Cautare

122 de rezultate pentru "luca" (2.52 secunde)
La Senat, alaturi de Petru Filip, care va candida pentru Colegiul 3, vor candida Nicolae Buzila in Colegiul 1, precum si Dorel Luca in Colegiul 2.
Colegiul 2 - Bihor Est (Alesd - Beius - Stei) In acest colegiu candideaza Szoboszlai Gáspár (UDMR), Silviu Odobasian (PSD-PC), Dorel Luca (PD-L), Cornel Popa (PNL) si Mihai Drecin (PRM).
Raspunsul pe care l-a oferit, invariabil, pana spre sfarsitul programului, seful Biroului de presa, Gabi Luca, era:
Mircea Geoana, presedintele Senatului Romaniei, Titus Corlatean, presedintele Comisiei pentru politica externa din cadrul Senatului Romaniei, alaturi de senatorii Georgica Severin, Raymond Luca si Laszlo Gyerko efectueaza in perioada 22 - 26 iunie o vizita oficiala in Republica Populara Chineza cu prilejul implinirii a 60 de ani de la semnarea primului acord de relatii bilaterale dintre statul roman si statul chinez.
Firma italiana Astaldi SpA, administrata de Luca Pier Canino a reusit sa prinda radacini puternice in Romania punand mana si pe contractul de dezvoltare si modernizare a Aeroportului International Henri Coanda din Otopeni, si cel de construire a noului terminal de pasageri de la Aeroportul Cluj-Napoca, dar si la tronsoanele de autostrada.
Cristian Diaconescu a fost un apropiat si al mogulului de presa Sorin Ovidiu Vantu, care, impreuna cu Liviu Luca l-au sustinut puternic, in ultimii ani.
Alti lideri importanti ai PNL au facut-o. Printre acestia: fostul presedinte Calin Popescu Tariceanu, fostul prim-vicepresedinte Ludovic Orban, dar si senatorul Raymond Luca.
O delegatie condusa de presedintele Senatului, Mircea Geoana, aflata intr-o vizita oficiala la Paris, in perioada 15-16 februarie, a avut o serie de intalniri cu Gerard Larcher, presedintele Senatului din Franta, cu Jean Bizet si alti membri ai Comisiei pentru Afaceri Europene si Lionel Luca, presedintele grupului de prietenie cu Romania din Assemblee Nationale.
Delegatia Romaniei, condusa de presedintele Senatului, care s-a aflat intr-o vizita oficiala la Paris in 15 si 16 februarie, a avut o serie de intalniri cu Gerard Larcher, presedintele Senatului din Franta, cu Jean Bizet si alti membri ai Comisiei pentru Afaceri Europene, si Lionel Luca, presedintele Grupului de prietenie cu Romania din Assemblee Nationale.
Initiatorii acestui proiect sunt deputatii PDL Viorel Arion, Iosif Blaga, Gheorghe Ciobanu, Cristinel Dugulescu, Clement Negrut, deputatul PSD Florin Luca si deputatul PNL Horia Uioreanu.
Am fost invitatul emisiunii "Fara frontiere", difuzata de postul public de televiziune si moderata de Luca Niculescu. Am facut un scurt bilant diplomatic al anului trecut si am prezentat liniile directoare ale politicii externe romanesti in 2012.
Grupul parlamentar al PNL i-a nominalizat in comisie pe senatorii Vasile Nistor, Romeo Nicoara si Raymond Luca, in timp ce Grupul parlamentar progresist l-a nominalizat pe senatorul Sorin Serioja Chivu.
Nu fac nici o legatura cu Scrisoarea pierduta a inegalabilului Ion Luca Caragiale, va las pe dumneavoastra, doamnelor si domnilor colegi, sa gasiti firul unor asemanari izbitoare.
la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica Ion Luca Caragiale din Bucuresti. I-ar fi placut sa se faca medic, mecanic de locomotiva sau poate pilot.
Pe aversul bancnotei de un leu a fost imprimat portretul istoricului Nicolae Iorga, pe cea de cinci lei, chipul compozitorului George Enescu, pe cea de zece lei, portretul pictorului Nicolae Grigorescu, pe cea de 50 de lei - portretul inginerului Aurel Vlaicu, iar pe cea de 100 de lei chipul scriitorului Ion Luca Caragiale.
Bancnotele noi de 50 de lei si 100 de lei (echivalentul a 500.000 de lei, respectiv 1.000.000 de lei vechi) vor prezenta, in continuare, imaginea lui Aurel Vlaicu si cea a lui Ion Luca Caragiale.
pe de-o parte, cei care vor sa cumpere actiunile care le revin o pot face in nume propriu sau pe de alta parte, pot delega asociatia salariatilor condusa de Liviu Luca.
Din acest motiv Liviu Luca, omul din spatele CNSLR Fratia, a promis ca se va ocupa personal de finalizarea negocierilor purtate pe marginea impartirii functiilor.
Pe de alta parte, în ea se recunoaste implicit ca acel contract este semnat între noi si ASFC Universitatea Craiova“, a declarat Teodor Luca, managerul EURO EXPO.
Pe de alta parte, în ea se recunoaste implicit ca acel contract este semnat între noi si ASFC Universitatea Craiova“, a declarat Teodor Luca, managerul EURO EXPO.
google-analytics.com