbeze intrarea in anul centenar alaturi de cei care apreciaza produsele traditionale romanesti de calitate.
Magiunul de prune Topoloveni incepe Saptamana Floriilor in magazinele ecologice din Orientul Mijlociu, unde se afla in plin program de degustare adresat posibililor consumatori arabi.
La magazinul Topoloveni situat pe Bd. ... In primul rand, aici se gasesc la vanzare produse de la fabrica de magiun Topoloveni, precum:
Bibiana Stanciulov, de profesie sociolog, este proprietara fabricii de magiun de la Topoloveni. In 2001, aceasta a cumparat sectia de magiun care facea parte din Fabrica de Conserve Topoloveni.
Diana State ) Renumita pentru resuscitarea brandului magiunul din prune de la Topoloveni, Bibiana Stanciulov este o antreprenoare cu o solida filosofie de business.
Excelenta Sa Jean Hubert Lebet, Ambasadorul Confederatiei Elvetiene la Bucuresti, a vizitat recent Fabrica de Magiun Topoloveni pentru a vedea locul in care o mana de oameni harnici transforma prunele in cel mai sanatos desert de pe piata.
Magiunul natural de prune Topoloveni a fost medaliaz de International Taste & Quality Institute, din Bruxelles cu premiul "Superior Taste Award". ... Magiunul natural de prune Topoloveni devine astfel primul produs alimentar traditional din Romania care primeste o astfel de distinctive din partea renumitului Institut.
Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a decis sa prelungeasca pentru inca trei ani calitatea de Furnizor Oficial al Casei Regale pentru compania Sonimpex Topoloveni, apreciind calitatea deosebita si gustul desavarsit ale produselor Topoloveni si Topoloveana, produse 100% romanesti, 100% naturale, fara zahar adaugat, fara E-uri si fara conservanti.
Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni deschide larg portile Fabricii de magiun in cadrul unui eveniment care va celebra cei 100 de ani ai retetei de magiun de prune.
In luna iunie, Magiunul de prune Topoloveni si gama alimentelor Topoloveana sunt "hai-huiste" pe trei continente.
Mama Magiunului de prune Topoloveni, desemnata Cetatean de onoare al judetului Arges Doamna Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni a fost desemnata ‘Cetatean de onoare al judetului Arges‘ in cadrul unei ceremonii fastuoase la care au luat parte academicieni, ministri, europarlamentari, oficialitati locale si alte personalitati ale vietii publice.
Magiunul de Topoloveni a fost clonat de reteaua Lidl Se zice ca un produs ajunge brand atunci cand toti si-l doresc atat de mult incat incepe sa fie copiat. Bibiana Stanciulov, producatorul "Magiun de prune Topoloveni", tocmai a descoperit o alta fata a succesului:
Fabrica de magiun natural de prune Topoloveni a fost unul dintre obiectivele vizitate de Elena Udrea in cadrul programului de lucru din judetul Arges.
Din 8 aprilie 2011, "Magiunul de prune Topoloveni" are Indicatie Geografica Protejata (IGP). ... Sediul Sonimpex Serv Com, producatorul Magiunului de prune Topoloveni, se afla intr-un apartament modest, de doua camere, intr-un bloc vechi, la etajul patru, undeva prin Titan. ... Doamna Bibiana Stanciulov, proprietarul brand-ului Topoloveni, este chiar la munca.
Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni, va participa in perioada 29 octombrie - 2 noiembrie, la Targul Indagra 2014, care va avea loc la Romexpo.
Doamna Bibiana Stanciulov, proprietarul brand-ului Topoloveni: ... Toti s-au catarat pe brand-ul Topoloveni, cand a fost cazul, dar de sprijin nici vorba. ... O retea de supermarket-uri a scos pe piata un magiun de prune sub marca proprie, Sympathica, un fals, evident, ei proceseaza o pasta de prune.
google-analytics.com