Cautare

126 de rezultate pentru "luca maroni" (2.92 secunde)
RETINEREA LUI VANTU SI LUCA ACOPERA REFACEREA FSN Te uiti si vomiti. Vantu si Luca - care au servit mereu regimul si mai ales, au profitat de el fiindca l-au sponsorizat, indiferent de culoare - nu vor pati niciodata nimic, am spus-o din start si imi mentin afirmatia.
Acest lucru va fi posibil din cauza faptului ca denominarea va fi pe o perioada relativ scurta, un an si jumatate, iar in tot acest timp, nimeni nu va controla micii agenti economici, care vor scumpi imediat preturile”, ne-a declarat Mariana Luca, manager Banc Post.
Impacarea cu Luca Desi seful pe linie de partid al ministrului Seres, Dan Voiculescu, este cunoscut ca un inamic al liderului sindicalistilor de la Petrom, Liviu Luca, noul ministru al Economiei spune ca nu are nimic de impartit cu acesta.
Stiind bine cat de profitabila este o afacere cu aceste actiuni si pentru a urgenta achizitia lor, Asociatia Salariatilor Petrom, condusa de Liviu Luca, a infiintat recent un consortiu cu Banca de investitii Credit Suisse First Boston si cu trei case de avocatura pentru a negocia cu statul roman preluarea partii sociale care i se cuvine.
Luca Serena, discursul in limba italiana a Ministrului Roman de Externe, Teodor Baconschi, care a multumit investitorilor italieni pentru eforturile pe care le desfasoara in Romania, a subliniat necesitatea extinderii colaborarii economice dintre cele doua tari si si-a exprimat speranta ca trecerea de la Unimpresa la Confindustria va determina raporturi si mai stranse intre cele doua tari.
A inceput asadar procesul de expansiune teritoriala anuntat de Presedintele la nivel national al Confindustria Romania, dl Luca Serena, in timpul evenimentului de lansare a noului brand de pe 3 februarie. ... Luca Serena.
(...) M-am saturat sa se tot spuna ca OTV are legatura cu Vantu, cu Luca sau cu Petromservice, ca a luat bani de la ei.
Tehnicienii campioanei Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, Jakob Vestergaard, Mette Klit si Steluta Luca au condus, luni, primul antrenament dupa pauza competitionala, la reunirea echipei fiind prezente 13 handbaliste, informeaza Mediafax.
Aici se afla inmormantati sotia actorului, Anamaria si fiul sau, Luca. ... 7 ani mai tarziu, unul dintre cei doi fii ai sai, Luca, avea sa-si piarda si el viata.
Iar la acea vreme, pastorii erau pe camp, pazindu-si turmele pe timpul noptii (Luca:2:7-8). ... In general, relatarea evanghelistului Luca sugereaza ca Nasterea a avut loc vara sau toamna.
De insula Kefalonia ne leaga pe noi romanii, bunicul patern al marelui nostru dramaturg Ion Luca Caragiale, care s-a nascut in aceste locuri.
Catalin Luca, medic medicina interna, cu competenta in apifitoterapie. ... Luca. Vindeca arsurile solare si alergiile In uz extern, catina este folosita sub forma de ulei si pentru afectiuni oftalmologice (miopie, hipermetropie, glaucom, cataracta), urticarie, alergii, dermatoze, imunitate scazuta, ulcere cutanate, eczeme, acnee, escare, hemoroizi, psoriazis si arsuri solare.
Este unul dintre cei care au parasit PNL-ul in vara lui 1990, alaturi de Horia Rusu, Dinu Patriciu si Raymond Luca.
Sabin Adrian Luca, Universitatea "Lucian Blaga", Director General al Muzeului Brukenthal, Sibiu; Prof. dr. Ecaterina Lung, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti;
ßeful statului a semnat Decretul privind acordarea gradului profesional de chestor de politie comisarului-sef Luca Constantin si incetarea raporturilor de serviciu ale acestuia cu Ministerul Administratiei si Internelor, Decretul privind acordarea gradului de general de brigada colonelului Piscociu Constantin din MApN si trecerea acestuia in rezerva cu noul grad, Decretul privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea colonelului Ionescu Aurelian-Gheorghe si trecerea acestuia in rezerva cu noul grad.
Propunere legislativa care propune modificarea Legii 571/2003 privind Codul fiscal a fost initiata senatorii Avram Craciun, Vasile-Cosmin Nicula(PSD), Danut Prunea(PSD) si de deputatii Mircia Giurgiu, Nicolae Jolta(PNL), Marius Popa(PNL), Florin Luca(PSD) si Sorin Roman(PSD), care sustin ca in alte state europene precum Franta, Belgia sau Marea Britanie este practicata o asemenea scutire de la plata impozitului pe cladiri.
- intre orele 13.00-17.00 - Lectura continua a Evangheliei dupa Luca (Evanghelia milostivirii); o initiativa a Surorilor Pauline in colaborare cu Parohia Catedralei Sf.
Cladirea a fost construita in anul 1890 pentru prefectul de atunci, Luca Elefterescu, fiind o adevarata opera arhitecturala. In urma incheierii lucrarilor de restaurare, Muzeul a fost redeschis.
Vietuind in mijlocul lumii celei rele, s-a facut bun, precum marturiseste de dansul Sfantul Apostol si Evanghelist Luca, in faptele Apostolilor, zicand:
- Distribuirea de catre locotenentul-major de securitate Morariu din Brasov a unor arme (PSL, pistol-mitraliera, pistol) si munitii catre Victor Adochitei, Ion Budileanu, Vasile Petrache, Florin Irimia, Ioan Pinochi, Ilie Dutu, Luca (Florin) Dorin si Imbrea Nagy.
google-analytics.com