Cautare

114 de rezultate pentru "lukacs zoltan" (2.63 secunde)
In schimb, doi dintre conducatorii intelectuali marxisti, Antonio Gramsci in Italia si Georg Lukacs in Ungaria (considerat cel mai stralucit ganditor marxist dupa Marx incoace), in mod independent au venit cu acelasi raspuns: ... Georg Lukacs s-a dovedit a fi si mai influent.
Zoltan Bedo din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, participa zilele acestea la targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat de Creart in Parcul Cismigiu. ... De 15 ani lucrez jucarii din lemn!", isi incepe povestea Zoltan Bedo. ... Zoltan Bedo este profesor de fizica la Clubul Copiilor din Odorheiu Secuiesc.
Zoltan Pilecki - General Manager Alveus Romania decide ca a sosit timpul unei schimbari. ... Zoltan Pilecki are incredere in echipa sa si in potentialul acesteia.
Zoltan Pilecki - General Manager Alveus Romania - decide ca a sosit timpul unei schimbari. ... Zoltan Pilecki are incredere in echipa sa si in potentialul acesteia.
Zoltan Bedo din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, participa zilele acestea la targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat de Creart in Parcul Cismigiu. ... De 15 ani lucrez jucarii din lemn!", isi incepe povestea Zoltan Bedo. ... Zoltan Bedo este profesor de fizica la Clubul Copiilor din Odorheiu Secuiesc.
Zoltan Bedo din Odorheiu Secuiesc a participat recent la targul traditional organizat de Muzeul Taranului Roman, cu jucarii din lemn superbe.
Directorul adjunct al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Cluj, Kovacs Zoltan, membru UDMR, a demisionat ieri din functie, deoarece are dosar de colaborator al fostei Securitati, dand note informative si despre deputatul UDMR Kelemen Hunor.
a€žArpad Zoltan Paszkany a finantat cu sume uriase campania pentru alegerile locale din iunie 2004 a primarului Emil Boc si a Aliantei D.A.
Senatorul UDMR de Bihor Pete Istvan va fi propus de UDMR pentru functia de secretar al Senatului in locul lui Valentin Zoltan Puskas, care urmeaza sa fie numit judecator la Curtea Constitutionala.
Presedintele UCM - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan sustine ca UDMR a inclus dezideratul privind autonomia in varinata in limba maghiara a statutului formatiunii, fara a-l introduce si in varianta in limba romana ad ocumentului.
Presedintele Uniunii Civice Maghiare - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan, sustine ca urmatorul pas in lupta pentru obtinerea autonomiei teritoriale este valorificarea pe plan intern si extern a rezultatelor referendumului intern, neoficial, organizat de Consiliul National Secuiesc.
Augustin Zegrean, Petre Lazaroiu, Mircea Stefan Minea, Iulia Antoanella Motoc, Valentin Zoltan Puskas Jurnalul National informeaza:
Asa ca ne bucuram ca deschidem acest turneu pe teritorii noi pentru Sarmalele Reci", declara Zoltan Andras. ... Caldura publicului a incalzit Sarmalele Reci", spune Zoltan Andras. ... Zoltan Andras (voce), Emil Viciu (chitara), Laszlo Micea Horvath (clape), Vladimir Sateanu (chitara bas), Gabriel Dragan (tobe).
Teza lui Veronika Lukacs, numita "E complicat: despartiri romantice si urmarile de pe Facebook". Aceasta a declarat pentru Toronto Star ca studiul ei despre legatura dintreFacebook si fostele relatii are implicari sociale serioase.
Nume de trista celebritate fac parte din Scoala de teorie critica de la Frankfurt: Max Horkheimer, Georg Lukacs, Antonio Gramsci, Charles Reich, Herbert Marcuse, Theodore Adorno, Erich Fromm, Wilhelm Reich.
Presedintele UCM Covasna, Gazda Zoltan, a declarat ieri ca UCM va functiona in continuare ca organizatie civica, iar in paralel va fi infiintat un partid politic maghiar.
- Guvernele pleaca, guvernele vin, dar boala ramane Puskas Valentin Zoltan: ... si UDMR-ul ramane...) Puskas Valentin Zoltan: Chiar daca este vorba de UDMR...
Gazda Zoltan, presedintele Uniunii Civile Maghiare Covasna, a declarat ieri ca organizatiile locale ale Uniunii au convenit sa solicite sprijinul organizatiilor de aparare a drepturilor omului din tara si din strainatate in legatura cu Legea minoritatilor nationale.
In Salaj, inregistrarea si aprobarea cererilor s-a realizat prin intermediul Fundatiei Kallos Zoltan. ... Astfel, Salajul a primit suma de 208 milioane, din cele 43 de proiecte depuse de scolile salajene la Fundatia Kallos Zoltan, fiind aprobate un numar de 35.
Era vorba despre deputatul UDMR de Cluj Palfi Mozes Zoltan care a decedat la Cluj dupa ce fusese internat cu coma diabetica. Palfi Mozes Zoltan a fost ales in Colegiul nr.
google-analytics.com