Cautare

122 de rezultate pentru "luca" (4.64 secunde)
Va invitam sa-l ascultati pe cantautorul Mariano Deidda (Premiul De Andre, Premiul Recanati, Premiul Grinzane Cavour, Musicultura, Premiul Europa), acompaniat de Nino La Piana (pian), Diego Mascherpa (clarinet), Luca Zanetti (acordeon), o prezenta artistica deosebita.
Tot el le-a vestit ca acest prunc se va umple de Duh Sfant din pantecele mamei sale si ca va fi un ‘vas ales lui Dumnezeu‘ (Luca 1, 4-23).
Directorul medical de la Clinica de Cardiologie, Mihai Luca, a anuntat ca nu vor mai fi oferite informatii despre starea de sanatate a artistului la solicitarea familiei, scrie pressalert.ro.
Videoclipul - regizat de Iulia Lumanare si avandu-l ca director de imagine pe Tudor Panduru - o are ca protagonista pe Mihaela Radulescu, alaturi de actorii Victor Petcu, Alexandra Ionita si copiii Robert Albu si Luca Preoteasa.
Alaturi de el au mai prezentat outfit-uri Original Marines Simona Patruleasa alaturi de fiica sa Ingrid , Paula Chirila si Carla, cei trei copii ai cuplului Oana si Nicolae Badea, fiul Simonei Balanescu -Dragomir, Diana Vucicovici alaturi de Allegra si Eva, Roxana Iliescu alaturi de Teresa si Vanessa, Joseph, fiul Norei Seroussi, Lioara Bradu alaturi de Anastasia, aplaudati de Monica Iagar si fiicele ei, Bianca Brad si fiul ei Luca, Noemi Revnic si fiul ei Avi si multi alti prieteni Miko Beauty Center.
Ion Luca Caragiale, Barbu Stefanescu Delavrancea, Camil Petrescu, Tudor Musatescu, Mircea Stefanescu, Victor Ion Popa, Victor Eftimiu, Mihail Sebastian, Aurel Baranga, Alexandru Mirodan si universale:
- Ion Luca Caragiale (1852 - 1912) , din Haimanale (azi I.L.Caragiale) este un alt exemplu elocvent pentru soarta intelectualului din Romania.
Dar si pentru ca anul 2016 i-a adus cea mai importanta distinctie teatrala, cea acordata de Uniunea Teatrala din Romania, la categoria actorului in rol secundar, pentru rolurile batranei apatice si al actorului din spectacolul Intre noi e totul bine, jucat pe scena Teatrului National Ion Luca Caragiale din Bucuresti.
Calin Stan, Monica Tatoiu, Andreea Orindaru, Florin Busuioc, Andreea Rasuceanu, Radu Moraru, Catalin Anchidin, Mara Coman, Gabi Pascal, Alexandru Mironov, Sandra Ecobescu, Marius Constantinescu, Radu Moraru, Camelia Cavadia, Cristi Martin si Luca Andrei.
Marius Bubu Luca (chitara si voce), Cornel Moldovan (chitara si voce), Ladislau Balazs (tobe), Constantin Camarasan (chitara), Teo Peter (bas).
Fanica Luca, naistul Mariei Tanase, a fost strabunicul meu patern. Trage aer in piept si completeaza: - Intr-un neam de lautari tigani, rar o sa vezi schimbari majore in meserie.
Componenta actuala a Athenaeum Brass Quintet: - Oleg Raileanu -Trompeta - Ioan-Gabriel Luca-Corn - Octavian Bogdan-Trompeta - Florin Pane-Trombon - Laurentiu Sima -Tuba
intai al actorului Anghel Damian, aflat de aceasta data in calitate de regizor, apoi al actritei Medeea Marinescu, pentru ca joaca pentru prima data intr-un film impreuna cu fiul ei, Luca.
A aparut apoi pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din Bucuresti, dupa care s-a alaturat trupei de la Teatrul National Ion Luca Caragiale.
Compusa de Luisa Luca alaturi de DJ Doppe si Alex Cotoi, piesa este produsa de DJ Sava, iar videoclipul este regizat de Alex Ceausu.
(Luca, 42-43). Buna Vestire, cunoscuta si sub numele de Blagovestenie sau Ziua Cucului, se sarbatoreste pe data de 25 martie a fiecarui an si este o sarbatoare dedicata Maicii Domnului (Fecioara Maria), atat la ortodocsi, cat si la catolici.
Luca, Matei, Ioan si Marcu, sculptate in lemn de Rudolf Walter. Din pacate, mesterul popular nu are acces la targurile organizat in curtea Muzeului Satului Dimitrie Gusti.
Luca 23, 26).
Luca 9:28-36).Dupa ce le-a adus la cunostiinta ucenicilor sai ca urmeaza sa fie ucis in Ierusalim (Matei 16:21), Hristos, impreuna cu Sfantul Petru, Sfantul Iacob si Sfantul Ioan, a urcat pe inaltul munte.
dr Luca Rodica, Facultatea de Medicină Dentara (UMF Carol Davila). De asemenea, amalgamul dentar este recomandat inclusiv copiilor, mai ales in cazul molarilor si al maselelor.
google-analytics.com